Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta Eforie-nord doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 5

  Hotelul Holiday*** din Eforie Nord,angajaza pentru vara anului 2020,pentru postul de RECEPTIONERA,:studente si cadre didactice (in vacanta),sau alte persoane,cunoscatoare a limbii engleze.Se lucreaza program 12/24 = 20 ture /luna x 100 lei/tura. Se deconteaza si transportul. Pentru mai multe detalii,sunati la tel.0722316151

 • 6

  HOTELUL HOLIDAY***,din Eforie Nord,angajaza pentru sezonul estival 2020,cameriste,la un salariu fara concurenta. De ce sa alegeti ,un loc de munca,la acest hotel: - un loc de munca linistit,cu putin personal,deci fara stres. - este amplasat linga statiile auto de transport in comun. - lenjeria este spalata la spalatorie. - CEL MAI IMPORTANT, SALARIUL ESTE DE 3000 LEI/LUNA (net) ,cu contract de munca, - in functie de distanta,transportul se va deconta tot de hotel. - tot personalul din unitate,este tratat ca coleg de serviciu ,inclusiv in relatia cu administratorul. - programul,08 - 16. Ce zici,merita sa te deplasezi,pina la hotel,sa vezi noul tau loc de munca? Te asteptam,dar inainte de a veni,suna la tel.0722316151- d.ul. Iorgovan.

 • 1

  Angajam cameriste cu sau fara calificare la hotel de 4**** din Eforie Nord jud Constanta. Asiguram salariu avantajos, masa si decontarea transportului. Au prioritate persoanele din Eforie sau localitatile invecinate.

 • 4

  HOTEL EVIA *** EFORIE NORD: Tel 0720120002 Angajează : RECEPTIONERI, PIZZERI, aj. pizzer, BUCATARI, aj. bucatari, CAMERISTE, OSPATARI, aj. ospatar, BARMAN, MUNCITOARE NECALIFICATE. Asiguram masă și cazare gratuită ,contracte de munca. salarii f.f.bune !

 • 1

  Vanzatoare - magazin mixt sezonier ( doar fete - varsta peste 17 ani - SERIOASE ) Vanzatoare sucuri granita - sezonier ( doar fete - varsta peste 17 ani - SERIOASE ) Program 12 ore - Se ofera cazare - Se ofera mancare - 1800 - 1900 ron salariu bani in mana ( poti lua si la 2 saptamani banii ) Mesaje pe wats up la 0749.754.929 - nu lasa mesaj aici pe publi24 pentru ca intru rar si este posibil sa nu il vad.

 • 4

  Angajez baiat priceput in constructii experienta minima - muncitor ( peste 18 ani / max 25...26 ani ) Imi trebuie pentru sezonul litoral la mare in eforie nord. Nu este vorba de constructie case sau chestii din astea ca sa fie clar. Eu am cateva magazine pe litoral si imi trebuie cineva acolo sa ma ajute, la o lavabila, la un vopsit, la un mutat un frigider in general asamblat magazinele acum la inceputul sezonului, incarcat descarcat marfa la magazine dimineata ,chestii din astea. Jobul este pentru tot sezonul litoral 2020. Ofer cazare ( nu conteaza din ce oras esti ) - ofer mancare - Ofer salariu la timp 2000 ron/ luna in mana / banii la 2 saptamani / program lejer / Daca esti interesat - esti muncitor - cuminte - vrei sa te angajezi ma poti contacta pe wats up la 0749.754.929

 • 1

  EFORIE NORD,pensiune,angajam doua cameriste salariu 2500-3000 lei

 • Salveaza cautarea