Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Agigea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  FIRMA DE PAZA angajeaza agent paza depozit si magazin (someri, pensionari etc) in Agigea (Constanta) Detalii numai la tel 0745344355 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00.

 • Ofer servicii de croitorie de orice tip Confectionez draperii si perdele Efectuez servicii de tapiterii canapele si fotolii

 • 3

  Reprezentanta Peugeot Constanta, angajam mecanici si electricieni auto, Oferim salariu motivant, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri.Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 2

  Angajam Macaragiu pentru locatia Port Constanta Sud Agigea. Calificarea si experienta solicitata este urmatoarea: -candidatul sa aibe studii medii finalizate; -necesara autorizatia de macaragiu grupa D. -experienta in domeniul portuar -permis de conducere categoria B -flexibilitate si adaptare la situatii si cerinte noi -bune abilitati de organizare a activitatilor sectorului din care face parte -capacitatea de a coopera cu colegii de echipa si de a lucra cu deadline-uri -seriozitate, atentie la detalii, atitudine pozitiva, integritate Beneficii: -salariu atractiv la care se pot adauga orele suplimentare si sporurile de noapte si weekend; -bonuri de masa; -un loc de munca stabil Despre noi: Sea Container Services este unul dintre cei mai importanti operatori portuari, cu o istorie de peste 20 de ani in Portul Constanta, ofera clientilor sai solutii complete de logistica, spatii moderne de depozitare, personal calificat si echipamente variate pentru manipularea marfurilor, indiferent de tipul acestora. Asteptam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa: sau sa ne contactati la telefon: 0241 485 309.

 • SC EMACRIS TRANS SRL , angajaza sofer TIR , transport marfa pe intern.

 • 1

  Societate cu sediul in Agigea, dana Tehnica PL7 angajeaza docheri calificati si manipulanti marfuri pentru lucrari de MANIPULARE CEREALE SI LUCRARI DE CURATENIE PE PLATFORMA BETONATA. Munca se desfasoara in ture iar transportul este asigurat pe ruta Constanta - Agigea si retur. Salariul este de 1.500 net si tichete de masa de 15 lei. De asemenea se acorda spor de 25% pentru orele de noapte si 3% la salariul tarifar pentru zilele de repaus. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0723-304154 sau pe adresa de e-mail pe adresa de e-mail puteti transmite si curriculum vitae.

 • Salveaza cautarea