Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Neamt

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC Transilvania General Import-Export,distribuitor national al produselor European Drinks,European Food si Scandic Distilleries , angajeaza pentru punct de lucru Piatra Neamt Agent vanzare Cerinte: - studii medii - permis de conducere categoria B - experienta in distributie constituie avantaj - persoana proactiva, responsabila Beneficii: - loc de munca stabil,cu respectarea tuturor formalitatilor legale - program de lucru de luni pana vineri - salariu atractiv plus bonusuri lunare in functie de marfa vanduta CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj sau la adresa hrdep@europeandrinks.ro . Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0722 231490 .

 • Cellular One isi mareste echipa si cauta agenti vanzari din usa in usa(D2D), pe teren in mediul urban si rural. Descriere generala a fisei postului agent vanzari: - Promoveaza produsele ENEL ROMANIA; - Viziteaza direct la domiciliu; - Identifica potentialii clienti; - Negociaza si finalizeaza procesul de incheiere contracte furnizare; - Incheie direct contracte cu clientii; Cerinte agent vanzari: - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren - Studii minime liceale finalizate; - Abilitati excelente de vanzare, de negociere si planificare; - Cunoasterea excelenta a produselor de furnizare energie constituie un avantaj Beneficii: - Praguri salariale fixe (intre 1500-2000 lei) + grile de comisionare progresive; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de lucru 8 ore pe zi, de luni pana vineri; - Se ofera autoturism de serviciu la nivel de echipa.

 • Am aprecia la tine: • Atitudinea entuziasta si zambetul • Flexibilitatea si disponibilitatea de a lucra in ture si in zilele de week-end • Capacitatea de a interactiona cu usurinta cu clientii Ce ar trebui sa faci: • Sa promovezi si vinzi produsele companiei • Sa asiguri un proces de incasare corect • Sa pastrezi o imagine comerciala a magazinului • Sa devii un specialist in produse de incaltaminte si accesorii Ce iti oferim: • Posibilitati reale de avansare si crestere profesionala; • Flexibilitatea programului • Tichete de masa • Bonusuri • Discount la produsele din magazin Trimiteti Cv la adresa de mail cristina.iosif@ccc.eu cu mesajul CCC Roman.

 • Ascultă, oferta asta e pentru tine!” Cel mai probabil ai răspunsurile pregătite atunci când cei dragi îți cer sfatul în materie de vânzări. Ești mereu la curent cu cele mai noi oferte, ești atent la nevoile fiecăruia. Ce zici dacă te facem expert în vânzări? Alătură-te echipei noastre în prima linie, locul unde clienții sunt ascultați, așteptările le sunt depășite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viață mai frumoasă. Spune-ne câte ceva despre tine! Noi bănuim că ai deja ceva experiență în domenii precum vânzări, relații clienți, promoții sau merchandising și că îți este ușor să te exprimi în față clientului. Folosești cu încredere programele din pachetul Microsoft Office iar clienții sunt prioritatea ta, deoarece îți place calitatea și ai și spirit de inițiativa. Dacă prietenii îți spun că le este ușor să discute cu ține, mulțumită atitudinii pozitive, atunci cu siguranță te vei potrivi echipei de vânzări. Suntem curioși să descoperim mai multe despre ține. Cum arată o zi obișnuită de lucru? Încă de la primul contact, cliențîi îți răspund la zâmbet și se bucură că te oferi să ii ajuți. Pentru că folosești vânzarea consultativă, afli ușor care sunt nevoile clienților și le sugerezi produse din oferta noastră . Ești precum o carte deschisă: mereu pregătit de a îndrumă pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informații despre produsele noastre. Te-ai convins că despre ține e vorba? Atunci nu mai stă pe gânduri și aplică acum la rolul de AGENT VÂNZĂRI. Echipa și cliențîi te așteaptă! Trimite-mi un cv pe adresa de mail: ramona.ecim@gmail.com

 • persoana seriosa,59 de ani,cu expierenta peste 25 de ani in alimentatie publica (restaurante,baruri,cluburi,pub-uri,pizerii,berarii) caut de munca. sunt si posesor permis de conducere cat.B.si am domiciliul in Piatra Neamt.

 • Partener Orange TV angajează agenți de vânzări pentru Județul Neamț pentru cei care vor sa facă vânzări directe(televiziune, internet și telefonie) sunt rugați sa depună CV-ul pe marius.alexe@3ctelecom.ro sau sa sune la nr. de telefon 0747171764.

 • Echipa partener Orange TV dorește să-și mărească efectivul și așteptăm la interviu pe cei dornici sa dovedească ca au abilitățile potrivite. Descrierea fisei postului: -Promoveaza serviciile Orange(televiziune, internet și voce) -Identifica potențialii clienți și informațiile relevante despre aceștia în vederea inițierii procesului de vânzare. -Vizitează direct clienții în baza rutelor stabilite - Încheie direct contracte cu clienții pentru serviciile și produsele Orange România. -Atingerea targetului lunar de vânzări. -își concentrează efortul asupra a ceea ce este important de făcut în timpul programului de lucru. Pentru mai multe informații va rog să trimiteți un CV la adresa de mail marius.alexe@3ctelecom.ro sau sunați la numărul de telefon 0747171764.

 • ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA florinelpopa16@gmail.com

 • S.C.angajeaza agent de vanzari in vending.(vanzari de bauturi calde in automate de cafea).

 • Angajam bucatareasa pentru un hotel din Iasi ofer cazare salariu pleaca de la 2500 lei Relati la tel 0747961476

 • Angajam bucatareasa pentru un hotel din Iasi ofer cazare salariu pleaca de la 2500 lei Relati la tel 0747961476

 • Angajez bucatareasa pentru un hotel din Iasi ofer cazare salariu de la 2500 lei Relati la tel 0747961476

 • Agentul de vanzari trebuie sa preia comenzi pe ruta zilnica ,sa dezvolte zona arondata,sa monitorizeze produsele in raft,sa recomande produsele din portofoliu,sa incaseze facturile restante.Beneficii:salariu si bonusuri functie de obiectivele realizate,masina de serviciu,telefon. Experinta in domeniu constituie un avantaj. Cv-urile se depun la adresa de mail: arsionsrl@gmail.com

 • Salariu motivant program lejer magazin accesorii auto tel0749090287

 • Esti din Roman sau imprejurimi? Iti doresti un loc de munca si nu stii cum sa il obtii? Betty Ice vine in ajutorul tau! Crestem, ne dezvoltam si vrem un nou coleg /o noua colega in echipa. Suntem in cautarea unei persoane pline de entuziasm care sa ocupe postul nostru vacant. Cum ar trebui sa fie aceasta persoana ca sa fie si ea si noi multumiti de colaborare? 1. Sa aiba o atitudine pozitiva si sa fie mereu cu zambetul pe buze. 2. Sa fie dispusa sa invete. 3. Sa fie curata. 4. Sa ii placa igiena. 5. Sa fie atenta la detalii. 6. Sa fie harnica. 7. Sa fie descurcareata, proactiv/a este cuvantul care trebuie sa o/il caracterizeze. 8. Poate sa fie proaspat absolventa, masteranda, student sau o persoana in cautarea unui loc de munca. Nu conteaza varsta… numai atitudinea! Descrierea jobului Ce o sa faca aceasta persoana? Va vinde inghetata la unul din punctele noastre. Va mentine legatura cu seful ei. Se va ocupa de inchiderea casei, intocmirea fiselor. Ce ii oferim? Salariu fix Bonusuri din vanzari. Atmosfera de lucru placuta Posibilitatea de promovare in cadrul firmei Seriozitate (salariul si bonusurile le vei primi fara intarzieri... de fiecare data!) De cand avem nevoie? Cat mai repede. Am dori chiar de maine. Asteptam CV-urile dvs. la adresa de mail: mirela.olar@bettyice.ro .Telefon: 0757570567

 • Pensiune turistica din Tg Neamt, angajeaza personal calificat in meseriile de : ** CAMERISTE **BARMANI- OSPATARI Mediu de lucru placut in regim de 2 zile cu doua liber,transport asigurat din oras la locatie. Relatii suplimentare la tel : 0765450222

 • Cautam persoane dornice sa lucreze in domeniul asigurarilor part-time sau full-time, asteptam cv-urile voastre la adresa de e-mail asig.piatraneamt@yahoo.com . Pentru mai multe informatii ne puteti contacta si la nr. de tel 0724731771.

 • S.C angajeaza,agent întretinere si reparatii auromate de cafea.Pachet salarial atractiv,permis cat B obligatoriu.rugam seriozitate.

 • Business Division Group SRL angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în județul Neamț. Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant, transport, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele ORANGE TV, INTERNET 4G, TELEFONIE MOBILA în orașele menționate. Activitatea se desfașoară pe teren în zona rurală "din poartă în poartă", cu întoarcere în orașul de reședință după terminarea programului. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Informații suplimentare poți obține de la Mărioara Palade, marioara.palade@bdgteam.ro, 0758.072.778.

 • Salveaza cautarea