Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajez gestionar pentru magazin second hand de imbracaminte, incaltaminte si mobilier.magazinul este situat in comuna podoleni, judetul Neamt, str. Stefan cel Mare si Sfant.

 • Pregatit pentru o noua provocare? Candidatul ideal: Reusesti sa iti expui clar si cu usurinta ideile? Iti place sa identifici nevoile personale cu care relationezi si sa propui solutii rapide si benefice? Vrei sa inveti cum sa iti pui in valoare calitatile personale in mediul profesional si in acelasi timp sa le dezvolti? Daca raspunsul tau este "DA", Atunci vrem sa te cunoastem! Exprima-ti interesul aplicand la : opticablack@gmail.com sau programeaza un interviu la nr de telefon: 0746 230 991

 • ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA florinelpopa16@gmail.com

 • Pensiune turistica din Tg Neamt, angajeaza personal calificat in meseriile de : ** CAMERISTE **BARMANI- OSPATARI Mediu de lucru placut in regim de 2 zile cu doua liber,transport asigurat din oras la locatie. Relatii suplimentare la tel : 0765450222

 • BEST DIVISION GROUP SRL-PARTENER ENEL angajează Agent vinzari D2D în județul Neamț. NOI îți oferim: training constant; contract de muncă 8h/zi pe durată nedeterminată, salariu fix și bonusuri; mașină pentru deplasare, telefon. TU trebuie să ai cel puțin studii medii, să fii dispus să faci muncă de teren și să ai bune abilități de comunicare și relaționare. Activitatea constă în promovarea și vânzarea produselor companiei ENEL (ENERGIE si GAZ) la clienți- persoane fizice din ușă în ușă. Experiența minimă în vânzări directe poate constitui un avantaj. Alătură-te unui proiect de anvergura și unei echipe dinamice unde vei avea posibilitatea unor satisfacții financiare imediate! Cv-urile le puteți trimite la: marioara.palade@bdgteam.ro, 0758.07.27.78, ionut.sava@bdgteam.ro, Tel. 0749.250.050.

 • - Orientare catre client; - Orientare catre rezultate; - Bune capacitati de comunicare; - Studii medii; - Experienta similara (in magazin) constituie un avantaj; - Cunostintele de operare PC constituie un avantaj Responsabilitati / Realizari 1.Promovarea si vanzarea produselor companiei: - Intampina clientii la intrarea in magazin, asigura asistenta pe tot parcursul; - Rezolva sesizarile clientilor si se asigură că solicitările sunt rezolvate: 2. Deruleaza activitatea de gestionare a magazinului pentru o buna desfasurare a activitatii de vanzare: - Efectueaza operatiunile legate de mercantizarea produselor si depozitarea corespunzatoare a acestora; - Verifica preturile produselor existente la raft. 3. Completeaza documente fiscale : facturi, chitante, ordin de plata: - Incaseaza corect sumele aferente preturilor produselor, indiferent de metoda de plata; - Este responsabil de administrarea corecta si riguroasa a numerarului incasat in magazin, de corectitudinea inregistarilor si de predarea banilor; Beneficii: - salariu fix; - tichete de masa; - reale posibilitati de avansare; - target de vanzare; - bonusuri; - echipa dinamica - discount la produsele din magazin Trimiteti Cv la adresa de mail cristina.iosif@ccc.eu cu mesajul CCC Roman.

 • Cellular One isi mareste echipa si cauta agenti vanzari din usa in usa(D2D), pe teren in mediul urban si rural. Descriere generala a fisei postului agent vanzari: - Promoveaza produsele ENEL ROMANIA; - Viziteaza direct la domiciliu; - Identifica potentialii clienti; - Negociaza si finalizeaza procesul de incheiere contracte furnizare; - Incheie direct contracte cu clientii; Cerinte agent vanzari: - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren - Studii minime liceale finalizate; - Abilitati excelente de vanzare, de negociere si planificare; - Cunoasterea excelenta a produselor de furnizare energie constituie un avantaj Beneficii: - Praguri salariale fixe (intre 1500-2000 lei) + grile de comisionare progresive; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de lucru 8 ore pe zi, de luni pana vineri; - Se ofera autoturism de serviciu la nivel de echipa.

 • S.C.angajeaza agent de vanzari in vending.(vanzari de bauturi calde in automate de cafea).

 • Barul este situat in Savinesti

 • Iti plac provocarile? Iti place sa stai de vorba cu oamenii si sa-i ajuti? Crezi ca a venit momentul ca veniturile tale sa fie peste asteptari? Te vreau in echipa mea ca si consultant in domeniul asigurarilor de viata si generale la una dintre cele mai mari si mai vechi companii de pe piata. Daca esti interesat, ai detaliile de contact mai jos.

 • Un post liber pt patiserie in com. Tasca judetul Neamt

 • Lant de restaurante fast-food angajeaza manageri. Oferim: Salar atractiv Tichete de masa Masa asigurata Mediu de lucru placut Te asteptam in echipa noastra. Informatii la tel. 0740168721

 • Producatori "Covrigeii Dariei" si de produse de patiserie cautam colaboratori cu sau fara experienta. Oferim: - Salariu atractiv. - Program Full time. - Formare la locul de munca. - Un mediu de munca agreabil. - Program de munca stabil de zi.

 • Salveaza cautarea