Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Program 40 ore pe săptămână. Tichete de masă

 • Cerinte: - minim studii medii - experienta in conducerea unei gestiuni - capacitatea de a lucra in echipa - corectitudine, seriozitate, atentie la detalii - posibilitatea de a constitui garantie materiala imobiliara RESPONSABILITATI - raspunde de integritatea gestiunii, de intrarile si iesirile de marfa - coordoneaza pregatirea marfii pentru livrare catre clienti - coordoneaza receptionarea marfii BENEFICII - bonusuri lunare corelate cu performantele in activitate - angajarea se face cu respectarea tuturor prevederilor legale - program de lucru luni-vineri Descrierea companiei Transilvania General Import Export este cea mai mare companie de distributie din Romania ce asigura comercializarea celor peste 200 de sortimente de bauturi racoritoare,alcoolice,produse alimentare si nealimentare marca European Drinks,European Food si Scandic Distilleries CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul mesaj. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0722550600 .

 • Angajam personal, camerista, ospatar, bucatar, pentru pensiune turistica Conditii foarte bune de munca. Salariu deosebit

 • Lucrător Comercial Magazin Ramona Tulcea, care munca + salariu + bonus, relatii 0745142098

 • Hotel Egreta Tulcea angajeaza instalator sanitar. Este necesara sa fie calificat in domeniu. Detaliile legate de salarizare si program se discuta la interviu. Pentru a aplica puteti depune c.v.-ul la receptia hotelului Egreta, str. Pacii, nr. 3 Tulcea.

 • Candidatul ideal Persoana comunicativa cu foarte bune abilitati de negociere, organizata, atenta la detalii. CERINTE: - Nivel de studii: superioare, - Cursuri de pregătire: programe de gestiune, logistică, management general şi de specialitate (constituie avantaj) - Experienţă: -în specialitate: 3 ani - pe post: 2 ani pe post asemănător - Cunoştinţe necesare: -cunoştinţe relevante în domeniu; -cunoştinţe despre sistemele de asigurare a calităţii -cunoştinţe operare PC – pachetul Office avansat; -permis de conducere cat. B. - Caracteristici de personalitate, aptitudini şi deprinderi necesare : - flexibilitate, răbdare, atenţie la detaliu; - abilităţi manageriale şi de negociere; -disponibilitate pentru deplasări frecvente şi program de muncă prelungit; -abilităţi reale de planificare, organizare şi viteză de reacţie; -rezistenta la stres; Descrierea jobului Scopul postului: gestionează activitatea de achiziţii la nivelul companiei Principalele atributii: - negociază cu furnizorii preturile de achiziţie, încheie contractele cu aceştia; - ia măsurile necesare pentru ca toate comenzile să fie executate în limita bugetului; - recomandă alegerea produselor; - întocmeşte cererile de ofertă si analizeza ofertele; - supervizează derularea contractelor; - elaborează politicile, procedurile şi instrumentele de lucru necesare gestionarii activităţii de achiziţii la nivel de companie; - elaborează propuneri de îmbunătăţire a procedurilor şi instrumentelor de lucru în scopul reducerii costurilor; - organizează şi participă la licitaţii; - analizează piaţa şi sistemul de livrare pentru evalua valabilitatea actuala şi viitoare a produselor; - asigură instruirea corespunzătoare a personalului din subordine. stabileste criterii de evaluare a furnizorilor Beneficii: Pachet salarial motivant Tichete de masa, decont transport Dezvoltare profesionala intr-o echipa tanara si dinamica. Descrierea companiei S.C. Lidas SRL este o companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase , recunoscuta atat in piata locala cat si in lanturile de hipermarketuri consacrate, prin produsele de calitate si competitive, seriozitate si preocupare permanenta fata de mediul inconjurator. In ultimii anii a cunoscut o dezvoltare constanta extinzandu-se atat prin diversificarea produselor cat si prin retehnologizare. Cu sprijinul finantarilor europene si a capitalului propriu si-a marit capacitatea de productie , si-a extins piata de desfacere si a identificat surse alternative de energie . Conducerea companiei este formata dintr-o echipa tanara , dinamica , inovatoare, orientata spre respectul fata de oameni si mediu .

 • Consultant cu experienta in turism, ofer consultanta in vederea obtinerii Certificatului de Clasificare in Turism, eliberat de Ministerul Turismului - pentru urm structuri: Pensiune Turistica, Cabana, Pensiune Agroturistica, Sat de Vacanta, Camping, Glamping, Hostel, Apartamente de Inchiriat in regim turistic, alte structuri cu functiuni de cazare sau alimentatie publica. Apreciez seriozitatea.

 • Responsabilitati - promovarea produselor firmei - marirea portofoliului de clienti - pastrarea relatiilor cu clientii - preluarea comenzilor, gestionarea acestora Cerinte - studii superioare (avantaj agronomice) - disponibilitate program flexibil - in functie de clienti si activitatea din zona arondata , Tulcea. - capacitatea de a intretine un portofoliu si de a-l dezvolta in permanenta - permis de conducere cat B Beneficii Oferite - masina de serviciu - telefon - salariu fix - comision din vanzari Descrierea firmei Distributie inputuri agricole-achizitie cereale

 • S.C. Lidas SRL, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, angajeaza: LUCRATOR IN PANIFICATIE. Principalele atributii: • receptia, depozitarea, pregatirea si dozarea materiilor prime si a materialelor necesare produselor de panificatie, • urmarirea fermentarii si prelucrarii aluatului, • framantarea aluatului, • executarea coacerii produselor de panificatie, • pregatirea produselor in vederea livrarii. Avantaje: • Pachet salarial motivant ce include bonusuri de performanta. • Tichete de masa, decont transport • Prestarea muncii intr-o fabrica retehnoligizata cu utilaje performante de ultima generatie. Pentru programarea unui interviu sunati la nr. de telefon 0744573665 .

 • Salveaza cautarea