Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  BP Aparthotel situat in statiunea turistica Mamaia Nord, Judet Constanta, angajeaza cameriste pentru sezonul estival 2020. Persoanele selectate vor fi programate si anuntate pentru sustinerea unui interviu.

 • 16

  Hotel SUNQUEST din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival OSPATARI, AJUTORI de OSPATAR si BARMAN. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.

 • 5

  Hotelul ”Scandinavia” din statiunea Mamaia, selecteaza in vederea angajarii doamne, domnisoare sau domni cu experienta in domeniul ospitalitatii si al turismului, pentru posturile de: Barmani, Ospatari, Cameriste, Receptionere. Hotelul ”Scandinavia” este parte de diviziei de turism a companiei G&G Paper SRL din Constanta. SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS (pentru ospatari si receptionere) - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate serviciile si produsele oferite - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si il consilieaza - pastreaza standardele de servire si de imagine - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primita - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor de pe zona de lucru - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din sectorul sau de activitate - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ (pentru receptioneri) - participa la curatenia si intretinerea locului de munca si a altor spatii aferente job-ului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada determinata - pachet salarial atractiv, cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - instruire la angajare - cazare in cadrul hotelului - trei mese zilnic Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu poza, pe adresa de e-mail angajari.ggpaper (at) gmail.com. Persoanele selectate vor fi programate si anuntate pentru sustinerea unui interviu la o data ulterioara inchiderii starii de urgenta!

 • 9

  Candidatul ideal: - Pregatirea si experienta anterioara in special in domeniul cafelei (constituie un avantaj); - cunoasterea pietei de cafea; - abilitati de comunicare, prezentare si negociere; - abilitati tehnice (constituie un avantaj); - permis conducere cat. B; - focus pe rezultate, cu capacitatea de a prelua proiecte care sa fie dezvoltate dupa propria personalitate; - persoana proactiva, organizata, cu spirit antreprenorial si cu simtul realitatii, care se poate integra in echipa si adapta multiplelor tipologii de clienti cu care intra in contact. Descrierea jobului Descrierea jobului: - Gestionarea unui portofoliu de clienti ESSSE Caffe , dezvoltarea zonei, respectand standardele de firma si de brand. - identificarea tuturor clientilor ESSSE Caffe din zona de responsabilitate si vanzarea produselor companiei; - conceptia (ofertelor) propunerilor de colaborare personalizate clientilor ESSSE Caffe - realizarea de contracte; - mentinerea relatiei cu clientii; - atingerea obiectivelor stabilite; - organizarea si planificarea tuturor activitatilor specifice;- dezvoltarea clientilor, urmarind potentialul acestora; - focus permanent pe rezultatele obtinute; - atitudine proactiva si orientat catre business. Beneficii: salariu fix + bonus , masina, telefon, obiectele necesare vanzarii; training. Descrierea companiei Suntem prezenti pe piata din Romania ca unic importator de cafea si echipamente de prepararea cafelei brand ESSSE Caffe. Dezvoltam proiecte impreuna cu persoane capabile sa inteleaga specificul pietei, cat si trend-ul acesteia. Asiguram traning general si de specialitate.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza vanzatoare pentru magazin alimentar. Magazinul se afla in Cartier Poarta 6. Pentru mai multe informatii sunati la 0724359459.

 • 1

  Hotelul ”Stefania” din statiunea Costinesti, selecteaza in vederea angajarii doamne, domnisoare sau domni cu experienta in domeniul ospitalitatii si al turismului, pentru posturile de: Barmani, Ospatari, Cameriste, Receptionere. Hotelul ”Stefania” este parte de diviziei de turism a companiei G&G Paper SRL din Constanta. (www.hotelstefania.ro) SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS (pentru ospatari si receptionere) - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate serviciile si produsele oferite - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si il consilieaza - pastreaza standardele de servire si de imagine - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primita - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor de pe zona de lucru - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din sectorul sau de activitate - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ (pentru receptioneri) - participa la curatenia si intretinerea locului de munca si a altor spatii aferente job-ului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada determinata - pachet salarial atractiv, cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - instruire la angajare - cazare in cadrul hotelului - trei mese zilnic Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu poza, pe adresa de e-mail angajari.ggpaper (at) gmail.com. Persoanele selectate vor fi programate si anuntate pentru sustinerea unui interviu la o data ulterioara inchiderii starii de urgenta!

 • 1

  Angajez camerista pentru sezonul estival 2019 ..Locatia se afla in statiunea Costinesti jud.Constanta .Ofer cazare,masa gratuita la cei din tara si la cei locali asigur abonament , salariu atractiv Relatii la telefon 0763144276 .Rog seriozitate. .La sfarșit sezon bonus loialitate.Rog seriozitate.

 • 1

  Hotelul Zenith – conference & spa - Mamaia angajează BUCATAR CERINTE: ▶ Experiență minimum doi ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum; ▶ Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate); ▶ Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora; ▶ Cunoștințe privind tehnologia culinară, norme și reguli de igienă, reguli de păstrare a alimentelor; ▶ Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor; ▶ Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici; BENEFICII: ▶mediu de lucru placut; ▶spatii noi si moderne ; ▶o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel; ▶management atent la implicarea fiecarui membru al echipei; ▶pachet salarial motivant ; ▶transport parțial decontat; ▶masă de prânz asigurată. SALARIUL CONVENABIL INTEGRAL CONSEMNAT ÎN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ LEGAL Pentru detalii, ne puteti contacta la telefon: 0732121615 iar CV-urile ni le puteți transmite la adresa În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajăriiș o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ

 • 3

  Hotel Zenith - conference & spa angajează în condiții deosebite: CAMERISTE HOTEL ✔preferabil liceul terminat ; ✔calificare profesionala reprezinta un avantaj ; ✔insusirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru ; ✔ingrijita, muncitoare, organizata, serioasa, sociabila, spirit de echipa ; ✔experienta anterioara ca si camerista reprezenta un avantaj ; BENEFICII: ✔mediu de lucru placut; ✔spatii noi si moderne ; ✔o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel; ✔management atent la implicarea fiecarui membru al echipei; ✔pachet salarial motivant ; ✔transport parțial decontat; ✔ masă de prânz asigurată. Transmiteti CV-ul la email sau il depuneti direct la receptia hotelului Zenith (Constanta, Statiunea Mamaia, in spatele hotelului DORNA). Pentru detalii suplimentare apelati la 0786805705 În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajăriiș o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ

 • Hotel Zenith - conference & spa angajează : OSPĂTAR / BARMAN ✅ Ținută generală întotdeauna îngrijită și igiena personală impecabilă; ✅ Prezență agreabilă, amabilitate, atenție distributiva, capacitate bună de comunicare; ✅ Disciplinat, motivat, stabil emoțional, stare buna de sănătate; ✅ Atitudine pozitivă, conciliantă, de înțelegere și sprijin reciproc în relațiile cu colegii; ✅ Servirea băuturilor alcoolice/ non alcoolice, a preparatelor pe bază de cafea și a produselor culinare; ✅ Rezolvarea cererilor clienților potrivit standardelor și regulilor interne ale restaurantului; ✅ Obligația să se asigure de respectarea calității și gramajului produselor înainte de efectuarea serviciului; ✅ Obligația să asigure clienților servicii atente și complete: ✅ Obligația să asigure curățenia spațiilor deservite, integritatea inventarului folosit și stocurile necesare; ✅ Întocmirea notei de plată și a încasărilor potrivit instructajului si procedurilor legale prezentate; ✅ Capacitatea de dialog corect în limba engleza reprezintă un avantaj; BENEFICII: ✅ mediu de lucru placut; ✅ spatii noi si moderne ; ✅ o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel; ✅ management atent la implicarea fiecarui membru al echipei; ✅ pachet salarial motivant ; ✅ transport parțial decontat; ✅ masă de prânz asigurată. Așteptam CV-ul Dvs. pe adresa: Detalii la telefon: 0732121615. În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajăriiș o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ

 • 6

  Permis de conducere si masina personala pentru livrator, carburantul se deconteaza. Persoana responsabila, disciplinata si dinamica. Mercantizorii aseaza marfa la raft, scot marfa expirata si se asigura ca tot timpul magazinul e aprovizionat.

 • 1

  Angajam femei cu vârsta peste 25 ani pentru calificare la locul de munca pe perioada de un an .se achită școlarizare și salariul minim pe economie

 • Venim în întâmpinarea celor care doresc să se califice urgent în ocupația de BRANCARDIER . Programul nostru NU presupune PARTICIPARE la un CURS, ci oferă posibilitatea dovedirii experienței profesionale prin susținerea unor examene pentru dovedirea cunoștințelor teoretice și practice a cadidatului. Certificatele obținute sunt emise de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) recunoscute % la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000, iar apostilat și tradus este recunoscut 100 % la nivel internațional. Informatii suplimentare la telefon 0731176563 sau la sediul situat in Constanta , Bulevardul 1 Decembrie 1918 ,bloc L29 sc B ap 22 ,interfon 77. Locuri limitate

 • Angajăm cameriste și recepționere pentru sezonul estival 2020 în Eforie Nord. Condiții avantajoase. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la tel 0761333667 sau 0747041049.

 • 1

  EFORIE NORD,pensiune,angajam doua cameriste salariu 2500-3000 lei

 • 4

  Societate comercială angajeaza pentru sezonul estival 2020 in stațiunea Neptun femei și barbati pe următoarele posturi: CONTABILITATE PRIMARA LUCRĂTORI COMERCIALI VANZATOARE SUPERMARKET MANIPULAȚI MĂRFURI GENERALE ȘOFER CATEGORIA B Se oferă cazare Carte de munca Bonus lunar pt persoanele active Bonus la sfârșit de sezon Angajările se fac pt perioada 15.05–15.09.2020 Ne puteți contacta telefonic,Whatss up 0744.194.444 sau 0735.909.069

 • 3

  SigmaLux design angajeaza consilier vanzari mobila la comanda cu experienta ( de preferinta sa fi facut mobila ). Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul atractiv si carte de munca.

 • 4

  Candidatul ideal Personal cu experienta pentru postul dorit. In afara experientei in domeniu candidatii trebuie sa aibe pasiune si placere pentru domeniul lor, sa aibe tinuta si dezinvoltura, capacitatea de a comunica liber intr-o limba straina si sa fie disponibili pentru un program flexibil. Cunostinte de limbi straine (engleza, franceza, germana, rusa). Descrierea jobului Posturile disponibile: OSPATAR, BARMAN, BUCATAR, BUCATAR-CARMANGIER , COFETAR -PATISER CAMERISTA , FEMEIE CURATENIE. Calitatea , flexibilitatea, seriozitatea si bunul gust sunt devizele noastre. Credem ca exista mai multe ingrediente ale unei cariere de succes, iar atitudinea este la fel de importanta ca pregatirea sau experienta profesionala. Cautam adevarati Ambasadori ai Ospitalitatii, cu atitudine pozitiva, atentie la detalii, pasiune pentru lucrul bine facut si dorinta de a excela.Exploreaza oportunitatile de cariera cu Ana Hotels. Oferim un loc de munca civilizat, cu conditii reale de perfectionare profesionala. Program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, in baza contractului individual de munca. Se asigura o masa pe zi, se deconteaza transportul si se ofera cazare . Posturile sunt disponibile in cadrul hotelului Europa din localitatea Eforie Nord. Persoanele interesate pot suna la numarul de telefon afisat la prezentul anunt.

 • 1

  Vino sa lucrezi intr-un mediu placut! Îmbină utilul cu plăcutul și învață din secretele industriei ospitalității la nivelul unui hotel de renume. În plus, vei avea vacanța de vis la mare, la Hotel Europa, Eforie Nord, cu cazare și masă. Suntem lanțul hotelier autohton numărul 1. din Romania și deținem 6 locații în cele mai atrăgătoare zone turistice ale Romaniei: Eforie Nord, București și Poiana Brașov. Cu o amplă panoramă spre marea aflat la câțiva pași, Hotelul Europa de 4*, are o locație deosebită în stațiunea Eforie Nord și, dispune de o impresionantă grădină de vară, 2 piscine exterioare cu apă dulce și sărată, găzduind renumitul Spa Ana Aslan Health SPA - nominalizat de la deschidere și până în prezent pe primele locuri în topurile de specialitate. Trimite-ne, așadar,CV-ul tău la adresa de e-mail: Îți vom răspunde prompt și, sperăm noi, ne vom cunoaște mai bine. Tip contract : Norma intreaga . Curs de calificare : Salvamar.

 • 6

  Vino sa lucrezi intr-un mediu placut! Îmbină utilul cu plăcutul și învață din secretele industriei ospitalității la nivelul unui hotel de renume. În plus, vei avea vacanța de vis la mare, la Hotel Europa, Eforie Nord, cu cazare și masă. Suntem lanțul hotelier autohton numărul 1. din Romania și deținem 6 locații în cele mai atrăgătoare zone turistice ale Romaniei: Eforie Nord, București și Poiana Brașov. Cu o amplă panoramă spre marea aflat la câțiva pași, Hotelul Europa de 4*, are o locație deosebită în stațiunea Eforie Nord și, dispune de o impresionantă grădină de vară, 2 piscine exterioare cu apă dulce și sărată, găzduind renumitul Spa Ana Aslan Health SPA - nominalizat de la deschidere și până în prezent pe primele locuri în topurile de specialitate. Trimite-ne, așadar,CV-ul tău la adresa de e-mail: Îți vom răspunde prompt și, sperăm noi, ne vom cunoaște mai bine.

 • Salveaza cautarea