Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2009 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Tomis Garden Aparthotel din statiunea Mamaia angajeaza camerista hotel, cu sau fara experienta, dar harnica si priceputa! Oferim salariu atractiv, uniforma si un mediu de lucru prietenos. Asteptam cu interes Cv-urile dumneavoastra.

 • 3

  Societate comerciala angajeaza strungar , lacatusi si sudori , experienta corespunzatoare , relatii la telefon 0753041138.

 • 1

  Ofer servicii de menaj la domiciliu. Curatenie de intretinere si generala. Ofer si cer seriozitate! Mentionez ca suma precizata pleaca de la spatiul unei garsoniere. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la nr de tel 0784889728

 • Service auto in Constanta, str atelierelor nr 26, caut mecanic serios\devotat pentru a lucra si dezvolta o afacere frumoasa. Tin sa precizez ca sunt propietar (deci nu platim chirie), impart cu viitorul mecanic tot profitul 50/50% , avand un vad format cu foarte multi clienti zilnic. Media unui mecanic fiind de minim 1500-2000€ lunar. Avem nevoie de un om serios cu care sa facem treaba. Eventual din alte judete, putem oferii si cazare. Urgent

 • Angajam vânzatoare pentru magazin de haine, m-ai multe detalii la telefon .

 • 1

  sigmalux design angajeaza agent curatenie si ambalare mobila la comanda. programulde lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este de 1800 lei in mana plus carte de munca.

 • Angajez inspector statie ITP Mereni

 • 3

  Societate comerciala angajeaza personal calificat SUDOR,,LACATUS , SALARIU ATARCTIV 2350 - 2700 RON NET(in mana) Brut (pe contract) -3000-3500ron ,.Salarizarea se face dupa aptitudini , Tichet masa 15 ron/zi - CONTRACT PERIOADA NEDERMINATA. -Posesor permis categoria B ,prezinta avantaj Punct de lucru -Constanta, str Celulozie,(zona pod IPMC-FABRICA PAINE DOBROGEA).

 • Caut doamna pentru menaj de doua ori pe saptamana 3/4 ore pe zi.Ma intereseaza o doamna care locuste in apropierea cartierului Tomis nord Constanta.Mai multe deltali in privat.Rog seriozitate

 • Hotel in Mamaia angajează Cameriste

 • 4

  Angajez camerista ,cu carte de munca ,de preferat cu experienta in domeniu .Salariu atractiv!Program flexibil.

 • Doresc angajare pe perioada nedeterminata, in functia de referent, posed studii superioare, si cursuri de perfectionare in domeniul administratiei publice, cunostiinte bune de operare PC, scris si vorbit limba engleza.

 • Angajam casiera exchange/amanet in Comuna Baneasa, jud. Constanta. Se ofera 2 contracte de munca. Salariu fix + comision.

 • 2

  Descrierea Graphtec : Suntem o firma producatoare tip “tailor-made” (la comanda) de mobilier comercial, POSM, semnalistica, Toteme, statii de benzinarie, display-uri, rafturi de tigari, standuri expizitionale, roof-tops si multe peste 120 de specialisti in Design, Proiectare, Productie, Vanzari. Sustinem comunitatea in permanenta, ajutand licee si facultati locale din Constanta prin proiecte de caritate de branding dar si prin finalizarea de proiecte, dar avem si prezenta la evenimente de business: Forbes, Euroshop Dusseldorf, Elite Business Women si multe altele. Descrierea postului: Operarea si exploatarea corecta a robotilor industriali, respectiv activitatile de debitare pe Laser si Router, in conformitate cu fisierele de taiere a materialelor in programele specifice ale masinilor de debitat si gravat transmise de catre departamentul tehnic Responsabilitati: - Debitarea corecta a materialelor conform procedura de taiere - Verificarea calitatii materialelor predate - Sortarea pieselor pe lucrari si predarea acestora dupa verificarea CTC - Depozitarea corespunzatoare a produselor precum si predarea catre departamentele anexe, respectand procedurile interne - Organizarea eficienta a spatiului de lucru - Realizarea operatiilor de intretinere utilaj - Intocmirea raportului de activitate Cunoştinţe necesare: - Cunostinte tehnice; Aptitudini şi deprinderi necesare: - Abilitati de comunicare pentru asistenta in productie; - Indemanare, acuitate vizuala; - Creativitate, initiativa; - Ordonat, harnic; - Flexibilitate; - Capacitatea de a lucra in echipa; - Responsabilitate si deschidere la nou; - Nevoia permenenta de a evolua. Nivel de studii: - Studii medii sau superioare; Beneficii: - Pachet salarial bazat pe experienta, cunostinte si performanta; - Lucru intr-o echipa tanara si dinamica; - Bonuri de masa; - Dezvoltarea carierei intr-o companie producatoare de produse realizate pt corporatii din Europa, Asia si Africa; - Firma Graphtec Design are o imagine pozitiva in piata romaneasca si internationala avand colaborari cu firme de renume de peste 22 ani; - Evenimente de Training, coaching, buisness games si dezvoltare personala in fiecare sezon al anului; - Experienta pe masura la o firma care este dezvoltata lateral si vertical avand tehnologii pt. prelucrare lemn, metal, plastic, sticla; - Firma are un portofoliu mare de clienti si are peste 36 de mii de produse unice in peste 25 de tari, aceasta ofera posibilitate de a alege ce tip de proiect sa proiectati.

 • Buna ziua, ma numesc Toma Cristian, am 15 ani si sunt din Constanta. Sunt o persoana politicoasa, amabila si stiu cateva limbi straine. Caut un loc de munca pe timpul verii. Astept oferte!

 • Ma numesc Șandor Maria , 21 ani . Am lucrat multi ani in domeniul ospatarie, dar sunt dispusă să invat si alt domeniu. Sunt o fire dinamică, saritoare in ajutor , imi place sa ma implic cu tot sufletul in munca .*,Mentionez, am permis cat B . Ma puteti contacta la nr de tel sau pe wapp 0733616535

 • 1

  Pentru placare polistiren, adeziv, decorativa. Se ofera contract de munca si plata la metru. Contact 0737216890

 • Cautam Cameriste Urgent 0757832978 locație Mamaia hotel de 3 stele

 • Angajăm personal sezonier (cameriste) pentru unitățile de cazare aflate în Eforie Sud. Pentru relații suplimentare, vă rugăm să sunați la 0735 139 229

 • Am nevoie de o fata/doamna la curatenie pe sezonul estival in Costinesti. Oferim cazare daca persoana nu este din localitate.

 • Salveaza cautarea