Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Giurgiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez merchandisera pentru depozitul de lenjerie din Adunatii Copaceni - adresa de domiciliu in Giurgiu Este obligatoriu permis de conducere categoria B Atributii:verifica si aseaza marfa la raft in hipermarketuri si asigura servicii de secretariat la birou. Se asigura transport si masa de pranz .

  • Angajam: -cofetar/ajutor cofetar -patiser/ajutor patiser Salariu negociabil

  • Se cauta personal : vanzatori, casieri, lucratori comerciali. Se ofera: transport gratuit, prima lunara pentru prezenta, prima pentru performante, tichete de masa, program flexibil, card de reduceri pentru cumparaturi, uniforma, sanse de crestere in cariera. 0784515802

  • Angajam lucrator comercial pentru magazin alimentar si nealimentar. Nu cerem experienta ci doar dorinta de a invata si a te perfectiona continuu. Salariul net(in mana) 1.700 lei.

  • G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru postul de CASIER TEZAUR. Cerinte post: - studii medii absolvite, - cunostinte de operare PC si experienta in gestionarea numerarului – constituie avantaj, - capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate, responsabilitate si integritate, - disponibilitate de lucru in ture. Resposabilitati: - primeste de la seful de masa pachetele cu bancnote si documenele care le insotesc, le verifica si certifica preluarea acestora prin semnatura si stampila personala; - depoziteaza fara intarziere pachetele cu bancnote in tezaur; - controleaza periodic stocul din tezaur; - gestioneaza comenzile de numerar. Beneficii: - oferta salariala motivanta; - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; - spor de week-end: 8%; - transport decontat. - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare.

  • Angajăm barman fără experiență și un bucatar pentru grătar. Salariu atractiv . Program de munca: 5 zile pe saptamana. 8 ore pe zi. Locația este in sat joița. Jud Argeș. În incinta unui poligon. Detalii suplimentare la tel:0728998809

  • Salveaza cautarea