Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Tulcea

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam bucatar salariu avantajos

 • TULCEA str. 1848 bl.2, salariu intrelei net in functie de experienta .

 • Angajam patiser cu experienta, punct de lucru autogaraTulcea. Salariu 2000lei/luna.

 • NE MARIM ECHIPA! Facem inscrieri in regim de parteneriat direct cu compania FM World, Romania. Esti o persoana sociabiala, pozitiva, inzestrata cu abilitati de comunicare si ai spirit de echipa? Esti responsabila, serioasa si prompta in realizarea sarcinilor? Daca a lucra pe cont propriu si a face parte dintr-o echipa entuziasta si orientata spre succes este visul tau, contacteaza-ne. Plata se face in functie de rezultatele generate lunar, asadar iti poti stabili exact cat bani doresti sa castigi. Ai sansa consilierilor gratuite in domeniul vanzarilor directe si a diverselor bonificatii. Asteptam sa ne contactezi pentru a prinde in februarie 2017 oferta speciala de intrare in FM World! Contact: 0728070795 / 0752761181 / fmgroupcata@gmail.com

 • Angajam personal, camerista, ospatar, bucatar, pentru pensiune turistica Conditii foarte bune de munca. Salariu deosebit

 • Angajam personal la patiseria Fornetti din incinta Kaufland. Relatii la patiseiile fornetti din Tulcea sau tl0744372381

 • Resort Hotel WELS, Baltenii de Sus, jud. Tulcea, angajeaza ospatar cu experienta, min. engleza. Mai multe informatii la tel. 0740 / 25 60 41.

 • Resort Hotel WELS, Baltenii de Sus, jud. Tulcea, angajeaza conducator ambarcatiuni agrement, cu experienta. Mai multe informatii la tel. 0740 / 25 60 41.

 • Resort Hotel WELS, Baltenii de Sus, jud. Tulcea, angajeaza bucatar / ajutor bucatar Mai multe informatii la tel. 0740 / 25 60 41.

 • Resort Hotel WELS, Baltenii de Sus, jud. Tulcea, angajeaza receptioner cu experienta, min. engleza. Cunostinte in contabilitate primara constituie un avantaj. Mai multe informatii la tel. 0740 / 25 60 41.

 • Candidatul ideal - Studii medii finalizate - Autorizatie de stivuitorist eliberata de ISCIR, constituie avantaj - Experienta relevanta pe o pozitie similara, constituie avantaj - Bune abilitati de comunicare si relationare - Capabil sa isi prioritizeze si sa isi organizeze activitatea pentru o utilizare eficienta a timpului - Responsabilitate, corectitudine in desfasurarea atributiilor Descrierea jobului - Manipularea si aranjarea produselor venite de pe linia de productie - Deservirea sectiei Finisare cu materie prima corespunzatoare - Manipularea si incarcarea/descarcarea deseurilor provenite de pe liniile de productie - Descarcarea materiei prime receptionate de la furnizori in colaborare cu gestionarii responsabili - Incarcarea produselor finite in masinile de transport in vederea livrarii catre beneficiari - Utilizarea corecta a stivuitorului - Respectarea normelor ISCIR - Verificarea starii tehnice a stivuitorului la inceputul si sfarsitul programului de lucru

 • Candidatul ideal: - Cu sau fara experienta de lucru in vanzarea produselor - avantaj - Persoana responsabila, dinamica - Abilitati de comunicare si orientare spre client - Spirit de echipa Descrierea jobului: - Vanzarea a produselor si serviciilor de la statia de distributie carburanti - Operarea corecta a sistemului de casa - Raspunde de intretinerea produselor din magazin, curatarea zilnica a acestora, amplasarea produselor noi si promovarea acestora - Participa la functionarea continua a statiei de deservire carburanti la un nivel calitativ conform standardelor si regulamentelor interne. - Prin conduita sa profesionala promoveaza buna imagine a firmei - Programul 24 cu 48 libere ( o zi de lucru doua libere)

 • Ajutor in bucatarie full time . Salariu +bonuri de masa .

 • Fraher Distribution angajeaza AGENT COMERCIAL pe perioada nedeterminata: Cerinte: - Studii medii - Bune abilitati de comunicare, negociere si planificare a activitatii zilnice - Persoana pasionata de vanzari, dinamica, responsabila, orientate catre client si atingerea obiectivelor - Posesor de carnet de conducator auto categoria B - Experienta in vanzari constituie un avantaj. Beneficii: - Salariu motivant - Posibilitatea dezvoltarii unei cariere profesionale intr-o companie de succes. Relatii suplimentare la telefonCV- urile pot fi depuse pe adresa : Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajam urgent personal hotelier in Tulcea. Cazare și masa asigurate. Net întrein funcție de experienta.

 • Suntem in cautare de personal sezonier (bucatar,camerista, ospatari) pentru pensiune din Sulina. Ne dorim sa lucram cu oameni seriosi si harnici, responsabili si corecti. Oferim salariu net ( 2500 ron), oferim cazare si masa. Bonus la final de sezon pentru implicare si fidelitate. Relatii la telcv pe

 • Resort Hotel WELS, Baltenii de Sus, jud. Tulcea, angajeaza camerista / spalatoreasa lenjerie, cu experienta. Mai multe informatii la tel. 0740 / 25 60 41.

 • Locație exclusivistă in Delta Dunării angajează cu contract de munca personal hotelier. Se asigura cazare masa și transport. Salariu întrenet funcție de experienta.

 • Fraher Retail angajeaza pe perioada nedeterminata cu sau fara experienta: • Casier supermarket - salariu de incadrare 2554 lei (net 1500) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta • Lucrator comercial ( Vanzator ) - salariu de incadrare 2378 lei (net 1400) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta • Manipulant marfa – salariu de incadrare 2378 lei (net 1400) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta • Receptioner marfa – salariu de incadrre 2554 lei (net 1500) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta • Sef tura – salariu de incadrare 2942 lei ( net 1700) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta • Transator – salariu de incadrare 2942 lei ( net 1700) + tichete de masa 315 lei + bonus de stabilitate + bonus de volum + bonus de performanta Relatii suplimentare la telefonCV- urile pot fi depuse pe adresa: Va asteptam in echipa noastra! -

 • Fraher Distribution angajeaza pe durata nedeterminata cu sau fara experienta: - Manipulant marfa – SALARIU incepand de la 3643 (BRUTNET) + Tichete de masa 315 lei + bonus de performanta + ore suplimentare platite - Manipulant transporturi – SALARIU incepand de la 1600 (NET) + Tichete de masa 315 lei + Bonusuri - SOFER – SALARIU incepand de la 2000 (NET) + Tichete de masa 315 lei + Bonusuri - Ambalator manual – SALARIU incepand de la 1350 lei + Tichete de masa 315 lei + ore suplimentare platite - Merchandiser – SALARIU incepand de la 1400 (NET) + Tichete de masa 315 lei + bonusuri de performanta - Gestionar depozit – salariu se negociaza in functie de experienta + bonusuri - Agent comercial – salariu se negociaza in functie de experienta + bonusuri - Inspector resurse umane - salariu se negociaza in functie de experienta + bonusuri - Electromecanic - salariu se negociaza in functie de experienta + bonusuri Relatii suplimentare la telefonCV- urile pot fi depuse pe adresa: Va asteptam in echipa noastra!

 • Salveaza cautarea