Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Mihail-kogalniceanu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma cu punctul de lucru in Mihail Kogalniceanu angajam contabil cu norma intreaga ( 8H ), cu experienta, studii superioare economice constituie un avantaj. 1. Cerinte: - Operare PC - Cunostinte privind legislatia financiar-contabila - Abilitati de comunicare si lucru in echipa 2. Responsabilitati: - Inregistrarea in contabilitate a operatiunilor de casa si banca - Inregistrarea facturilor de clienti si furnizori - Intocmirea si verificarea jurnalelor, fiselor de cont si balantei - Efectuarea notelor contabile ( salarii, amortizari, leasing, inchidere luna ) - Mentinerea relatiilor cu institutia de stat - Arhivarea documentelor financiar-contabile - Mentinerea legaturii cu departamentele din cadrul firmei Lucrarile vor fi efectuate cu ajutorul expertului contabil al firmei. Transportul va fi asigurat de companie. Ne puteti trimite CV-urile pe adresa noastra de email:

  • Candidatul ideal - Capacitate de lucru in echipa; - Capacitate ridicată de planificare și organizare; - Rezistenta la efort fizic, stres, manipulare marfa -persoana serioasa, muncitoare, atenta la detalii -Permis de conducere categoria B -Experienta in distributie si gestiune marfa (constituie un avantaj) -excelente abilitati de comunicare si interrelationare Descrierea jobului - Transporta marfa in baza documentelor de insotire - Livreaza comenzile la sediile clientilor - Efectueaza incasarea banilor de la clienti - Alte sarcini administrative atribuite de catre superiorul direct Beneficii: Oferim stabilitate, acumulare de cunostinte logistice, program de lucru luni-vineri (intr-un singur schimb), transport asigurat din Constanta, Ovidiu, Mihail Kogalniceanu pana la sediul companiei. Societatea are ca obiect principal distributia de hrana, accesorii si medicamente pentru animale de companie. Punctul de lucru se afla la 2 km de aeroportul din Mihail Kogalniceanu (Constanta), pe Soseaua DN2A, incinta IWD, lot.23

  • - Experienta de minim 1 an in domeniul achizitiilor constituie un avantaj - Reale abilitati de comunicare si relationare; - Capacitate de organizare, planificare si meticulozitate; - Spirit de initiativa si creativitate; - Seriozitate maxima, dinamism si implicare; - Cunostinte de operare PC; - Permis de conducere categoria B - Cunostinte de contabilitate primara -Cunostinta limba engleza. Descrierea jobului - Pe baza planului de achizitii lanseaza comenzi in sistem si catre furnizori - Actualizeaza permanent baza de date cu privire la produse, furnizori, comenzi - Mentinerea si implementarea strategiei companiei; - Mentinerea relatiei cu furnizorii; - Receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor pe baza documentelor specifice; - Intretinerea stocului; - Evidenta gestiunii Societatea are ca obiect principal distributia de hrana, accesorii si medicamente pentru animale de companie. Punctul de lucru se afla intre localitatea Ovidiu si Mihail Kogalniceanu (Constanta) si se asigura transportul. Ne puteti trimite CV in mesaj. Salariul si alte detaliile se vor discuta la interviu.

  • Caut femei pentru batrana 65 ani , lucida deplasabila cu carja , ne trebuie pentru menaj usor ,cumparaturi, gatit si igiena. Locatia este in Mihai Kogalniceanu in jud Constanta chiar in zona centrala a comunei, foarte aproape mijloce transport(3 min).

  • angajez tamplar pvc, atelierul loc. Mihail Kogalniceanu - CONSTANTA- 0740 073 646

  • Salveaza cautarea