Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Reprezentant vanzari mat pt constructii si amenajari Descrierea jobului - prezinta si promoveaza produsele companiei prin contactarea clientilor actuali si atragerea de noi parteneri; - vinde produsele companiei catre revanzatori si clienti finali; - incaseaza facturile emise la termenele stabilite; - raspunde de indeplinirea targetelor cantitative si calitative de vanzari in zona alocata; - raspunde de mentinerea si imbunatatirea relatiei cu toti clientii; - actioneaza in permanenta in vederea cresterii numarului de clienti activi; - foloseste eficient resursele companiei; Candidatul ideal - experienta in vanzarile de anvelope; - studii medii; - abilitati de comunicare si relationare; - abilitati de planificare si organizare; - abilitati de negociere; - orientare catre client si rezultate; - capacitate de lucru in echipa; - experienta in dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii; - permis de conducere categoria B; - disponibilitate de deplasare.

 • Ce căutăm ? O persoana cu abilităţi excelente de negociere si experienţă în vânzări, capabilă să gestioneze portofoliul de clienţi tip key account naţionali si internaţionali al companiei (lanţuri DIY, Cash&Carry, Hypermarket, Supermarket, Hard Discounter, lanţuri de benzinării), cu atribuţii în gestionarea contractelor, ofertare game de produse, obținere comenzi, realizare promoții, accesare proiecte noi, coordonare echipă mercantizori. Cerințe: Experienţă în vânzarea directă de cel puţin 3 ani, cu rezultate măsurabile Interes şi afinitate către domeniul tehnic-electronic, cunoştinţe de bază despre produsele comercializate (produse si componente electrice si electronice) Dezvoltare protofoliu de clienți existenți plus creșterea potofoliului cu noi parteneri Colectare informații despre concurență în vederea anticipării oportunităților/trendurilor din piață Permis de conducere Cunoştinţe foarte bune și rutină în utilizarea programului MS Office (în special Excel) Cunoaşterea Limbii engleze la nivel mediu-avansat Ce oferim? Posibilitate de a lucra într-o companie de talie naţională, stabilă, deschisă spre noi provocări Climat de lucru motivant către atingerea de rezultate excepţionale, cu posibilităţi reale de dezvoltare profesională si construirea unei cariere solide Salariu motivant+bonusuri în funcție de performanță și realizări Tichete de masă+Tichete de vacanță Prime de Sărbători

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 28 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Nedis, Trevi, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, Schrack, Powerwalker, Skross, Allocacoc. FIELD SALES REPRESENTATIVE Ești o persoană dinamică și dornică să te afirmi pe plan profesional? Ai putere de convingere? Deții permis de conducere? Dacă ai răspuns cu "DA" la cele trei întrebări, acest job este pentru tine! CERINȚELE POSTULUI: Inițiativă, orientare către soluții și rezultate, perseverență; Experiență în vânzări B2B; Permis auto categoria B - minim 12 luni vechime – (fără incidente în trafic); Limba engleză - constituie avantaj; DESCRIEREA POSTULUI: Vânzarea produsului potrivit, la prețul potrivit, clientului potrivit, pentru atingerea obiectivelor lunare; Vizita clienților prin delegații periodice în țară; Promovarea produselor din portofoliu; Gestionarea partenerilor din portofoliu; Găsire clienți noi. BENEFICII: Salariu competitiv pe piața muncii; Bonusuri de performanță; Participare la cursuri susținute de traineri cu o carieră remarcabilă în vânzări, pentru dezvoltare profesională; Telefon, tabletă și mașină “nu te lasă în drum".

 • Ce căutam? Un coleg cu abilitați excelente de negociere si cu experiență și tradiție în vânzarea directă -capabil și disponibil să dezvolte portofoliul de clienți al companiei pe o nouă piață în afara țării -să impună recunoasterea brandurilor proprii Vitacom pe piețele externe pe canalele de vânzari specifice fiecărui produs -să realizeze veniturile si marja comercială brută stabilite de către conducerea companiei. -să urmareasăa respectarea strategiei comerciale a departamentului vânzari export -va răspunde de încheierea de contracte comerciale cu toţi clienţii din regiunea, piața in care a fost desemnat să iși desfașoare activitatea, respectând întocmai condiţiile contractuale semnate cu acesția Cerințe: -experientă in vânzari de cel puțin 3 ani cu rezultate măsurabile -permis de conducere categoria B - cunoașterea la nivel avansat a limbilor Engleză si Maghiară -cunoașterea Pachetului Office ( Excel -nivel avansat) -Interesul și afinitatea către domeniul tehnic-electronic reprezintă avantaj. Ce beneficii oferim? -posibilitatea de a lucra într-o companie de talie naţională, stabilă, deschisă spre noi provocări -climat de lucru motivant către atingerea de rezultate excepţionale, cu posibilităţi reale de dezvoltare profesională si construirea unei cariere solide -salariu motivant+bonusuri în funcție de performanță și realizări -tichete de masa si tichete de vacanță -prime de Sărbători

 • Angajam: – Agenti Vanzare informatii la tel. 0754 215 951, Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00

 • ANGAJAM: - SOFERI AUTO informatii la tel. 0754 215 951, Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail:

 • Angajam: – Vanzatoare / Vanzatori informatii la tel. 0730 011 929 , Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00

 • Angajam: – Responsabil Tehnic informatii la tel. 0744 617 758, L-V intre orele 9:00-16:00

 • Angajam: - Brutari - Muncitori necalificati pentru brutarie Cerinte: - disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi - abilitatea de a lucra in echipa Se ofera: - angajare pe perioada nedeterminata - program de lucru flexibil - tichete de masa - in valoare de 200 lei lunar - calificare in meseria de brutar cu certicat de calificare profesionala - transport gratuit - pentru personalul calificat sau cu vechime in functia de brutar, salariul este adaptat la cunostintele individuale. informatii la tel. 0754 215 951, Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail:

 • Angajam Decorator Torturi, cofetar cu experienta pentru Cofetaria BOMBO din Brasov. Cautam persoane cu experienta in umplerea si decorarea torturilor si prajiturilor. Persoanele pe care le cautam, dorim sa aiba experienta in umplerea si decorarea torturilor clasice( frisca, ciocolata, glazuri, crema de unt, mascarpone) Salariul se negociaza in functie de experienta (de la 3000 de lei). Program de lucru: 8 ore pe zi ( L-S). Pentru persoanele care au experienta in umplere si decorare, dar nu sunt din Brasov, avem posibilitatea sa oferim cazare. Ne puteti contacta la tel: 0743176620 ( este si whatup pe numarul acesta).

 • Moldovan Carmangerie Sannicoara este in continua dezvoltare si cauta mereu oameni dispusi sa ni se alature in efortul pe care-l facem de a dezvolta un puternic brand local. Magazinele noastre sunt deschise in aproape toate cartierele din Cluj-Napoca, ceea ce poate constitui un avantaj pentru potentialii candidati Ce căutăm? • Lucrător comercial cu sau fără experiență Ce oferim? • contract de muncă pe perioadă nedeterminată • pachet salarial atractiv, plătit la timp • tichete de masă • asigurare de sănătate privată • pachete cadou și bonusuri de performanță • sesiuni de instruire • recompensă dacă aduci un coleg nou

 • Candidatul ideal - Scoala profesionala sau absolvent de liceu; - Abilitatea generală de învăţare; - Rapiditatea în reacţii; - Rezistenţă fizică; - Foarte bune abilitati de organizare; - Abilitati de comunicare verbala; - Abilitatea de a lucra sub presiune Descrierea jobului - Fabricarea preparatelor din carne utilizand competente de productie privind tehnologia generala si specifica de fabricatie a diferitelor tipuri de sortimente si capacitatea de exploatare si utilizare a instalatiilor si utilajelor pentru toate operatiile si fazele de prelucrare - Foloseste utilajul de lucru in mod corespunzator, respectand parametrii impusi de programul de tratament termic specific pentru fiecare produs. - Gestioneaza si raspunde de produsul primit spre prelucrare din punct de vedere cantitativ si calitativ, de la primire pana la predarea lui in stare finita.

 • Moldovan Carmangerie Sânnicoara, angajează pentru unitățile sale de producție din Sânnicoara și Dezmir (Piața Agroindustrială), muncitori / muncitoare pentru operațiunile de: fasonat, calibrat, ambalat produse din carne și semipreparate, manipulare si pregatire marfa, etc. Persoanele care doresc sa aplice trebuie sa aibă disponibilitatea de a lucra in schimburi. Condițiile de salarizare și alte beneficii vor fi discutate în cadrul interviului.

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de peste 28 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Nedis, Trevi, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, Schrack, Powerwalker, Skross, Allocacoc. MANAGER DEPOZIT ȘI LOGISTICĂ CERINȚELE POSTULUI: Studii superioare; Experiență: minim 2 ani pe post similar Pachet Office (Word, Excel, PPT,Outlook) – nivel avansat Abilități de leadership; munca în echipă; comunicare; relatinare; organizare și auto-management Cursuri efectuate: Managementul depozitării, planificare, proiectare în logistică și supply chain – constituie avantaj Permis auto: categoria B. Limba engleză - constituie avantaj DESCRIEREA POSTULUI: Organizează și supervizează buna functionare a diviziilor depozit și logistică; Coordonează și controlează permanent activitatea de depozitare, stocare, si aranjare a mărfurilor din depozit, mentinerea si pastrarea curateniei ; Organizează și supraveghează desfășurarea activității departamentului de logistică al societății cu respectarea normelor conform Ordonantei de Guvern 27/2011 privind transportul rutier de mărfuri; Oferă consultanță și suport celorlalte departamente ale societății cu privire la aspecte de logistică, managementul stocurilor, transportul si achiziționarea produselor; Coordonează baza de date cu privire la toate activitățile de transport pentru a putea urmări în orice moment situația livrărilor și a transporturilor de marfă efectuate sau in curs de efectuare. BENEFICII: Salariu motivant +tichete de masa+tichete de vacantă; Bonusuri de performanță in functie de realizari; Participarea la diferite cursuri si traininguri oferite de specialiști pentru dezvoltarea profesională. Daca te regasesti in cerintele mentionate mai sus, ai putere de decizie , capacitatea de a conduce si a coordona o echipa atunci : Te asteptam cu drag alaturi de echipa Vitacom o echipa tanara si dinamica! Aplica acum ! Pentru pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0728503568 sau sa trimiteti cv-ul la adresa de email

 • Unicarm Grigorescu Cluj angajeaza lucrator comercial. Informatii la telefon. Salariul de incadrare 2900 RON + bonuri de masa. Program de munca 8 ore in schimburi.

 • Angajam operatori pt Productie cu sau fara experienta in domeniul Alimentar si personal pt birou

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM , CUMPARA BERBECI CARACUL BATRANI , VARSTNICI.,la pret negociabil, aproximativ 1,5 euro/ kg . ASTEPT sa ma contactati la NUMARUL DE TELEFON:0744167554,la orice ora REVNIC CORNEL. VA multumesc ,cu respect astept sa ma contactati.

 • Obiectiv general: receptioneaza marfa primita de la furnizori pentru depozit de materiale electrice . Obiective specifice: receptie cantitativa sica,litativa a materialelor electrice primite de la furnizori,pe baza documentelor de insotire si coduri de bare Manipularea materialelor cu Lisa electrica,transpalet, manual. Sa nu aibainterdictii pentru manipulari greutati sau lucru pe scara. Aranjarea cu preucautiuni a marfii in depozit,,pe rafturi,paleti, etichetare. Pregatirea, pachetizarea, documente insotitoare pentru materiale la clienti sau magazine electice. Inventarea periodica si ,anuala.. Program Depozit ; L-V 7.30 la 17.00 Sambata: 7.30 la 14.00 Program individual de lucru: flexibil de 8.30 ore pe zi ; sambata (cand e cazul ) alternativ 6 ore Salarizare: Pe baza respectarii sarcinilor din fisa postului si bonusare contributie la cresterea cifrei de afaceri,deservire operativa si fara greseli a clientilor,inventariere fara lipsuri sau incurcaturi in gestiune Posibilitati de promovare: Sef depozit Consilier sau agent vanzari magazin electrice.

 • Covrigaria Granel ,P-ta Marasti,angajaza : -personal/femei pt linia de productie. Se munceste un singur schimb de la 7:30-15:30.de luni pana vineri si 2 sambete pe luna alternativ. -vanzatoare cu experienta pt orarul 10:30-18:30 zilnic de luni pana vineri si 2 sambete pe luna de la 7-15. Solicitam seriozitate!. Harnicia si implicarea sunt rasplatite cu cresteri salariale .

 • Angajam personal pentru sala de jocuri in cartierul Mărăști Prezenta plăcută , salariu motivant , seriozitate. Experiența nu este obligatorie , pentru mai multe detalii așteptăm sa ne contactați !

 • Salveaza cautarea