Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez lucrator comercial pt magazin Shop &go Mega Image in Constanta , aproape de Cyti Mall

 • Angajam vanzatoare pe termen lung PTR magazin alimentar zona Tomis 3 program 2zile lucrate,2 zile libere Salariu atractiv Relatii la telefon Nr:0722 966 833

 • Angajam vanzatoare pentru magazine situate in Complex Eden 1 si Eden 2 - Bdul Aurel Vlaicu. Program de lucru 2 zile :07:00-16:00 cu 2 zile libere. Salariu atractiv +bonusuri. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0722 966 833.

 • Hotel Sunquest din Statiunea Venus angajeaza pe perioada sezonului estival 2020 receptionere cu domiciliul in Mangalia sau localitati limitrofe! Facilitati: -decontarea transportului, -salariu atractiv, -contract individual de munca, -prima la final de sezon -masa

 • Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza cameriste! Se ofera: -salariu atractiv -contract pe 6 luni pentru a beneficia si de somaj -prima la final de sezon -decontarea transportului -cazare si masa in cadrul complexului daca este cazul Domiciliul in Mangalia sau localitatile limitrofe reprezinta un avantaj!

 • Hotel Piccadilly din Statiunea Mamaia angajeaza receptioner, cu sau fara experienta, program 12/24, salariu motivant, transport decontat. Asteptam cv-urile pe adresa de e-mail , detalii la telefon 0241 831129.

 • Hotel Piccadilly din Statiunea Mamaia angajeaza receptioner, cu sau fara experienta, program 12/24, salariu motivant, transport decontat. Asteptam cv-urile pe adresa de e-mail , detalii la telefon 0241 831129.

 • Angajăm lucrători comerciali la raionul de băuturi în Auchan Constanța Sud. Salariu: Total beneficii lunare – 2.054 - în primele 3 luni; Creștere salariala începând cu luna a patra; Contract individual de muncă. Programul de lucru: * 8 ore pe zi; * 5 zile pe săptămână (includ și weekend-urile); * 2 zile libere legate; * Schimbul 1: 06:00-14:30; * Schimbul 2: 13:30-22:00. Responsabilitățile postului: * Aprovizionarea și aranjarea produselor la raionul de băuturi; * Manipularea baxurilor; * Înlăturarea produselor deteriorate; * Verificarea etichetelor de preț; * Consilierea și ajutor oferit clienților. Candidatul ideal: * Vârsta minimă 18 ani; * Apt pentru munca în condiții de efort fizic ridicat (se vor manipula produse grele); * Serios și punctual; Relații suplimentare la telefon: 0756054384

 • Ofer seriozitate ..permanent cu carte de muncă ..salariu negociabil..la Restaurant Albatros ( ciuperca ) str.traian52

 • Lucrator benzinarie OMV Aurel Vlaicu ">va rog sa cititi anuntul pana la capat"> Statia se afla in apropiere de Halta Traian / langa pod IPMC. *se lucreaza afara * nu incaseaza Responsabilitati: -alimenteaza cu combustibil; -sterge parbrizul si luneta; -respecta standardele de curatenie; -gestioneaza marfa expusa afara. Cerinte Studii medii; Atitudine orientata catre client si bune capacitati de comunicare; Initiativa, persoana orientata spre obtinerea de rezultate; Disponibilitate pentru lucru in ture(inclusiv de noapte); Prezenta agreabila, loialitate, corectitudine si seriozitate. Domiciliul stabil in ORASUL CONSTANTA !!! fara localitatile din apropiere. Beneficii: - Salariul 2250lei brut - Cei care sunt seriosi si muncitori isi pot dubla veniturile. ; - Bonuri de masa ~216lei ; - Garantia platii salariului fara intarzieri; - Acordarea concediului de odihna in fiecare an 21zile(+1zi fata lege); - Acordarea uniformei de lucru; - Programe de pregatire profesionala; - Se lucreaza in ture(12/24-12/48) inclusiv de noapte dupa perioada de pregatire; - Lucrul intr-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite. Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV in format WORD,JPEG,PDF prin mesaj Publi24 (adauga fisier la mesajul tau) sau la adresa DOAR aplicantii care corespund criteriilor se selectie vor fi contactati intr-un termen de maxim 2 zile pentru programarea la un interviu. Informatiile suplimentare se dau doar in timpul interviului. Anuntul este valabil pana la dispariția lui. Notificare GDPR: societatea nu prelucreaza sau stocheaza datele personale ci doar le vizualizeaza in calitate de imputernicit al operatorului Publi 24. Doar in cazul angajarii vor fi solicitate datele in temeiul legal .

 • Caut loc de munca part-time , lucrez la 6 ore si as mai dori si altceva , comert, birou sau pe masina am permis de 9 ani . Domiciliu navodari , pot face deplasari in constanta .

 • Angajez lucrator comercial pt magazin Shop &GO Mega Image in Constanta zona City mall relatii la telf 0725958359

 • S.C. BUILDING STEFAN AOP o societate solida ce se afla intr-o continua expansiune cauta receptionera, , cu mari posibilitati de dezvoltare profesionala in domeniul hotelier. Candidatul ideal Iti plac oamenii si stii sa comunici cu ei,vino la un interviu daca ai o experienta minim 6 luni in industria hoteliera. Cautam persoana cu simt de raspundere si implicare serioasa, punctuala ,cu abilitati de organizare si planificare a muncii .Prezenta agreabila, rezistenta la lucru in conditii de stres si la lucrul in ture. Experienta de lucru pe tura de noapte reprezinta un avantaj; Cunostinte de operare pe programe specifice postului.. Cunoasterea limbii engleze obligatorie (scris, citit, vorbit). Oferim: mediu de lucru intr-o echipa tanara, program si salariu motivant. Asteptam CV-urile dvs pe adresa de e-mail :-. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0799.283.360.

 • Hotel 4 stele Constanta angajeaza camerista. Contract de munca permanent. Se cere experienta in domeniul hotelier.

 • Cautam coleg cofetar cu experienta in domeniu (nu ajutor de cofetar) Salariu pe masura cunostintelor si mediu de lucru linistit. Oferim si rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0726420575

 • Responsabilitati: Prezentarea materialelor catre clienti,preluarea si livrarea comenzilor; Prospectarea pietei pentru identificarea de clienti noi; Promovarea materialelor educative din portofoliu. Castig imediat: veniturile lunare ale unui reprezentant ambitios: peste 3000 ron Oportunitatea dezvoltarii unei cariere reusite in vanzari directe Detalii la: 0770 852 762

 • Suntem o companie in plina ascensiune, colaboratoare cu Editura Litera care isi propune in fiecare an sa dezvolte, sa inoveze, sa contribuie la cresterea pietei de carte, iar pentru aceasta avem nevoie de consultant vanzari . Responsabilitati: Prezentarea materialelor catre clienti,preluarea si livrarea comenzilor; Prospectarea pietei pentru identificarea de clienti noi; Promovarea materialelor educative din portofoliu. Angajam reprezentant vanzari si distribuitor pentru promovarea si vanzarea de produse . Posibilitate rapida de promovare. Detalii la 0771032436.

 • Ma numesc Silviu Nicolae ,si caut un loc de munca in care sa gasesc : un mediu bine dispus si placut , un colectiv de treaba si dispus bunei cooperari colegiale , conditi de cazare , o masa asigurata , etc. ! Sunt calificat ca Agent de paza , ordine si liniste publica ( experienta in 2 firme , in total 1 an si 5 luni ) , ospatar/barman , lucrator in alimentatie publica ( am lucrat putin pe partea de debarasare mese , pregatirea mise-en-place ului ) , doresc a lucra in Constanta ( la orice statiune , nu in oras ) sezonier ca ospatar/barman sau Agent de securitate , intr-un restaurant sau hotel-restaurant ! Daca sunteti interesat de mine si vreti sa aveti un angajat serios si punctual la locul de munca , astept un apel telefonic pentru a purta un dialog ! In curand voi pregati CV-ul meu electronic !

 • Angajăm VÂNZĂTORI LA RAIONUL DE PEȘTE în Auchan Constanța SUD. Program de lucru: • 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu 2 libere consecutive in 3 schimburi in urmatorul interval: • tura 1: 06.00-14.30; • intermediar: 10.30-19:00; • tura 2: 13.30-22.00; Salariu: • Total beneficii 2.054 lei NET în primele 3 luni; • 2.235 începând cu luna a 4-a. Activități: • servește clienții; • cântărește și etichetează produsele; • alimentează raionul cu produse; • activitatea NU presupune lucrul cu casa de marcat! Pentru informatii suplimentare și programări la interviu sunați la: 0756054384.

 • Salveaza cautarea