Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Sibiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Candidatul ideal: Atitudine pozitiva, orientare catre client si catre rezultate; Proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme; Dorinta de a invata lucruri noi, atentie distributiva, capacitate de memorare; Rezistenta fizica. Cerinte: Experienta de minim 1 - 3 ani in bucatarie; Curs de calificare bucatar; Cunostinte de limba Engleza; Disponibilitate la program de lucru in ture; Cunostinte privind caracteristicile organoleptice si fizico-chimice ale alimentelor. Responsabilitatile jobului si beneficii: Efectueaza o serie de operatii complexe pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curatare, spalare, transarea, dezosarea, fasonarea, tocare, portionarea, curatirea alimentelor utilizate in procesul de fabricatie. Raspunde de respectarea retetarului, gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor. Raspunde de calitatea si aspectul produsului final destinat sevirii de catre consumator. Raspunde de respectarea instructiunilor pe HACCP date de seful ierarhic superior.

  • S.C. RO-ARMYCATERING S.A., specializată în activități de hrănire cu prioritate pentru personalul Armatei României, angajează: BUCATAR Candidatul ideal: - pregăteşte mâncărurile conform reţetarului respectând standardele în vigoare; - participă la determinarea necesarului de materii prime de comandat; - verifică termenele de garantie si perisabilitatea materiei prime; - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei; - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. - respectă standardele de calitate a preparatelor realizate şi respectă termenele de execuţie a acestora; - păstrează în bune condiţii ustensilele şi aparatura din bucătărie; - respectă normele de igienă şi securitate a muncii; OSPĂTAR Candidatul ideal: - asigură pregătirea meselor în vederea servirii mesei; - răspunde de respectarea programului de servire a mesei și asigură servirea la timp a hranei la mesele repartizate; - preia inventarul veselei de la schimbul anterior, pe bază de proces-verbal; - asigură efectuarea curățeniei în sala de mese și spațiile aferente servirii mesei;Asigură debarasarea și colectarea resturilor menajere/deșeurilor din sala de mese în ambalaje/butoaie special destinate și amenajate; Descrierea jobului Specificaţiile postului: - studii medii; - diplomă de calificare în domeniu; - vechimea în specialitate: 1 an; - rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică; - ordonat şi disciplinat; - capabilitatea de a pregăti produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul prestabilit; - rezistenţă mare la stres; - atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu clienţii şi colegii; Beneficii: - salariu motivant. - tichete de masa. - conditii de lucru avantajoase. - mediu de lucru placut in cadrul unei echipe tinere de profesionisti

  • Candidatul ideal • Orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului • Capacitate de comunicare, spirit organizatoric • Cunoştinţe operare PC • Acurateţe în înregistrarea datelor • De preferat, experienţă de lucru cu baze de date Descrierea jobului • Creşte vânzarea şi a frecvenţa vizitelor în magazin pentru categoria de clienţi de care este responsabil • Construieşte şi menţine o imagine pozitivă a companiei • Întreţine o baza de date exactă şi corectă privind portofoliul de clienţi • Organizează şi contactează clienții în funcţie de priorităţile definite • Îşi îmbunătăţeşte continuu tehnicile de vânzări şi relaţia comercială cu clientul

  • Candidatul ideal * Spirit comercial foarte dezvoltat, orientare catre client * Buna intelegere a comertului traditional si modern * Abilitatea de a identifica nevoile clientilor si de a construi parteneriate * Abilitati de identificare si evaluare a locatiilor potrivite pentru deschiderea de noi magazine Specialist in vanzari de tip consultativ, cu experienta dovedita (minim 3 ani) * Foarte bune abilitati de organizare a timpului si gestionare a resurselor * Sprit antreprenorial si disponibilitate pentru activitatea operativă, de teren * Cunoştinţe de operare MS Office si de limba angleza * Permis de conducere categoria B Specific Clienti Revanzatori: Cunostinte despre franciza - reprezintă un avantaj Experienta in deschiderea de noi magazine Specific Clienti HoReCa: Pasiune pentru industria Horeca Cunostinte despre piata Horeca si livrare, distributie - reprezintă un avantaj Descrierea jobului * Îndeplineşte planul de vânzări in teritoriul alocat * Efectueaza vizite zilnice la clienti, conform rutelor planificate * Identifica oportunitati pentru cresterea comenzilor pe categorii de produse si solutii pentru dezvoltarea afacerilor clienților săi * Construieşte şi menţine relaţiile cu clienţii deja existenţi şi atrage clienti noi * Aplica si evalueaza planurile de promovare a vanzarilor, ofera feedback și ia masuri atunci când este necesar * Asigura incasarea in termenul stabilit a tuturor facturilor de vanzare catre client * Este dedicat, are initiativa si este condus de dorinta de performanta Specific Clienti Revanzatori: Asigura suport pentru deschiderea magazinelor in regim de francize Specific Clienti HoReCa: Asigura integrarea in proiectul de livrare catre client

  • Descriere: Cautam coleg/colega pentru magazinul Carpeta din Sibiu, Alee Sevis, Nr. 2, A, Sibiu. Cerinte: - studii medii finalizate; - persoana responsabila, muncitoare si comunicativa, care sa se implice activ in activitatile magazinului. Beneficii: - salar fix+ bonusuri - Tichete de masa - Decontare transport - Program flexibil de lucru. Daca vrei sa ni te alaturi, poti aplica trimitand un CV atasat ca mesaj la acest anunt.

  • Ești un #barman iscusit și ai nevoie de o #provocare? Hai să ne împrietenim! Nu vei regreta pentru ca oferim #conditii #avantajoase Cunoști pe cineva care ar vrea să se alăture echipei noastre? Like and share! PS: Dăm și o cafea candidaților ! Mai multe detalii: ‭+40 (754) 943 775‬

  • Candidatul ideal Pentru a deveni membru al echipei noastre sunt necesare: Absolvent de studii medii; Curs de calificare Cofetar/Patiser; Cunoștințe legate de rețete/ fabricație preparate și semipreparate; Cunoștințe legate de depozitare și prelucrare; Capacitate de coordonare, responsabilitate, originalitate, creativitate, îndemânare; Experiența vizată în domeniu: 1- 3 ani. Descrierea jobului Responsabilități: Răspunde de calitatea produselor conform normelor de igienă și a rețetarului; Răspunde de întreținerea, amenajarea și igiena spațiului și a dotărilor; Răspunde de manipularea corectă a utilajelor din dotare (conform prescripțiilor tehnice); Respectă politicile de vânzare, oferte, prețuri, etc; Urmărește îndeplinirea indicatorilor financiari, creșterea activității și a veniturilor. Beneficii: Tichete de masă proporțional timpului lucrat; Planuri de dezvoltare profesională și training; Evenimente interne și teambuildinguri; Bonusuri anuale și de performanță; Abonamente medicale personalizate.

  • Famous Waffles (SIBIU-PROMENADA), cauta sa isi completeze echipa cu oameni dedicati, zambet prezent, iar experienta in vanzari dobandeste un atu in plus. Asiguram un salar promitator (de la 2000 ron), cu alte bonusuri in completare. Daca esti interesat/interesata sa te indulcesti cu noi, vino la un interviu si haide sa facem treaba, impreuna! Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne la nr.de telefon: 0722664406 sau 0749236261.

  • Hotel Parc Sibiu angajeaza urgent bucatari la Terasa Arini. . Mediu de lucru placut ,retributie atractiva. va asteptam cu un C.V. la sediul nostru din Sibiu str Scoala de Inot 1-3 ..Detalii la tel 0724047990.

  • Esti o persoana entuziasta si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica? Iti plac provocarile? Angajam pentru posturile: - casier; - taietor carne; - pizzer; - ajutor la prepararea produselor de tip fast-food; - ajutor in bucatarie; - personal debarasare, curatenie. Noii colegi trebuie sa aiba: - O atitutidine pozitiva; - Responsabilitate si seriozitate. Ce vei face tu? Vei asigura clientului o comanda rapida si corecta; Te asiguri ca produsele sunt preparate conform standardelor de calitate Spartan; Pastrarea cureteniei la locul de munca. Noi iti oferim: Salariu fix Tichete de masa de 15 lei/zi Masa asigurata in restaurant Training la locul de munca Bonusuri din vanzari Contract de munca pe perioada nedeterminata. Descrierea companiei Spartan Restaurant este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România. Daca esti interesat nu mai astepta si contacteaza-ne: 0747297852

  • Responsabilitati: Intampina si primeste oaspetii hotelului Efectueaza in mod corespunzator procedurile de check-in si check-out ale fiecarui oaspete in parte Inmaneaza cheia camerei in concordanta cu procedurile de securitate Verifica lista de sosiri si urmareste cerintele speciale Raspunde intrebarilor si solicitarilor oaspetilor, preia rezervari Candidatul ideal: Studii superioare (constituie avantaj) Persoana serioasa, responsabila Experienta pe o pozitie similara constituie avantaj Se ofera: Pachet salarial atractiv, include bonuri de masa Sistem de bonificare Mediu de lucru profesionist Oportunitati de dezvoltare profesionala Asigurarea transportului din Sibiu Asigurarea instruirii la locul de munca (daca este cazul)

  • Candidatul ideal: Cunostinte (nivelul de studii/educatie): Absolvent cu studii medii in domeniul alimentatiei Cerinte specifice: • Experienta in domeniul cofetariei - patiseriei de 1-3 ani • Curs de calificare Cofetar patiser • Cunostinte de tehnici de lucru, procese tehnologice, standarde HACCP din domeniul cofetariei - patiseriei • Abilitati de „customer care” • Responsabilitate, receptivitate, asertivitate, bun organizator, originalitate Descriere Post : Cofetarul sef orgnizeaza si coordoneaza activitatea de producere si comercializare a preparatelor de cofetarie si patisserie; receptioneaza marfa verificand valabilitatea si calitateaconform normelor HACCP;asigura repectarea procesului tehnologic si face propuneri de imbunatatire; raspunde de indeplinirea indicatorilor financiari, cresterea activitatii si a veniturilor. Relatii la telefon: 0758 238 792 (Oana Pandrea)

  • Salveaza cautarea