Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 4904 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  SC Exponential Consult SRL, producator de mobilier pe comanda, angajaza montatori mobila. Posibilitate de castiguri suplimentare. Program de lucru si respectarea zilelor libere conform prevederilor legale. Relatii la telefon 0722/346594 intre orele 9-18 (zilele lucratoare)

 • Tâmplar Caut loc de muncă, în domeniul tâmplăriei: lucrez în PAL, MDF sau lemn masiv Pentru mai multe relații vă rog frumos să mă contactați.

 • 6

  Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-55ani BENEFICII: -SE garanteaza minim 170 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • 4

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia in domeniul electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-50ani BENEFICII: -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • 9

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia Domeniu electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • 9

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia Domeniu electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • 6

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • 1

  Angajam urgent montatori mobila cu experienta in mobilierul impachetat tip IKEA, DEDEMAN, TAMOS, KALITHEA, etc.in Bucuresti si Ilfov. Permisul de conducere reprezinta un avantaj, Program 09:00 - 18:00, L-V. Salariu avantajos 2200 - 3000 lei, plus diferite beneficii. ANGAJAM DOAR PERSONAL CU EXPERIENTA IN SERVICIUL DE MONTAJ MOBILIER LA LOCUINTA SAU SEDIUL CLIENTULUI IN BUCURESTI SI ILFOV ! Acceptam inclusiv colaborare cu echipe de montatori! Pentru mai multe informatii contactati-ne telefonic.

 • cu experientain interioare tamplarie

 • Caut meseriași si salahor pentru : Case la rosu Faianță și Regipsari Si altele

 • 2

  Caut meseriași si necalificați pentru : Case la rosu Faianțari Regipsari si altele

 • Mobila CASA MATEI este un nou concept în Râmnicu Vâlcea! * Produse cu titlu de prezentete * * Pretul se calculeaza in functie de mobilierul dorit* - Realizăm mobilă la comandă din PAL, MDF și alte tipuri de materiale. - Avem personal cu experiență de peste 10 ani în proiectarea și executarea mobilei la comandă. - Deținem propria fabrică de mobilă dotată cu utilaje de ultimă generație. _ Pentru mai multe informații - 0786 222 555 www.MobilaCASAMATEI.ro www.facebook.com/MobilaCASAMATEI

 • 2

  NE MĂRIM ECHIPA! Societate comerciala din Rm.Valcea ANGAJEAZA TAMPLAR - DESIGN mobilier din PAL si MDF. - MOBILA personalizata la comanda - Utilaje ultima generatie fabricatie 2019 marca FELDER - Sediu NOU - Program de 8 ore cu pauza de masa - BONUSURI ___________________________________________________ Pentru mai multe informații - 0786 222 555 www.MobilaCASAMATEI.ro www.facebook.com/MobilaCASAMATEI

 • 1

  Mobila CASA MATEI este un nou concept în Râmnicu Vâlcea! * Produse cu titlu de prezentete * * Pretul se calculeaza in functie de mobilierul dorit* Avem personal cu experiență de peste 10 ani în proiectarea și executarea mobilei la comandă. Deținem propria fabrică de mobilă dotată cu utilaje de ultimă generație. _______________________________________________ Pentru mai multe informații - 0786 222 555 www.MobilaCASAMATEI.ro www.facebook.com/MobilaCASAMATEI

 • 1

  INSTAL CONSTRUCT angajeaza muncitori calificați în domeniul construcțiilor, domeniul finisări interioare. Angajarea, Asigurare Medicală, salar 3500 RON pe lună, pentru mai multe informații sunați la nr de telefon

 • Parchet, gresie, faianta, zugraveala, glet, tinci zidarie etc...

 • Executam amenajari interioare(glet lavabil parchet gresie faianta montat usi instalati sanitare electrice ) exterioare (tencuit tinci placari polistiren vata bazaltica tencuiala decorativa )

 • Executam amenajari interioare ( gresie faianta glet lavabila parchet montat usi instalati electrice si sanitare )si exterioare(placari polistiren vata bazaltica tinci tencuiala decorativa)

 • Executam amenajari interioare(glet lavabila gresie faianta parchet montat usi instalati electrice si sanitare )si exterioare placari polistiren vata bazaltica tinci tencuiala decorativa

 • 1

  Ne marim echipa! Suntem in cautarea persoanelor cu experienta relevanta pentru urmatoarele roluri: -Zugravi -Faintari -Rigipsari -Sudori Candidatul ideal: -Are experienta in amenajarile interioare pe una dintre pozitiile mentionate anterior -Prezinta seriozitate si spirit de echipa -Este deschis la noi provocari si se adapteaza rapid la diverse contexte Oferim: -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Oportunitate de crestere financiara in functie de performanta -Mediu de lucru stabil Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea