Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste brandul nostru. Descrierea jobului Ce facem noi pentru tine? Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei administra magazinul ca pe propria afacere; Vei atinge obiectivele propuse; Vei pune bazele unei echipe unite si iti vei dezvolta colegii din punct de vedere profesional; Te vei asigura ca sunt respectate politicile comerciale ale companiei; Vei imbunatati indicatorii de performanta ( CA, piederi, stocuri, fluctuatie si costuri personal, audit ); Daca ai: Capacitate de organizare si prioritizare; Orientare catre indeplinirea obiectivelor; Abilitati de comunicare si relationare; Dinamism, integritate, atitudine pozitiva. Aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!

 • Cerinte: Experienta minim 1 an in gestiune disponibilitate de a lucra in 3 schimburi, sambata si duminica prin rotatie Cunistinte utilizare transpaleta electrica Apt program de noapte Cazier curat Gestioneaza intrari/iesiri produse finite,inregistrare in sistemul informatic, coordonare picker, lotizare produse client IKA. . Se ofera: Salariu de incadrare 2270 RON brut Tichete de masa de 15 RON/ zi Spor de noapte 25% spor de weekend Sarbatori legale 1% / zi Bonus de performanta Transport decontat, in baza abonamentului Detalii la 0722.666.757 !

 • 1

  Infomunca recruteaza lucratori comerciali pentru un lant de magazine alimentare. Se cauta personal pentru strada Horea. Atributii: - verifica termene de valabilitate zilnic - receptionare marfa pe baza documentelor care o insotesc, calitativ si cantitativ - vanzarea produselor comerciale ( scanare produse, eliberarea bani) - asigura necesarul de marfa la raft si depozitarea corespunzatoare a acesteia - realizeaza evidenta banilor/ tichetelor de masa/ chitante - mentinerea igienei spatiului de lucru Cerinte Se cere: - abilitati de comunicare - seriozitate - spirit de echipa - abilitati de adaptare - Experienta anterioara pe un post similar - Competente de utilizare a calculatorului Se ofera: - beneficii salariale fixe 2000 ron net - contract pentru perioada nedeterminata Programul de munca este Luni pana Vineri de la 7-15/ 14-22 Sambata 7-22 si Duminica 8-22 ( e weekend-uri pe luna)

 • PROFI BONTIDA Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; ItI oferim un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare.. DETALII LA NR DE TELEFON: 0768667862!!!

 • Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari. Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat. Ce ai de facut: -realizezi controlul cantitativ si calitativ al marfurilor si ambalajelor livrate si returnat -asiguri curatenia si buna functionare a platformei de receptie si a echipamentelor -mentii bune relatii de colaborare cu furnizorii si colegii din raioanele comerciale pentru predarea produselor receptionate Ce iti oferim: -un loc de munca stabil si de incredere, -contract pe perioada nedeterminata, - tichete de masa, - abonament medical la o clinica privata. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj – Cluj-Napoca la serviciul clienti sau suna la nr. de telefon 0744752373. Te asteptam sa faci parte din echipa CORA! Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume existã peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora are in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiasca o cariera, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare! Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

 • Magazin alimentar NON-STOP angajează personal pe tura de noapte,de la 22-06!Pt informații sunați la 0741745905!

 • Firma de inchirieri ATV Angajeaza ghid ATV

 • Magazin locatie centrala , angajeaza casier / consilier vanzari.Informatii suplimentare la tel 0740479954.

 • 1

  Caut o persoana pentru postul de lucrător comercial(merchandiser) in Auchan Iulius Mall Cluj la o firma de lactate. Program de Luni - sâmbăta de dimineață cu un wikend liber /luna+toate Duminicile. Mai multe detalii la nr. 0741430351.

 • Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar in Turda, zona Piata Micro3 Cerinte: - seriozitate - fire sociabila - energica - muncitoare - prezentabila Oferim: salariu si bonusuri, carte de munca, conditii bune de munca.

 • 1

  Angajam camerista si receptioner cu norma intreaga la pensiune centrala

 • 2

  Infomunca recrutează lucrători comercial pentru unul din clienții săi. Abilități solicitate: experiență anterioară de un post similar bune abilități de utilizare a calculatorului disponibilitatea de a lucra în ture/weekend bune abilități de comunicare adaptabilitate flexibilitate spirit de echipă responsabilitate Atribuții: vânzarea produselor comerciale / scanarea produselor / eliberare bon fiscal recepționare marfă asigură necesarul de marfă la raft și depozitarea corespunzătoare a acestuia verifică termenele de valabilitate realizarea evidenței banilor menținerea curățeniei la locul de muncă Beneficii: Salariu: 2000 lei NET Program: Luni - Vineri 7:00 - 15:00 / 14:00 - 22:00 Sâmbătă: 07:00 - 22:00 Duminică: 08:00 - 22:00 (Se lucrează 2 weekend-uri pe lună)

 • se cauta persoane serioase ,responsabile pentru postul de bucatar.Se ofera conditii bune de munca,loc de munca linistit,elegant,salar negociabil,volum mic spre mediu de munca ,servire mic dejun bufet suedez si servire la liber ocazional .CV-uri si interviurile zilnic ,Calea Turzii,nr.48 intre orele 9-16.tel 0264-598410

 • Descrierea jobului - Cluj Napoca - sa efectueze rezervari pentru clienti - sa ii intampine pe oaspeti - sa repartizeze camerele in functie de cerintele si solicitarile clientilor - sa emita facturi fiscale pentru serviciile hoteliere - sa ofere informatii tuiristice si sa informeze oaspetii, inclusiv sa poarte conversatie in limbi straine - sa se ocupe de plangerile si solicitarile oaspetilor - sa tina inregistrarile si sa faca munca specifica de birou - sa organizeze folosirea eficienta a spatiilor din hotel Cerinte - cunostinte de operare pe calculator (email, Windows, Word, Excel) - Nivel limba engleza – fluent; - Persoana dinamica, determinata, orientata catre client - Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru (schimbul I si II- tura de noapte) - aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine - capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile - Experienta anterioara de preferat in industria hoteliera- reprezinta un avantaj;

 • Cautam responsabil/a (manager) de locatie (stand+plus bucatarie) in Iulius Mall Cluj! Mai jos sunt cateva sarcini pe care acesta ar trebui sa fie capabil sa le indeplineasca: Coordonarea intregii activitati cat si a fiecarui angajat al punctului de lucru, in vederea oferirii unor servicii si produse de calitate conform strategiilor si politicilor generale ale companiei; Promovarea si mentinerea unei imagini pozitive a companiei; Efectuarea si interpretarea rapoartelor operationale cerute de conducere; Monitorizarea stocurilor si asigurarea necesarului pentru functionare; Coordonarea activitatii subordonatilor urmarind orientarea catre satisfacerea nevoilor clientului prin pregatirea si oferirea produsului ales si indeplinirea celorlalte sarcini, prin folosirea la maxim a cunostintelor si deprinderilor angajatilor; Planificarea unor strategii de corectare, optimizare si eficientizare a procedurilor de lucru; Transpunerea permanenta in practica a procedurilor tehnice de asigurare a calitatatii, pe intreaga derulare a activitatii, in vederea asigurarii cerintelor de calitate specifice. Ne dorim o persoana energica, empatica, comunicativa, dorinica de dezvoltare personala si profesionala! Daca sunteti interesati va rog aplicati la acest anunt cu cv si veti fi contactati pentru detalii:

 • 2

  Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari. Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat. Responsabilitati: -prepara produsele conform retetelor si participa la ambalarea acestora -se asigura ca materia prima si produsele rezultate sunt conforme dpdv calitativ, cantitativ -se asigura de respectarea normelor de igiena in procesul tehnologic Cerinte: - cursul de calificare patiser, conditie obligatorie - experienta pe un post similar constituie avantaj -persoana deschisa, organizata, adaptabila -persoana dispusa sa invete lucruri noi si sa dobandeasca/aprofundeze o calificare profesionala Beneficii: - loc de munca stabil si de incredere -contract pe perioada nedeterminata -tichete de masa -abonament medical la o clinica privata Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj-Napoca la serviciul clienti, la adresa de e-mail sau suna la nr. de telefon 0264 506 595. Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Constanta Bratianu si Ploiesti. In 2003, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza din Bucuresti. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciuliu este disponibil in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau, Ploiesti si localitatile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera o gama variata de produse, la preturi accesibile. Aproximativ 5.000 de persoane lucreaza astazi pentru cora in Romania. Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

 • 6

  Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari. Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat. Ce ai de facut: -scanezi produsele clientilor - gestionezi monetarul -oferi suport clientilor -esti amabil si prompt in serviciile oferite clientilor - mentii bune relatii de colaborare cu toti colegii de pe suprafata de vanzare. Ce iti oferim: : - un loc de munca stabil si de incredere -contract pe perioada nedeterminata -tichete de masa, abonament medical la o clinica privata -prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Program flexibil (4-8h/zi), adaptat nevoilor tale (ca interval orar si zile/saptamana), intelegere in realizarea programului de lucru. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj – Cluj-Napoca la serviciul clienti sau suna la nr. de telefon 0744752373. Te asteptam sa faci parte din echipa CORA! Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume existã peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora are in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiasca o cariera, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare! Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

 • 1

  Pensiunea Vidalis angajeaza bucatari si cameriste. Daca sunteti interesati asteptam sa ne contactati pe mail petuny25@gmail.com sau la tel: 0730 619193

 • EVERTOGETHER SRL - Jud. Cluj angajeaza la punctele de lucru din Bucuresti, Sector 6, Bd. Timisoara, Nr.26, Unitatea nr.S14 in cadrul Centrului Comercial "Plaza Romania" si Bucuresti, Sector 3, Str. Liviu Rebreanu, Nr.4, in centrul comercial ParkLake, spatiul F144 si T6, 10 posturi ajutor bucatar Cod COR 941101. CV-urile se depun pana la data de 05.03.2020 iar interviul/ selectia va avea loc in data de 06.03.2020. Relatii pentru depunerea CV-urilor / informatii despre selectie la tel: 0736.625.154.

 • 1

  Cautam doamna pentru angajare- nefumatoare, cu varsta peste 50 de ani pentru a lucra intr-o pensiune curata -pentru activitati de curatenie cat si pentru activitati de preparare a mancarii. Conditia ce se impune este ca aceasta sa locuiasca in pensiune- oferim cazare si masa. Timpul de lucru este de 40 ore pe saptamana ( de luni pana duminica)- in functie de necesitate. Persoanele interesate trebuie sa se prezinte la un interviu unde se va discuta si slariul. Va asteptam sa ne contactati la tel.0746658730.

 • Salveaza cautarea