Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Dolj Craiova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez vânătoare la magazin de încălțăminte sport. Program L,N,M,J,V..09-15 SAMBATA ..09-14:30 DUMINICA...LIBER

 • Brutărie zona Brestei angajăm brutar cu sau fara experienta

 • Castig Acasa. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Magazin BEER SHOP angajez vanzator bere artizanala Se cere seriozitate si abilitate de a comunica cu clientii Se ofera salariu fix plus sistem de bonusare motivational Program de lucru de L-V de la orele 10-18 si sambata de la orele 10-14 CV-ul de poate trimite la adresa de mail :

 • • Studii medii; • Abilitati vanzari, merchandising; • Demonstreaza puternice competente de: orientare catre client, atitudine pozitiva, de relationare si comunicare, lucru in echipa; • Cunostinte de operare PC: pachet Microsoft Office; Important: pozitia necesita experienta relevanta pe canalul de vanzare traditional, dar si IKA. - Asigura aprovizionarea permanenta la raft cu toate produsele Scandia; - Implementeaza standardele de executie de piata ale companiei, amplaseaza materialele de tip POSM in magazine intr-o pozitie cat mai vizibila, obtine o pozitie dominanta a produselor la raft; - Urmareste dimensionarea optima a comenzilor si realizarea corecta a planogramelor agreate impreuna cu compania; - Se implica in procesul de vanzare alaturi de agenti, atunci cand ii insoteste pe teren, recomanda produsele Scandia catre consumatori; - Verifica termenele de valabilitate ale produselor (FIFO); - Controleaza zilnic existenta etichetelor de pret la raft pentru fiecare produs in parte, pentru a asigura o permanenta concordanta intre produsul expus spre vanzare si eticheta magazinului; - Asigura o legatura permanenta cu seful direct, in vederea unei acoperiri continue a necesarului de marfa, evitand situatiile “fara stoc” sau “suprastoc“; - Mentine si construieste relatii profesioniste cu toti clientii. Salariu atractiv si bonus Asteptam CV-ul si pe adresa de mai jobs@scandia,ro.

 • Angajez camerista pentru hotel Andres mai multe detalii la numarul 0722448071

 • SC angajeaza femei patiser/cofetar cu/fara experienta. Relatii suplimentare la telefon 0773731893.

 • Angajez vânzatoare magazin Alimentar situat în Piata Centrala,rog seriozitate,ofer 2000 lei+C.M+1 zi liberă pe săpt.

 • Hotel situat ultracentral in Craiova angajeaza pe postul de Camerista . Oferim si cerem seriozitate . Tel: 0771 660 234 ; cv la email :

 • Candidatul ideal: - cel putin 4 ani experienta in vanzari directe catre clienti persoane juridice; cunoasterea pietei business Oltenia respectiv (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt,Valcea) - excelente abilitati de comunicare: voce placuta, discurs clar si structurat, ascultare activa, putere de convingere, capacitatea de a comunica corect in scris; - ambitie, dorinta de autodepasire, orientare catre rezultate; - atitudine pozitiva si orientata catre gasirea de solutii; - orientare catre client si capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung; - cunoasterea limbii engleze minim la nivel mediu; - cunostinte medii de utilizare Windows si Office; - permis de conducere cu o experienta reala de cel putin 4 ani. _ Descrierea jobului: OBIECTIV: Obiectivul jobului este vanzarea de consumabile de birou, papetarie si promotionale catre clienti business (firme medii, mari si institutii publice) din regiunea alocata. _ RESPONSABILITATI: - contactarea telefonica a potentialilor clienti in vederea stabilirii intalnirilor de vanzari la sediul clientului; - identificarea nevoilor clientilor si a oportunitatilor de vanzare; - orientare catre client si capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung; - oferirea de solutii adaptate nevoilor clientilor; - negocierea termenilor contractuali si inchiderea vanzarii; - negociaza termenul de plata, conditiile de plata, felul intrumentelor de plata; - raportarea activitatii prin completarea corecta a bazei de date interne. - marirea protofoliului de clienti si mentinerea relatiilor cu cei existenti - realizarea obiectivelor stabilite - promovarea intregii game de produse a companiei. - urmareste incasarea facturilor clientilor conform termenelor stabilite - intocmeste periodic rapoarte de activitate si vanzari _ BENEFICII: Vei intra intr-o echipa profesionista formata din oameni dinamici si prietenosi, care au reusit sa creasca vanzarile companiei de la un an la altul, chiar si intr-o perioada in care majoritatea firmelor au avut scaderi. Vei lucra intr-o companie stabila din punct de vedere financiar, aflata pe o panta ascendenta, care isi respecta angajamentele luate fata de clienti si fata de angajati. Vei avea un contract de munca in conformitate cu legislatia, cu un program de luni pana vineri, de 8 ore pe zi, cu weekendurile si sarbatorile legale libere. Salariul ce stimuleaza performanta are o componenta fixa si una variabila, in functie de realizari. Bonuri de masa. Asteptam CV-ul tau pe e-mailul: fabricadepapetarie@gmail.com sau pe aplicatie

 • Candidatul ideal – studii medii finalizate – persoană ordonată, cu spirit de observație – seriozitate – rezistență la efort fizic – atitudine pozitivă, entuziastă și motivantă – meticulos dar productiv – comunicativ, sociabil – atent – abilitate de lucru cu numere (calcule) – rationament logic – corect, cinstit, integru – permis conducere categoria B Descrierea jobului – Receptia si manipularea marfii in gestiune – Pregatirea comenzilor clientilor – Ambalarea comenzilor pentru livrare – Livrare comenzi la clienti – Aprovizionare magazine Charisma cu marfă – Participa la activitati organizatorice si administrative in gestiune – Participa la inventare Dacă te potrivești, înseamnă că ești persoana pe care o căutăm! Pentru detalii ne poți suna la tel. 0721110707

 • Firma comert piese auto cu amanuntul angajez vanzator gestionar magazin piese auto, durata nedeterminata. Strada Henri Coanda Craiova

 • Helin angajeaza receptioneri,bucatar, ajutor bucatar,vanzatoare si ospatari care sa detina perimis categ B !

 • Angajez vanzatoare magazin jucarii . Varsta minima 35 ani cartier craiovita noua

 • Pentru evenimente in aer liber, angajam - lucrator food truck (rulota fast food)- pregatire lucrator fast food - barmani (fete sau baieti) cu minima experienta. Vanzare bere si racoritoare, fresh-uri si limonade, longdrinks-uri si cafe etc.

 • Patiserie-Covrigarie angajeaza personal. Experienta la vanzare reprezinta un avantaj.

 • Brutărie zona Brestei angajăm brutar cu sau fara experienta tel 0764449190

 • Societate comerciala angajeaza vanzator saltele la un punct de lucru in orasul Cluj Napoca Nu se tine cont de varsta sau experienta profesionala

 • Cautam brutari cu experienta , tura de noapte ,salariul ft avantajos. Si femei ajutor in brutarie de preferinta cu experienta !

 • Angajăm lucrător comercial magazin alimentar în cartier Rovine. Salariu 2200 lei net. Tel. 0743057149, 0743562783.

 • Salveaza cautarea