Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Ilfov Bragadiru

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez vanzatoare in Bragadiru- Cartier Independentei , Str. Smardan! Rel la tel 0766949086

 • Angajăm casier măcelărie Bragadiru Ilfov. Salariu atractiv.

 • Angajez Vanzatoare produse carne Piata 16 Februarie sector 1 bucuresti

 • Hotel din zona Bragadiru angajeaza urgent BUCATAR (bucatareasa) cu experienta in bucataria traditionala. Reprezinta un plus dar nu e obligatorie experienta pe evenimente, Mai angajam OSPATARI, PERSONAL PENTRU CURATENIE SI PERSONAL LA VASE. Se lucreaza in ture. Pentru cei nteresati se poate asigura cazarea.

 • E început de săptămână, îți numeri cheltuielile și îți dă cu minus la final? Ce ai spune dacă ne-ai oferi cunoștințele tale de operare a calculatorului, iar noi ți-am da în schimb un salariu atractiv și bonusuri, program flexibil, posibilitatea de promovare, plus o echipă din cele mai mari!!!

 • Angajam vanzatoare pentru magazin mixt. Programul este de luni pana vineri intre orele 09:00-16:00, pentru zona Cornetu-Bragadiru . Oferim conditii de munca avantajoase, salariul atractiv .

 • Angajam Receptioner salariu 2000 lei net Ospatar Salariu 2000 lei net mai multe detali la telefon 0770401161 sau email:office@hotelgiuliano.ro Receptioner salariu 2000 lei net Ospatar Salariu 2000 lei net Hotel Giuliano Candidatul ideal Daca ai o fire sociabila, esti comunicativ/a, vorbesti engleza si esti dispus/a sa ai un program de lucru in ture, poti aplica pentru job-urile de mai jos. Este esentiala atitudinea proactiva, permanenta orientare catre client, acceptarea si respectarea regulilor. Persoane organizate, proactive si determinate; Experienta anterioara in industria hoteliera- reprezinta un avantaj; Capacitatea de a lucra intr-o echipa si de a mentine o comunicare permanenta cu aceasta; Nivel limba engleza – fluent Cunostinte de operare pe calculator (Windows, Word, Excel) Descrierea jobului Angajam: Receptioner, , Ospatar, Sef Sala, Barman, Va rugam sa mentionati postul pentru care aplicati. respectarea programului de lucru si a celorlalte prevederi din fisa postului. oferim: salariu atractiv

 • Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar, ofer carte de munca, experienta nu este necesara, programul se stabileste in urma interviulu. Salariu net 1700lei.

 • Candidatul ideal - Rezistenta la efort fizic - Seriozitate si punctualitate Descrierea jobului - Pregatirea si incarcarcarea marfurilor pentru livrare conform fiselor de comanda - Temperatura din depozit este de 8 grade - Program de lucru de 8 ore (Luni -Vineri in doua schimburi) - Depozitul de afla in Bragadiru Beneficii: - Salariu 2350 lei brut/ 1400 lei net - Bonus 600 lei brut spor de frig - Bonus 600 lei brut prima de productivitate - Tichete de masa 300 lei (15 ron/zi) - Prime de sarbatori - Orele suplimentare sunt platite 200% (daca este cazul) Tempratura din depozit este controlata ( de la -18 la -20 grade Celsius) Contract pe perioada determinate cu posibilitate de prelungire sau preluare pe perioada nedeterminata.

 • NIVEL DE STUDII: minim liceul (diploma de bacalaureat) EXPERIENTA: - Nu este obligatorie - Au prioritate persoanele cu experienta in domeniul comercial si ceva cunostinte tehnice APTITUDINI SI DEPRINDERI NECESARE: - Perceptie vizuala - Atentie: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate - Spirit practic - Coordonare manuala buna - Memorie vizuala buna - Abilitati de comunicare - Capacitate de a lua decizii - Persoana de incredere - Implicare in activitate - Dorinta de a munci - Capacitatea de a munci in echipa - Autocontrol mediu - Motivatie Salariul net: 3000 lei. Trimitere CV la adresa mail:, pentru a se face o preselectie. Multumim! Pentru domeniul de activitate, vizitati site : itt.bg/ro

 • Salveaza cautarea