Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Salaj

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Castigurile sunt super motivante in 2020, volum de munca lejer. Foarte rapid totul. Doar online. Asiguram instruire GRATUITA. Trebuie sa ai varsta de peste 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. FIRMA LDS EU SRL 20 / pozitie 38. Cu peste 20 de ani de activitate in vanzarea si distributia de produse de larg consum. Ai vrea sa castigi in plus (full sau part time) fara sa te coste nimic? Poti incepe imediat dupa ce aplici. Aplica Acum! NU trebuie sa dai clicuri, sa dai telefoane, sa cumperi ceva sau sa alergi dupa clienti. Iti pun GRATUIT la dispozitie metoda simpla, cu toti pasii in detaliu. Totul se desfasoara online de la tine de acasa sau chiar din mers daca calatoresti. Urmezi doar niste pasi usori care se repeta zilnic pe un interval de timp forate scurt. Eu promit sa-ti explic pe intelesul tau si cat mai clar posibil. Iti voi explica in scris fiecare etapa. Merita sa incerci iar daca nu-ti place sau nu iti convine poti sa renunti oricand fara nici o obligatie. Dar nu o vei face, pentru ca vei vedea ca apar rapid rezultate si incep sa vina castigurile. Nu iti trebuie nici un plan de afaceri, nici un bilet de avion si nici blog personal sau site, esti platit, faci totul de acasa, fara teama de target-uri sau planuri lunare. Si eu am incercat multe variante de a castiga, apoi m-am trezit intr-o zi ca vreau sa fac altceva, ceva al meu online, dupa ce am aflat ca altii castiga intr-o zi cat mine intr-o luna din afacerile online. Trimit detalii doar pe e-mail. Pentru a aplica la aceast? activitate usoara, trimite mesaj cu textul ?APLIC? la adresa oferta.actuala@ gmail.com APLICA ACUM!

  • Cautam personal pentru receptie, barmani si ospatari. pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0742221856 (Doamna Selaru). Avem nevoie de persoane cu experienta cat si de persoane care doresc sa isi dezvolte cariera profesionala intr-o alta industrie.

  • Salariu atractiv, decontare naveta Contact 0745/608992 0745/134892

  • Hotel Popasul Romanilor, angajeaza receptioner. Cerinte: abilitati de organizare si planificare, seriozitate, cunostinte PC. cunostinte medii limba engleza. Permis de conducere categoria B. prezinta avantaj Se ofera salariu atractiv si un mediu de munca placut. Aspteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail sau la receptia hotelului. Mai multe detalii se pot oferi la numarul de telefon 0749616767

  • Restaurant Phoenix angajează ospătar, bucătar și ajutor bucătar . Experienta constituie avantaj. Detalii suplimentare la telefon 0752662755.

  • Candidatul ideal Cautam un director general pentru un hotel situat la doar 11 km de orașul Zalău, Hotelul Popasul Romanilor care pune la dispozitie servicii de cazare, restaurant, organizări de evenimente și un centru SPA. Cautam un manager generalist, cu un bun profil de business development, care sa vorbeasca bine limba engleza si care are experienta relevanta in conducerea unor afaceri de dimensiuni si complexitate similare. Experienta in domeniul hospitality, sau in domenii cu o puternica componenta de customer service reprezinta un avantaj semnificativ, Descrierea jobului Planificarea , organizarea, coordonarea , conducerea si controlul activitatilor hoteliere Elaborarea strategiilor de dezvoltare a serviciilor specifice Dezvoltarea si promovarea imaginii hotelului prin planificarea si coordonarea activitatilor de marketing si publicitate Asigurarea unei bune promovari si vanzari de servicii hoteliere Dezvoltarea relatiilor cu agentiile de turism Supervizarea utilizarii corespunzatoare a metodelor de fidelizare a clientelei Mobilizarea personalului din subordine in vederea mentinerii standardelor inalte ale serviciilor hoteliere oferite Urmarirea solutionarii eficiente ale solicitarilor clientilor

  • Salveaza cautarea