Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Brasov Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Sc angajează dulgheri,, fierari , care stiu sa citească planul.Salar la 2 saptamani se asigura decontarea transportului Se poate negocia la mp .

 • 1

  Buna ziua Angajam rigipsar/zugrav pentru santierele noastre in Franta -capabil sa gereze finisarile interioare ale une case + parchet ,gresie etc -polivalent si diponibil ,permis B obligatoriu -cazarea este in sarcina intreprinderii -salariu de la 1700 euro net + cazare gratuita -Va rugam sa ne contactati la telefon Contact Telefon 00 33660368050

 • Societate comerciala angajeaza zidari, fierari - betonisti, dulgheri si muncitori necalificati pentru lucrari in orasul Brasov.

 • 10

  ANTREPRENOR DE CONSTRUCTII, OFER LUCRARI DE CONSTRUCTII IN JUDETUL BRASOV, -case la rosu. .

 • 4

  Firma de constructii angajeaza muncitori calificați cu experiență in domeniu : - dulghierie - fierar betonist - zidar - finisor Se ofera salariu si conditii avantajoase . Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 2

  Inginer constructor, și fără experiență în domeniu Dulgheri Fierari Zidari Finisori Sau echipe de constructori!

 • 2

  ZUGRAV EXP. 20,EXECUT REPARATII GeAMURI,USI,INTERIOARE.EXT,GLET,TINCI,ZUGRĂVELI,IZOLATIE CU POLISTIREN ,TeNCUIELI ,ZIDARIE.

 • 3

  Ofer zugravelii ,reparatii,glet 2mâinii ,electrice prize,intrrupatoare.doze,aplice ,schimb instalatia veche .etc.Caut să lucrez si in colaborare cu un meserias serios si cu plata la zi sau săptămâna. V!a rog cu respect dacă nu raspund lăsati mesaj.mersi.

 • 2

  Angajam _finisori _regipsari _termoizolații Oferim cazare

 • 1

  Angajam in Finisaje interioare și exterioare Termo izolații Regip Tencuieli Oferim cazare pentru care nu sunt din Brașov

 • 14

  Firma de construcție angajează secretara : Experienta în domeniu Aspect fizic placut Disponibile pentru deplasări Permis de conducere CV unde a mai prestat servicii Salariul 1000_3000

 • 8

  Firma de construcții angajează muncitori calificați și necalificați pentru lucruari în construcții și amenajări interioare gleturi regips tencuieli mecanizate gresie și faianță zidărie fatazi exterioare. Oferim salaria atractive transport gratuit cazare.

 • Efectuez instalatii electrice complete di moderne.În stil occidental (distributiv) sau autohton (serie). Ofer seriozitate, profesionalism și garanție. Dan

 • Absolvent Arhitectura de interior si mobilier la Universitatea Ion Mincu din Bucuresti desenez in AutoCad 2D si 3D , si doresc sa ma angajez in domeniul arhitecturii sau cel industrial.

 • Angajăm muncitorii calificați în domeniul construcțiilor. Menționăm că salariile se stabilesc în functie de priceperea fiecărui muncitor în parte.

 • 3

  Angajez timplari sau persoane cu cunostiinte in prelucrarea lemnului cu punct de lucru in Rasnov jud Brașov

 • 2

  Firma de construcții angajează muncitori calificați și necalificați pentru lucruari în construcții și amenajări interioare gleturi regips tencuieli mecanizate gresie și faianță zidărie fatazi exterioare. Oferim salaria atractive transport gratuit cazare.

 • Firma nostra este in căutare de dulgheri finisori rigipsari Se oferă salariu între 18-25ron/ora in functie de aptitudini Carte de munca Concediu legal platit Se cere: Responsabilitate Cunoștințe reale pe partea de producție Lucru in echipa Nu se accepta bautura in șantier. Dacă îndepliniți criteriile menționate și sunteți interesați va invitam sa ne contactați la nr stafe Petru Mugurel

 • Student la facultatea de Arhitectura si Urbanism, si calificat in domeniul ,,Desenator tehnic pentru Arhitectura si Design.. realizez desene in AutoCad 2D, Proiecte Tehnice, Relevee etc...avand pregatire suplimentara in Germania de tipul Erasmus Abordez orice fel de desene in diferite etape de proiectare. -realizez desene -2d AutoCad, plane, elevatii, sectiuni, Plane Urbanistice de Detaliu -desene 3D in Sketchup -randari Full HD in Lumion -cinematic video Lumion -editare video publicitate/montaj Lumion -brosuri -carti de vizita -Photoshop -Design interior -Design Exterior -Realizez si planuri sau orice fel de desene de mana daca se doreste -Design grafic Deschis la orice fel de proiecte, dornic de colaborari frumoase si minunate Nu ezitati sa ma contactati ofer seriozitate, munca punctuala si o comunicare pe parcursul proiectului Persoana creativa, spirit de echipa, si plina de energie ce urmareste sa obtina rezultate cat mai bune si beneficiari cat mai multumiti! pentru contact:

 • 1

  Student la facultatea de Arhitectura si Urbanism, si calificat in domeniul ,,Desenator tehnic pentru Arhitectura si Design.. realizez desene in AutoCad 2D, Proiecte Tehnice, Relevee etc...avand pregatire suplimentara in Germania de tipul Erasmus Abordez orice fel de desene in diferite etape de proiectare. -realizez desene -2d AutoCad, plane, elevatii, sectiuni, Plane Urbanistice de Detaliu -desene 3D in Sketchup -randari Full HD in Lumion -cinematic video Lumion -editare video publicitate/montaj Lumion -brosuri -carti de vizita -Photoshop -Design interior -Design Exterior -Realizez si planuri sau orice fel de desene de mana daca se doreste -Design grafic Deschis la orice fel de proiecte, dornic de colaborari frumoase si minunate Nu ezitati sa ma contactati ofer seriozitate, munca punctuala si o comunicare pe parcursul proiectului Persoana creativa, spirit de echipa, si plina de energie ce urmareste sa obtina rezultate cat mai bune si beneficiari cat mai multumiti! pentru contact:

 • Salveaza cautarea