Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Dolj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Hotel La Favorita,situat ultracentral,angajeaza camerista. Asteptam CV-ul insotit de poza la e-mail:, sau ne puteti contacta la numarul de telefon:0736641170 Va multumim.

 • Brutărie zona Brestei angajăm brutar cu sau fara experienta

 • Angajez barman si ospatar pentru o trattorie tipic toscana in Centrul Vechi al Craiovei. Puteti trimite CV aici sau pentru informatii sunați la nr telefon 0737571743

 • Fabrica de paine producatoare a brandurilor ``VEL PITAR `` si ``MARITZA``cu sediul in Craiova angajeaza electricieni.Se ofera transport din Craiova si Bals, tichete de masa.Relatii telefon 0743284560.

 • Candidatul ideal: - cel putin 4 ani experienta in vanzari directe catre clienti persoane juridice; cunoasterea pietei business Oltenia respectiv (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt,Valcea) - excelente abilitati de comunicare: voce placuta, discurs clar si structurat, ascultare activa, putere de convingere, capacitatea de a comunica corect in scris; - ambitie, dorinta de autodepasire, orientare catre rezultate; - atitudine pozitiva si orientata catre gasirea de solutii; - orientare catre client si capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung; - cunoasterea limbii engleze minim la nivel mediu; - cunostinte medii de utilizare Windows si Office; - permis de conducere cu o experienta reala de cel putin 4 ani. _ Descrierea jobului: OBIECTIV: Obiectivul jobului este vanzarea de consumabile de birou, papetarie si promotionale catre clienti business (firme medii, mari si institutii publice) din regiunea alocata. _ RESPONSABILITATI: - contactarea telefonica a potentialilor clienti in vederea stabilirii intalnirilor de vanzari la sediul clientului; - identificarea nevoilor clientilor si a oportunitatilor de vanzare; - orientare catre client si capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung; - oferirea de solutii adaptate nevoilor clientilor; - negocierea termenilor contractuali si inchiderea vanzarii; - negociaza termenul de plata, conditiile de plata, felul intrumentelor de plata; - raportarea activitatii prin completarea corecta a bazei de date interne. - marirea protofoliului de clienti si mentinerea relatiilor cu cei existenti - realizarea obiectivelor stabilite - promovarea intregii game de produse a companiei. - urmareste incasarea facturilor clientilor conform termenelor stabilite - intocmeste periodic rapoarte de activitate si vanzari _ BENEFICII: Vei intra intr-o echipa profesionista formata din oameni dinamici si prietenosi, care au reusit sa creasca vanzarile companiei de la un an la altul, chiar si intr-o perioada in care majoritatea firmelor au avut scaderi. Vei lucra intr-o companie stabila din punct de vedere financiar, aflata pe o panta ascendenta, care isi respecta angajamentele luate fata de clienti si fata de angajati. Vei avea un contract de munca in conformitate cu legislatia, cu un program de luni pana vineri, de 8 ore pe zi, cu weekendurile si sarbatorile legale libere. Salariul ce stimuleaza performanta are o componenta fixa si una variabila, in functie de realizari. Bonuri de masa. Asteptam CV-ul tau pe e-mailul: fabricadepapetarie@gmail.com sau pe aplicatie

 • Angajam vanzatoare minimarket Relatii la telefon : 0723.376.309

 • Brutărie zona Brestei angajăm brutar cu sau fara experienta tel 0764449190

 • Brutărie in mediu rural angajăm brutari cu sau fara experienta, salariu motivant. Detalii la tel 0752062910

 • Angajam vanzatoare magazin general in zona 1Mai, mai multe detalii la telefon: 0731510238

 • Fabrica de paine producatoare a brandurilor ``VEL PITAR `` si ``MARITZA``cu sediul in Craiova angajeaza gestionari.Se ofera transport din Craiova si Bals, tichete de masa,Relatii telefon 0743284560.

 • Magazin general,program 8 ore/zi in 2 ture.Salariu foarte bun.Detalii la tel 0761616821/0721339185

 • Magazin BEER SHOP angajez vanzator bere artizanala Se cere seriozitate si abilitate de a comunica cu clientii Se ofera salariu fix plus sistem de bonusare motivational Program de lucru de L-V de la orele 10-18 si sambata de la orele 10-14 CV-ul de poate trimite la adresa de mail :

 • Angajez vanzatoare magazin general in Craiovita zona materna mai multe detalii la 0761642331

 • Supermarket in incinta targului comercial Marlorex ,angajeaza lucrator comercial.

 • Magazinul Belvedere Rond Craiova angajaza personal cu sau fara experienta . Relatii la tel 0773372356

 • Magazin alimentar situat în Craiovita Noua (piata) , si magazin Fornetti situat în Craiovita Noua , caută lucrator comercial ! Salariu atractiv ! Informatii la numărul 0762274145

 • Ma numesc Călin Ana si am 20 de ani, ce pot spune despre mine este ca am terminat un liceu pe profilul comert si am atestat in acest domeniu, nu am experienta necesară , dar daca sunt indrumata pot sa invat rapid procesul si ce am de facut. Si nu am bac-ul luat. Ma intereseaza sa lucrez ca lucrator comercial sau bona.

 • Ma numesc Ana, am 20 de ani si caut un loc de munca stabil, am terminat liceul pe profil comert. Pot învăța repede daca mi-se explica ceva in legatura cu ce trebuie facut la locul de munca. Sunt o persoana optimistă, energică și dornica de a invata lucruri noi într-un colectiv sociabil.

 • Angajez vanzatoare magazin 1001 Articole in SUCPI si in Piata Garii. Detalii la Telefon

 • Salveaza cautarea