Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Studii medii Contractul este pe perioada nedeterminata

 • Angajam in conditii avantajoase la punctul nostru de lucru de la Valcea din str Preda Buzescu o fata in functia de gestionara si un baiat in functia de sofer. Relatii la telefon :0734119926.

 • pensiune angajeaza ajutor bucatar nu necesita experienta la cerere se asigura cazare

 • Cuplu cautam loc de munca in turism receptie.agent turism.voiaj.ospatar.bucatarie.i in strainatate.

 • Va oferim un loc de munca intr-o companie dinamica. Daca esti orientat catre clienti, capabil de a lucra in echipa, iti oferim oportunitati de invatare si crestere profesionala, in cadrul echipei noastre. Alatura-te noua pe unul dintre posturile disponibile: MANIPULANT MARFURI, LUCRATOR COMERCIAL, CASIER, OPERATOR CALCULATOR Cerinte: - Abilitati de comunicare si lucru in echipa - Seriozitate in indeplinirea sarcinilor - Atentie la detalii Asteptam ca tu sa aplici la acest anunt! 0746688434

 • Angajez vanzatoare la magazinul Romarta.Detalii la nr.de telefon : 0723596676.

 • Angajez personal feminin market alimentara zona Nord. Mai multe detalii la telefon 0744 797480

 • Cautam persoane interesate pentru activitatea de cercetare piata - vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentine legatura cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - toata tara Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe email .

 • Firma SC VeroTherm SRL, angajeaza Consilier Vanzari pentru showroom de mobila Lem's din Ramnicu Valcea: Cerințe: - Seriozitate, punctualitate, corectitudine; - Cunostinte minime de operare PC; - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii cat si cu restul echipei; - O fire competitiva care doreste sa isi atinga targetul de vanzari; - Experienta consituie un avantaj. Responsabilități:​ -Furnizarea de informatii complete/corecte asupra produselor si serviciilor- consilierea clientilor; - Intocmirea documentelor necesare finalizarii vanzarii si livrarii produselor; - Cunoasterea/ invatarea produselor comercializate; - Respectarea procedurilor interne de lucru; - Participarea activa la realizarea obiectivului de vanzari al magazinului. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe mail sau direct in magazin.

 • Cofetaria THEO angajeaza cofetar si ajutor de cofetar . Pentru mai multe detalii sunati la 0745099739 , 0757098498 sau veniti direct la cofetarie, pe str, Stirbei Voda, 159, Rm. Valcea (inspre Vladesti, imediat dupa Universitatea din Pitesti).

 • Se cere: Studii medii sau superioare Cunoasterea calculatorului Permis Categ. B Contractul de munca este pe perioada nedeterminata Se asigura training si cheltuielile pentru GSM . Programul de lucru este de Luni pana Vineri, 8:00- 17:00

 • Se cere experienta minim 1 an. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata.

 • Angajam personal pentru intretinere pensiune turistica in zona montana. Receptie turisti, curatenie, treburi gospodaresti. Se asigura cazare. Pensiunea se afla la 1500 m altitudine.

 • angajam camerista pentru strandul Baile Govora sal 1800 net

 • Salveaza cautarea