Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Persoane Tip job: Full time Meserie: Croitor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Croitorie rapidă, angajează în condiții avantajoase croitoreasă - operator confecții cu experiență minimă în a lucra la mașini de cusut, surfilat, etc. Atelierul de croitorie rapidă se află în zona Pieței Badea Cârțan, lângă Școala Generală Nr. 21. Se oferă: program de lucru 8 ore/zi, de luni până vineri; - orele suplimentare plătite cu 200%; - diverse bonificații în funcție de realizări. Se solicită: - experiență minimă în a lucra la mașini de cusut, surfilat, seriozitate, conștiinciozitate. Telefoane:

 • Vino sa lucrezi intr-un mediu placut alaturi de un colectiv prietenos si pasionat de croitorie! Atelier de confectie textile in Sacele angajează responsabil productie. Oferim salariu fix atractiv, bonuri de masa, bonificatii si transport. Program un singur schimb de la 7,30-16.00, sambata si duminica inchis. Relatii la telefon

 • Athore Delite dorește să își mărească echipa! Căutăm o colegă care să aibă experiență la mașina de cusut simplă. Beneficii: Program de lucru 8 ore/zi, de luni până vineri, un singur schimb; Transport gratuit asigurat; Salariu motivant + tichete de masă; Mediu de lucru plăcut.

 • Caut loc de munca in Focsani sau împrejurimi in domeniul confecțiilor textile_tehnic:execut sabloane ajutatoare sau avizare marfa "tertz".Posesor de permis de conducere cât.B,fără evenimente rutiere.

 • 1

  Angajam: -Lacatusi mecanic cu sau fara experienta - Sudori - Personal necalificat Oferim: - Sansa de a lucra intr-o companie Olandeza de renume - Pachet salarial atractiv, corelat cu performanta - Tichete de masa - Abonament la o importanta clinica medicala cu acoperire nationala (MedLife) - Alte beneficii (prime periodice, transport asigurat) Asteptam CV-urile direct la sediul Future S.R.L. din Otopeni, strada Drumul Odaii, nr.28 sau prin: Telefon:

 • 4

  Angajam: -Cusatori piese din piele si stofa - Tapiteri - Sudori - Lacatusi mecanici -cu sau fara experienta -Personal necalificat Oferim: - Sansa de a lucra intr-o companie Olandeza de renume - Pachet salarial atractiv, corelat cu performanta - Tichete de masa - Abonament la o importanta clinica medicala cu acoperire nationala (MedLife) - Alte beneficii (prime periodice, transport asigurat) Asteptam CV-urile direct la sediul Future S.R.L. din Otopeni, strada Drumul Odaii, nr.28 sau prin: Telefon:

 • Caut colaborare cu firme care confecționează lenjerii de pat, perne și pilote, și care îmi pot aduce la domiciliul meu sa cos aceste produse. Aștept oferte și rog seriozitate .

 • 5

  Angajam confectionere cu experienta pt. cusut huse,un singur schimb 8h lucratoare,de luni pana vineri, la masina 1 ac,,surfilat. Oferim salarii atractive,abonament transport,prime de sarbatori,cerem si oferim seriozitate..inf.0729973726

 • 3

  Angajam personal calificat si necalificat la masina de cusut simpla, la masina de surfilat la calcat interfazic si personal pentru curățenie.

 • Salveaza cautarea