Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Maramures

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam lucrător comercial in Vivo Baia Mare , insula Fresh Bar .Cautam fete tinere cu aspect fizic plăcut , serioase, responsabile care își doresc un loc de munca stabil .Program de la 10:00- 22:00 , 2 zile cu 2 zile libere . Salar fix + plus bonusuri din realizări. Persoanele interesate pot trimite un cv la adresa de email : sau suna la tel 0741349091 ; 0758237999 pentru programare interviu .

 • Angajam conducatori auto pentru distributie produse de panificatie.Cererile se depun la sediul societatii in Baia Mare,Aleea Filaturii,nr.6.Relatii la tel.0758 075510.

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar situat pe bulevardul Bucuresti, langa semiluna. Salariu motivant. Detalii la numarul de telefon. Nu raspund la mesaje!!

 • Animax Baia Mare Value Center angajează consilieri vânzări - full time, CV - urile se depun în magazin (B-dul Bucuresti nr 53) sau pe adresa de email Te asteptam să faci parte din echipa noastră !

 • magazin imbracaminte ,salar atractiv

 • Magazinul Souvenir din centrul Municipiului Sighetu Marmatiei (langa Posta Romana) angajeaza vanzatoare/vanzator. Conditii de lucru: - program zilnic 8 ore (09:30 - 17:30) + 2 sambete pe luna intre orele 10:30 - 14:30 - salariu motivant + premii + bonusuri din vanzari - conditii de lucru placut - experienta in vanzari si relatii cu clientii constituie avantaj Informatii la telefon 0745 435 800 sau email

 • Societate comerciala angajeaza 2 persoane pe functia de Tehnician in industria Alimentara. Detalii in privat.

 • Hotel Roata, locatia Cavnic, MM, angajeaza receptionera si menajera. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la nr.0722 675 157 sau pe email la adresa contact@hotelroata.com. Asteptam sa ne contactati cu incredere!

 • Angajez lucrator comercial magazin second- hand in Baia Mare, bd . Traian. Ofer salariu 1600- 2000 lei. Relatii la tel. 0724088900

 • Hotel MARA anagajeaza receptioner. Cerinte: - cunoasterea a cel putin unei limbi straine - cunostiinte de marketing - tehnici de comunicare - simt comercial

 • Angajăm persoană pentru bar.Programul este de 8 ore iar salarizarea peste media oferita de alte locații din oras.Varsta nu este o problema.Inf.la tel.0745527423

 • Clarismart Consulting cauta Reprezentant vanzari pentru o companie de productie din Timisoara. Responsabilitati - Prospectarea pietei - Identificare de clienti noi - Negocierea conditiilor de vanzare - Derularea vanzarii produselor firmei - Monitorizarea clientilor - Promovarea imaginii organizatiei. Cerinte - Studii medii sau superioare - Experienta in vanzari de minim 1- 2 ani - Foare bune abilitati de comunicare si relationare - Persoana responsabila si flexibila - Cunostinte operare programe: Microsoft Office, InternetDisponibil pentru deplasari - Permis auto categoria B Beneficii - Salariu fix - Bonusuri corelate cu vanzarile - Autoturism de serviciu Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV -ul atasat sau pot apela nr. de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • Operator pc pe domeniul vanzari si distributie pe zona sud-vest. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descrierea postului: - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona sud-vest: Bucuresti, Craiova, Timis, Arad, Valcea, Caras-Severin, Dolj Aptitudinile solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare finalizate - cunostinte minime operare calculator - cunostinte minime word, excel, power point, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism, simtul raspunderii - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta sau minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe email .

 • SALARIUL NET 2200-2500, PROGRAM FLEXIBIL, 12 ZILE LIBERE PE LUNA plus alte avantaje, conditii de munca foarte bune Magazinul CU non stop, PRODUSE ALIMENTARE,BAUTURI,CAFEA,COSMETICE ETC. se gaseste pe B-dul. Unirii Nr.12 langa CEC Baia Mare, cv-ul se poate trimite pe mail sau la magazin, pentru informatii sunati la tel 722 - arata telefon -CAUT CONTABILA CU EXPERIENTA !!!

 • Angajam vanzatoare magazin alimentar Baia Mare cu sau fara experienta inclusiv promotia 2019, salariu atractiv , program o zi lucrata cu una libera , colectiv tanar, informatii la telefon 0754 778 888 Va multumim frumos.

 • Firma cu echipa tanara, cu obiective bine stabilite pe termen lung, autam Operator pc. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou - cunostinte minime word, excel, email, navigare net Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentine legatura cu clientii existenti - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Localitati: - toata tara Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze cu un mesaj la email pt detalii.

 • Buna! Angajam lucratori comerciali pentru un magazin de tip Cash&Carry din Baia Mare. Salariu 1600 Ron+300 tichete masa+abonament de transport. Se lucreaza in schimburi. Mai multe detalii la numarul 0771 735 662.

 • Supermarket angajează casier și vânzător vitrina asistata. Mediu de lucru placut, posibilități de promovare. Doritorii sunt rugați sa sune la tel. nr. 0741622684

 • Studenta in anul 3 caut loc de munca part-time, preferabil dimineata pana la ora 14 maxim.

 • Candidatul ideal Persoana ambitioasa, comunicativa dornica de munca. Comunicarea buna cu clientii nostri este absolut necesara. Descrierea jobului Salariu motivant. Persoana de la receptie se ocupa si de bar. Un mic dejun inclus pe zi. Mediu de munca curat si modern. Salariu fix, plus bonus la final de luna pentru cine merita. Programul de lucru este de 8 ore pe zi. Zilele libere de la stat sunt platite cu extra bonus. http://hotelnew.ro/contact/

 • Salveaza cautarea