Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Prahova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez lucrator comercial(fete) la un magazin alimentar ,zona 9 mai.Ploiesti.tel.0734143076

 • Take ME angajează lucrător comercial Pt locația din Winmarkt Ploiesti .

 • Angajez Vanzatoare magazin confecții dama zona halelor centrale . Program 08-18 sâmbătă 08-14 , salariu in funcție de abilitați !

 • Persoană serioasă,muncitoare,nefumătoare,neconsumatoare de băuturi alcoolice, tel 0 7 4 5 0 3 8 8 8 1, doresc să lucrez ca vânzător sau ospătar sau lucrător comercial sau recepționer,sau agent comercial,sau ajutor de bucătar, etc.Studii liceul cu diplomă de bacalaureat,Certificat de calificare de ospătar și de vânzător în unități de alimentație publică,Certificat de calificare de bucătar.Ca limbi străine cunosc bine limba franceză și limba rusă. Fără antecedente penale.Sunt comunicativ,amabil,respectuos și prietenos cu clienții. Am mai lucrat ca vânzător,lucrător comercial și ospătar. Am condiții bune de naveta cu tren sau microbuz pe ruta Slănic-Ploiești și retur.***

 • Restaurant din Brasov , angajeaza bucatar. Pentru detalii , va rog sa sunati

 • Angajez vânzătoare magazin alimentar zona Vest, part time sau full-time. Nu este necesara experiența daca exista capacitatea și dorința de a învăța.

 • Efectuarea de analize fizico -chimice de laborator pentru materii prime si produse finite -Stabilirea corectiilor necesare in retete pentru atingerea parametrilor de calitate la produsul finit -Emiterea rapoartelor de analiza -Monitorizarea calitatii productiei -Completarea documentelor specifice activitatii de laborator

 • Societate comerciala angajeaza lucratori comerciali pentru magazin alimentar(semipreparate si preparate din carne) pentru : -complex BIG SUD -Halele Centrale. Salariu motivant,tichete de masa,decontare transport.Program flexibil.

 • HOTEL IRI *** BUSTENI , angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata - Camerista calificata salariu 2000- 2500 lei net - Personal calificat Bucatarie salariu 2000 - 2500 lei net - Bucatar salariu 2500 - 3000 lei - Intretinere salariu 2000 - 2500 lei Pentru persoanele din provincie ( bucatar, intretinere) , se asigura cazare si masa. Cautam persoane responsabile , harnice , cu dorinta de afirmare. Cerem si oferim seriozitate. Daca va doriti sa faceti parte din echipa noastra, va asteptam cu un CV la Hotelul IRI *** Busteni, str. Eroilor nr 2 sau ne puteti contacta telefonic la numerele: 0745645142 / 0755062526.

 • angajam urgent lucrator comercial magazin Megaimage din str. Alexandru lapusneanu detalii la tel 0727627487

 • Hotel situat in Ploiesti angajeaza receptionera. Se cere o prezenta agreabila, abilitati de comunicare si relationare, limba engleza la nivel conversational. De asemenea sunt necesare cunostinte de utilizare a casei de marcat, POS si calculator, si experienta pe un post similar. Programul include si ore de noapte.Salariul motivant.

 • SC Ploiesti angajeaza vanzator-gestionar instalatii termice se cere: -experinta in domeniu (cunoasterea pieselor_ -persoana bine organizata -perms cat. B (constituie avantaj) se ofera: -salariu atractiv mai multe detalii la telefon

 • Angajam Lucrator Gestionar in domeniul instalatiilor termice se cere: -studi minime: Liceu -permis cat. b pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic

 • Hotel Hotel Cota O Mie angajeaza ospatar, bucatar, ajutor bucatar, fochist, sef sala, receptioner. Trimiteti cv: sau detalii la: 0722 357 851.

 • Angajam urgent personal magazin MegaImage zona Muzicanti, detalii la seful magazinului. detalii la telefon 0727627487

 • Angajam vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar in Ploiesti si Valenii de munte . Salariul brut 3000 lei , net 1800 lei + tichete de masa in valoare de 300 lei . Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon .

 • Abilitati si caracteristici personale: - Reale abilitati de comunicare - Sa aiba fler, imaginative - Adaptabilitate - Seriozitate - Atitudine pozitiva. Promoter-ul desfasoara in principal urmatoarele activitati: - Efectuarea de vizite in magazinele-client; - Verificarea cantitativa si calitativa a marfii existente in magazinele client; - Completarea standului/vitrinei cu produsele aflate pe stoc in depozitul magazinului client; - Inaintarea propunerii de comanda catre seful de raion/magazin in caz de lipsa de marfa/stocuri reduse; - Asistarea receptiei de marfa; - Mentinerea relatiilor de buna colaborare cu personalul magazinelor; - Comunicarea oricarui fel de problema sau oportunitate sesizata in magazine (pierdere spatiu de expunere, posibilitate de introducere de produse noi, modificare preturi); - Oferirea de informatii clientilor. - Sa participe la proiectele de sampling; Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “” sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate in cadrul societatii Prodlacta. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in societatea Prodlacta . Societatea a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. Personale. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.

 • Angajam: Sales Support. Cerinte: - Minim 1 an experienta pe un post similar ( constituie avantaj experienta profesionala dobandita in comertul pieselor auto si comertul anvelopelor). - Cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel). Contact:0722619971, e-mail:

 • distribuitor de materiale de constructii situat in localitatea Iordacheanu ( urlati ) , judet Prahova , angajam vanzatoare . Solicitam: experienta in domeniu similar i, cunoasterea materialelor de constructii, instalatii sanitare , electric , scule electrica . cunostinte utilizare PC .

 • ANGAJEZ VANZATOARE PROGRAM 8 ORE/ZI, ZONA PAULESTI

 • Salveaza cautarea