Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Sibiu

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Căutăm lucrător comercial pentru recepție marfă și încasare produse la casa de marcat. Se lucrează în 2 schimburi: 1. 7:00-15:30 și 2. 14:00-22:30 cu 30 de minute pauză de masă, 5 zile pe săptămână. Oferim salariu fix+bonuri de masă+ contract pe perioadă nedeterminată. Magazinul se află pe Șoseaua Alba Iulia, nr. 77A, lângă Metro, clădirea cu Casa Rusu (magazinul WOW). Număr de contact: 0372833702

 • Angajam vanzatoare pentru chiosc alimentar non stop doar pentru schimbul 3.Salar atractiv.

 • Angajăm ospătari și receptioniera pentru hotel în Rasinari. Detalii la tel Pentru cei care nu sunt din Sibiu se oferă cazare si masa.Angajam cameristă si ajutor la bucătărie.

 • Angajam vanzatoare pt.un mag.mic cu produse ambalate,situat in zona centrala,mediu de lucru placut,munca lejera,salar atractiv si tichete de masa.Cerem si oferim seriozitate.Mai multe relatii la tel.0730130186.

 • Angajăm preparatori pizza pe week-end,în special sâmbăta.Nu necesită experienta,doar putina îndemânare si seriozitate.Munca nu e grea și se face în echipă.Detalii la nr.0757340521.

 • *** Candidatul ideal *** Esti pasionata devanzari in domeniul bijuteriilor si accesoriilorsi doresti sa faci parte din cel mai nou brand aparut in Sibiu, lucrand intr-o echipa tanara si dinamica? Citeste urmatorul anunt si aplica la acest job daca: Ai experienta in vanzari de bijuterii si accesorii Esti punctuala, organizata si orientata spre rezultat Ai abilitati de persuasiune si ai atentie distributia Doresti sa cresti, sa te dezvolti in domeniul vanzarilor si sa contribui la dezvoltare brandului Ai aptitudini interpersonale si esti dinamica, entuziasta, optimista, creativa si cu spirit de echipa *** Sarcinile jobului *** Contribuire la optimizarea si dezvoltarea strategiei de vanzari Aranjarea si gestionarea marfii pe rafturi si in vitrine Administrarea magazinului si crearea unei ambiane placute pentru clienti Monitorizarea si consultarea cu potentialii clienti Vanzarea produselor si dezvoltarea de relatii interpersonale cu clientii Extragerea feedback-ului, transmiterea catre superiori si consilierea cu acestia Fidelizarea angajatilor prin diferite campanii Contribuirea la dezvoltarea imaginii brandului pe canalele de socializare *** De ce sa aplici? *** Pachet salarial + Bonusuri motivante in functie de performante Beneficii suplimentare precum abonament la sala de fitness, activitati din timpul liber si multe activitati de teambuilding Lucreaza intr-un mediu de lucru modern, confortabil si prietenos in Shopping City Sibiu Comunicare directa si ierarhii plate intr-o echipa tanara Oportunitati excelente de crestere si avansareDescrierea companiei *** Viata merita sa fie traita in frumos. A aduce un strop de frumos in viata, modelat dupa fiecare personalitate este dorinta si telul companiei noastre. De aceea EVA’s este cel mai nou, modern si accesibil brand de bijuterii si accesorii, cu modele de produse promovate in capitalele modei din intreaga lume. Cu o gama impresionanta de cercei, bratari, lantisoare si inele, EVA’s isi propune sa aduca ultima moda pentru oricine la costuri prietenoase. Diversitatea de modele care apar in fiecare luna permit oricarui stil vestimentar sa se asorteze cu produse noi selectate de designerii nostri certificati. Astfel, orice produs pe care il gasiti in magazinele EVA’s puteti fi siguri ca se incadreaza in ultimele tendinte de moda din Paris, Milano, Londra si New York. Mai mult, sectiunea de barbati aduce in premiera in magazinele romanesti bratari si lanturi pentru orice stil masculin sau pentru cadoul ideal. EVA’s – Eleganta ca stare de spirit.

 • Angajam personal pentru Magazinul Wow Sibiu (Sos. Alba Iulia 77A). Cautam persoane serioase si cu deschidere pentru a invata conceptul nostru. Experienta in activitatile de comert constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Oferim: Salariu+bonuri de masa, Contract de lucru pe perioada nedeterminata, Program de lucru fix, in 2 ture, Continuitate, Echipa tanara si dinamica. Telefon 0799 505 480

 • Angajam lucratori productie in Sibiu. Program de lucru in doua schimburi. Va oferim salariu atractiv, tichete de masa, posibilitatea efectuarii de ore suplimentare platite 220%, transport asigurat din Sibiu si localitatile ORLAT, GURA RAULUI, SURA MARE, SLIMNIC, RUSI, SEICA MARE, AGARBICIU, COPSA MICA, DAIA, ROSIA, VURPAR, CASOLT,RASINARI, POPLACA, CISNADIE, SURA MICA, OCNA SIBIULUI, MANDRA, ALAMOR, LOAMNES, ARMENI, BOGATU ROMAN, PAUCA, SCOREIU, SARATA, AVRIG, PORUMBACU DE JOS, VESTEM, SELIMBAR, APOLDU DE JOS, SALISTE, MAG, BREZOI, PRESACA.

 • Esti in cautarea unui loc de munca stabil? Esti pasionat de arta culinara, in special prepararea pizzei? Vrei sa faci parte dintr-un colectiv tanar? Atunci hai sa ne cunoastem!

 • • Studii medii; • Abilitati vanzari, merchandising; • Demonstreaza puternice competente de: orientare catre client, atitudine pozitiva, de relationare si comunicare, lucru in echipa; • Cunostinte de operare PC: pachet Microsoft Office; Important: pozitia necesita experienta relevanta pe canalul de vanzare traditional, dar si IKA. - Asigura aprovizionarea permanenta la raft cu toate produsele Scandia; - Implementeaza standardele de executie de piata ale companiei, amplaseaza materialele de tip POSM in magazine intr-o pozitie cat mai vizibila, obtine o pozitie dominanta a produselor la raft; - Urmareste dimensionarea optima a comenzilor si realizarea corecta a planogramelor agreate impreuna cu compania; - Se implica in procesul de vanzare alaturi de agenti, atunci cand ii insoteste pe teren, recomanda produsele Scandia catre consumatori; - Verifica termenele de valabilitate ale produselor (FIFO); - Controleaza zilnic existenta etichetelor de pret la raft pentru fiecare produs in parte, pentru a asigura o permanenta concordanta intre produsul expus spre vanzare si eticheta magazinului; - Asigura o legatura permanenta cu seful direct, in vederea unei acoperiri continue a necesarului de marfa, evitand situatiile “fara stoc” sau “suprastoc“; - Mentine si construieste relatii profesioniste cu toti clientii. Salariu atractiv si bonus Asteptam CV-ul si pe adresa de mail

 • Experienta nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Personalul este unul tanar, dinamic si dornic sa ajute. Puteti lasa un CV in Cartier Terezian, strada Lungă, Nr. 65 in incinta casino Kristal, iar pentru mai multe informatii puteti suna la 0759 055 951. Rog seriozitate. Persoane cu varsta minima de 18 ani!

 • Cautam Casier pentru un magazin de materiale de constructii din Sibiu! Cerinte: Absolvent studii medii sau superioare; abilitati de comunicare, persoana responsabila, orientata spre clienti RESPONSABILITATI: -Incaseaza contravaloarea produselor, in baza bonului fiscal sau a facturii fiscale emise; -Incaseaza numerar, carduri sau tichete valorice, conform chitantei sau bonului fiscal emis de casa de marcat; -Se asigura de corectitudinea incasarilor efectuate. BENEFICII: 1. Salariu atractiv, format din salariu fix + bonuri de masa; 2. Posibilitati de dezvoltare si promovare in cadrul unei echipe dinamice; 3. Posibilitate de achizitionare a produselor companiei la preturi reduse; 4. Bonusuri ocazionale. Asteptam CV-ul tau la: Mai multe informatii laTe asteptam in echipa!

 • Angajam vanzatoare pt.un mag.mic cu produse ambalate,situat in zona centrala,mediu de lucru placut,munca lejera,salar atractiv si tichete de masa.Cerem si oferim seriozitate.Mai multe relatii la tel.0730130186.

 • Angajam in conditii foarte bune vanzatoare-gestionar magazin alimentar (produse traditionale). Magazinul este deschis in Sibiu zona bulevard Mihai Viteazu. Experienta in activitate similara constituie un avantaj. Detalii telefonic la 0751153644 sau pe mail

 • Hotel Parc Sibiu angajeaza in conditii financiare atractive, camerista hotel. Va asteptam cu un C.V la sediul nostru din Sibiu , Str Scoala de Inot nr.1-3 .Detalii la telefon.

 • Hotel Parc Sibiu isi extinde echipa . Angajam ospatari , bucatari, sef bucatar ,care se vor alatura unei echipe tinere si entuziaste. Asteptam cu nerabdare C.V.-urile la sediul nostru din Sibiu , str Scoala de Inot 1-3

 • CERINTE: - Studii medii. - Simt tehnic dezvoltat. Cunostinte tehnice de baza. - Permis categoria B. - Persoana responsabila, serioasa, atenta la detalii, dinamica, orientata catre rezultat, creativa si cu initiativa; Se ofera (bonusuri, beneficii): - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Scolarizare de specialitate in tara si in strainatate; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare. - Asigurarea unei masini de serviciu si telefon. - Relatii la telefon 0751 111 211 Salarizarea se discuta si negociaza la interviu. Cv-urile se depun la fax 0230533327 sau adresa de email office@dailycaffe.ro

 • Salveaza cautarea