Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam personal serios, responsabil cu sau fără experienta pentru postul de patiser și modelator de covrigi. Salar 1500lei

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cunoştinţe tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon 0751111344

 • S.C.angajeaza agent de vanzari in vending.(vanzari de bauturi calde in automate de cafea).

 • Partener Orange TV angajează agenți de vânzări pentru Județul Neamț pentru cei care vor sa facă vânzări directe(televiziune, internet și telefonie) sunt rugați sa depună CV-ul pe marius.alexe@3ctelecom.ro sau sa sune la nr. de telefon 0747171764.

 • Pensiune turistica din Tg Neamt, angajeaza personal calificat in meseriile de : ** CAMERISTE **BARMANI- OSPATARI Mediu de lucru placut in regim de 2 zile cu doua liber,transport asigurat din oras la locatie. Relatii suplimentare la tel : 0765450222

 • ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA florinelpopa16@gmail.com

 • Candidatul ideal - Experienta in domeniu de minim 1 an - Cunostinte limba engleza scris si vorbit - Studii medii, de preferat calificare ca Receptioner Hotel - Cunostinte operare PC(Windows, MS Office, Outlook) - Cunostinte de utilizare a soft-ului de gestiune hoteliera Fidelio(constituie avantaj) - Capabilitate de a lucra cu documente si bani - Respectarea programului de lucru in ture de zi si de noapte - Persoana comunicativa, vesela, dinamica, cu initiativa si capacitate de lucru in echipa Descrierea jobului - Primirea, consilierea si cazarea clientilor,intocmirea documentelor necesare cazarii, incasarea contravalorii serviciilor oferite - Asigurarea serviciilor de cazare si rezervare pentru clientii hotelului la standardele stabilite - Furnizarea de informatii clientilor privind natura serviciilor oferite de hotel, precum si efectuarea de rezervari - Promovarea serviciilor si a imaginii hotelului, informarea clientilor, medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor Descrierea companiei Hotelul Roman Plaza, este un hotel de 4*, amplasat in centrul mun. Roman. Detine 70 de camere, sali de conferinta, SPA, restaurant, salon de infrumusetare, spalatorie ecologica, crama, cafenea, parcare,wi-fi.

 • AUTO DIN SRL - Lider al comertului online de anvelope si jante auto prin www.anveloshop.ro si www.anvelopemag.ro angajeaza Director comercial cu urmatoarele cerinte si atributii principale: - experienta in vanzari si intr-un post de conducere de minim 2 ani; - experienta in coordonarea echipei comerciale; - foarte bune abilitati de comunicare, relationare, organizare; - orientare catre dezvoltarea business-ului, initiative, implicare, focusare pe rezultat; - jucator de echipa; - implicare in supervizarea, instruirea, motivarea, evaluarea si dezvoltarea echipei; - domiciliul stabil in Piatra Neamt. Descrierea jobului : - Coordoneaza si dezvolta activitatea operationala a echipei; - Implementeaza politica de vanzari si de marketing a companiei; - Coordoneaza activitatea de vanzare a produselor companiei; - Urmareste derularea activitatilor comerciale in conformitate cu politica societatii; - Instruieste, integreaza, supervizeaza, evalueaza, motiveaza si dezvolta angajatii din subordine - Monitorizeaza si raspunde direct de realizarea targetului de vanzari de catre echipa de vanzari; - Propune solutii si face recomandari de consolidare a vanzarilor prin identificare de noi oportunitati; - Este preocupat de culegerea informatiilor din piata (competitie, autoritati, clienti); - Intocmeste rapoarte specifice catre administratorul societatii si face propuneri de imbunatatire a activitatii, atat operationale, cat si de vanzari.

 • SC Transilvania General Import-Export,distribuitor national al produselor European Drinks,European Food si Scandic Distilleries , angajeaza pentru punct de lucru Piatra Neamt Agent vanzare Cerinte: - studii medii - permis de conducere categoria B - experienta in distributie constituie avantaj - persoana proactiva, responsabila Beneficii: - loc de munca stabil,cu respectarea tuturor formalitatilor legale - program de lucru de luni pana vineri - salariu atractiv plus bonusuri lunare in functie de marfa vanduta CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj sau la adresa hrdep@europeandrinks.ro . Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0722 231490 .

 • Transilvania General Import- Export SRL, distribuitor al produselor European Food, European Drinks, Scandic Distilleries angajeaza pentru punctul de lucru Piatra Neamt Gestionar depozit Cerinte: - minim studii medii - capacitatea de a lucra in echipa - corectitudine, seriozitate, atentie la detalii RESPONSABILITATI - raspunde de integritatea gestiunii, de intrarile si iesirile de marfa - coordoneaza pregatirea marfii pentru livrare catre clienti - coordoneaza receptionarea marfii BENEFICII - bonusuri lunare corelate cu performantele in activitate - angajarea se face cu respectarea tuturor prevederilor legale - program de lucru luni-vineri, intr-un singur schimb CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj . Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon din anunt.

 • Echipa partener Orange TV din județul Neamț dorește să-și mărească efectivul și așteptăm la interviu pe cei dornici sa dovedească ca au abilitățile potrivite. Descrierea fisei postului: -Promoveaza serviciile Orange(televiziune, internet și voce) -Identifica potențialii clienți și informațiile relevante despre aceștia în vederea inițierii procesului de vânzare. -Vizitează direct clienții în baza rutelor stabilite - Încheie direct contracte cu clienții pentru serviciile și produsele Orange România. -Atingerea targetului lunar de vânzări. -își concentrează efortul asupra a ceea ce este important de făcut în timpul programului de lucru. Pentru mai multe informații va rog să trimiteți un CV la adresa de mail sau sunați la numărul de telefon 0747171764.

 • Angajez vânzătoare Zona favorit Magazin uz casnic

 • Ascultă, oferta asta e pentru tine!” Cel mai probabil ai răspunsurile pregătite atunci când cei dragi îți cer sfatul în materie de vânzări. Ești mereu la curent cu cele mai noi oferte, ești atent la nevoile fiecăruia. Ce zici dacă te facem expert în vânzări? Alătură-te echipei noastre în prima linie, locul unde clienții sunt ascultați, așteptările le sunt depășite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viață mai frumoasă. Spune-ne câte ceva despre tine! Noi bănuim că ai deja ceva experiență în domenii precum vânzări, relații clienți, promoții sau merchandising și că îți este ușor să te exprimi în față clientului. Folosești cu încredere programele din pachetul Microsoft Office iar clienții sunt prioritatea ta, deoarece îți place calitatea și ai și spirit de inițiativa. Dacă prietenii îți spun că le este ușor să discute cu ține, mulțumită atitudinii pozitive, atunci cu siguranță te vei potrivi echipei de vânzări. Suntem curioși să descoperim mai multe despre ține. Cum arată o zi obișnuită de lucru? Încă de la primul contact, cliențîi îți răspund la zâmbet și se bucură că te oferi să ii ajuți. Pentru că folosești vânzarea consultativă, afli ușor care sunt nevoile clienților și le sugerezi produse din oferta noastră . Ești precum o carte deschisă: mereu pregătit de a îndrumă pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informații despre produsele noastre. Te-ai convins că despre ține e vorba? Atunci nu mai stă pe gânduri și aplică acum la rolul de AGENT VÂNZĂRI. Echipa și cliențîi te așteaptă! Trimite-mi un cv pe adresa de mail:

 • Caut loc de munca full-time sau part-time

 • Ne mărim echipa de vânzări! Firmă Partener Orange angajăm agenți vânzări D2D în județul Neamț! Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă, în zonele rurale "din poartă în poartă", cu întoarcere în orașul de reședință după terminarea programului. Oferim salariu fix și bonusuri din vânzări, contract de muncă full-time, mașină și telefon de serviciu. Constituie avantaj deșinerea permisului de conducere categoria B. Dacă nu ai experiență în domeniul vânzărilor, poți învăța alături de noi! Informații suplimentare poți obține la tel. 0758.072.778.

 • Ne mărim echipa de vânzări! Firmă Partener Orange angajăm agenți vânzări D2D în ROMAN! Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă, în zonele rurale "din poartă în poartă", cu întoarcere în orașul de reședință după terminarea programului. Oferim salariu fix și bonusuri din vânzări, contract de muncă full-time, mașină și telefon de serviciu. Constituie avantaj deținerea permisului auto categoria B. Dacă nu ai experiență în domeniul vânzărilor, poți învăța alături de noi! Informații suplimentare poți obține la tel. 0758.072.778.

 • Angajam fata,vanzatoare magazin alimentar și bar,cu sau fără experiență,sat Pluton,jud.Neamt.Oferim cazare și masă.Program și salar negociabil.Relatii la telefon 0785805511,persoana de contact Mihai. Oferim și rugam seriozitate!

 • Caut job in patiserie, pizza, fastfood.

 • Doamna serioasa,muncitoare, 36 de ani,caut loc de muncă în comerț ca vânzătoare, casier comercial,lucrător comercial.Am experiență in domeniu de aproximativ 11-12 ani.

 • Societatea noastră cu vechime și istorie în oraș, angajează brutari pentru brutarie tradițională, amplasata in Savinesti (jud Neamt) Mediu de lucru stabil, companie recunoscuta pentru calitatea produselor sale BIO, activitate neintrerupta de aproape 12 ani Descrierea jobului: Postul presupune realizarea produselor finite de brutarie, colaborarea cu restul echipei de brutari in vederea realizarii preparatiilor pentru ziua urmatoare (maia, aluaturi), igienizarea echipamentelor de lucru si efectuarea curateniei in zona de preparare la incheierea programului. Constituie un avantaj experienta indelungata in post similar. Informatii la telefon la numarul

 • Salveaza cautarea