Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Dolj

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Hotel din centrul orasului Craiova angajeaza receptioner. CV-urile se trimit la adresa:

 • Cafe BAR angajeaza personal fete cu sau fara experienta in domeniu salariu 1600/ron prima luna pentru mai multe detalii O764784846 (Craiova si Slatina )

 • Hotel Green House Craiova angajeaza fata /băiat pentru postul de recepționer. Salariul net este de 1800 de lei. Se lucrează în ture. Cautam o persoana responsabila, organizata, sociabila, cu un aspect plăcut, sa aiba cunoștințe de limba engleza sau o alta limba străina, cunoștințe PC. Experiența nu este un impediment, împreună cu echipa va vom învață tot ce este necesar. Pentru mai multe detalii și stabilirea unui interviu, ne puteți suna la numărul de telefon 0745071498 sau ne puteți trimite CV-ul dvs. la adresa de e-mail greenhousecraiova @ yahoo.com !!!!!!

 • Angajez vanzatoare stand imbracaminte pentru centrul comercial Sucpi mai multe detalii la 0766453076

 • Magazin Gara angajeaza vanzatoare. Program flexibil. Domiciliul in apropierea Garii reprezinta un avantaj. Telefon 0770564616.

 • Helin angajeaza receptioneri,bucatar, ajutor bucatar,vanzatoare si ospatari care sa detina perimis categ B !

 • Stand in Auchan Craiovita angajeaza lucrator comercial pentru vanzare perdele. Nu se taie materiale,doar se preiau comenzi. Nu se cere experienta in vanzari, si nu este limita de varsta. Se cere seriozitate si abilitate de a comunica cu clientii. Salariul fix plus sistem de bonusare. Telefon contact 0740270079

 • Cautam pentru brutaria noastra din centrul Craiovei - Boulangerie L'amour du Pain o persoana entuziasta, cu aptitudini de comunicare si atentie deosebita fata de clienti, cu sau fara experienta pentru pozitia de consilier de vanzari. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, va invitam sa ne contactati la nr. de telefonsau sa ne trimiteti datele dvs/CV-ul la adresa Va asteptam cu drag aplicatiile si abia asteptam sa ne cunoastem! Echipa L'amour du Pain

 • Angajam pizzari cu experiența 2309 lei net.

 • Lant hoteler din Italia,angajeaza cu contract de munca legal,FARA COMISION ; cameriere,ospatari,generici,spalatori de vase.Se cere; limba italiana la nivel conversational,iar experienta in domeniu constituie un avantaj.Se ofera;contract legal,o zi libera pe saptamana,salariu 1.100 euro la 8 ore,plus cazare si masa gratuite.Interviurile au loc direct cu angajatorul italian pe 21 mai la Craiova.Detalii.

 • Castig Acasa. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Reprezentant comercial job part sau full time pt oricine. Cu putina munca pe care o faci acasa cu ajutorul unui calculator conectat la internet, in timp relativ scurt poti face bani frumosi fara sa vinzi ceva. Inscrierea este GRATUITA. Catalogul si livrarea lui prin posta sunt GRATUITE . Nu exista conditii sau targeturi. Detalii la email: oferta.actuala@gmail.com

 • vand boxa activa noua la cutie putere efectiva 800 w si 450 rms claritatea sunetului cu acumulator auxiliar cu functii de bluetooth stick usb card microfon fara fir pentru karaoche egalizator pentru înalte medii si bass radio preț 1000 lei fix.nu ma intereseaza schimburi doar cash.telefon.

 • Patiserie-Covrigarie angajeaza personal. Experienta la vanzare reprezinta un avantaj.

 • Angajez femeie menaj 4 ore/ zi. 1000 net. O722408488. Program 18- 23 .

 • Responsabilități - Interactiunea directa cu clientii si consilierea acestora în cadrul magazinelor BestValue situate în Aeroportul International - Craiova, in vanzarea de produse exclusiviste de la cele mai sonore branduri din următoarele categorii: Parfumerie, Cosmetică, Bauturi, Dulciuri, Jucarii, Accesorii, etc. - Orientare catre client, catre nevoile lui si catre cresterea calitatii serviciilor - Excelente abilitati de comunicare si organizare - Proactiv si orientat spre eficientizarea rezultatelor Cerințe - Cunosterea limbii engleze la nivel conversational - oblijatoriu - Cunoasterea unei alte limbi de circulatie internationala - avantaj - Orientare catre client, catre nevoile lui si catre cresterea calitatii serviciilor - Excelente abilitati de comunicare si organizare - Proactiv si orientat spre eficientizarea rezultatelor - Atitudine pozitiva - Flexibilitate - Atentie la detalii Beneficii -Salariu fix atractiv -Indemnizatie de transport -Bonusuri pentru recomandari interne -Traininguri interne si externe de formare profesionala -Posibilitati reale de promovare -Echipa tanara si mediu de lucru dinamic Descrierea companiei Millenium Pro Design este lider in Romania in domeniul Travel Retail. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate, folosind tehnologii inovatoare si un mediu orientat catre client, pe baza carora clientul sa poata lua cele mai bune decizii de cumparare. Brand-ul nostru: BESTVALUE - Duty Free Experience.

 • Magazin BEER SHOP angajez vanzator bere artizanala Se cere seriozitate si abilitate de a comunica cu clientii Se ofera salariu fix plus sistem de bonusare motivational Program de lucru de L-V de la orele 10-18 si sambata de la orele 10-14 CV-ul de poate trimite la adresa de mail :

 • Hotel Prestige angajeaza si califica pe o durata minima de 2 ani : bucatari, ajutor bucatar,ospatari,cameriste . CV la . Tel

 • Hotel Prestige Boutique Craiova **** angajeaza receptioner cu experienta. Cv la email : claudiu.ochetan@hotelprestigecraiova.ro Info la 0351424111

 • Magazinul Belvedere Rond Craiova angajaza personal cu sau fara experienta . Relatii la tel 0773372356

 • Salveaza cautarea