Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV


Poti edita Cv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Electrician Sef Echipa

Valabil din 27.11.2023 13:04:40
Repostat automat
Specificatii
Numele companiei Electromontaj
Tip job full time
Descriere

Bună,

Bine ai venit pe pagina noastră.

Colegii noștri din Electromontaj, Sucursala Craiova, au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi e cu următoarele abilități:

Minim 3 ani de experiență pe o poziție similară;
Diploma de maistru energetician
Disponibilitate la deplasare în țară;
Cunoștințe de Microsoft Office Excel;
Cunoștințe de limba Engleza constituie un avantaj

De asemenea, dacă ești o persoană proactivă, cu inițiativă, orientată către rezultate, ai abilitatea de la lucra în echipă și ești disponibil ă pentru deplasări în țară, ești cu atât mai potrivit ă în echipa noastră.

Ce vei face la noi?

Te vei ocupa de implementarea lucrărilor pe șantier astfel:
Vei organiza locul de muncă şi vei crea condiţii de lucru astfel încât să fie evitate stagnările activității.
Vei folosi integral capacitatea de producţie şi timpul de lucru, urmărind permanent realizările fizice, angajamentele şi sarcinile din contract în vederea evitării penalităţilor.
Vei primi și gestiona baza materială în zonă, gospodărirea și te vei ocupa de introducerea acesteia în operă, restituirea materialelor rămase şi a ambalajelor;
Vei comunica cu personalul din subordine , cu beneficiarul si cu reprezentantii firmelor implicate in derularea executiei lucrarilor


De ce să vii la noi?

Pentru că aici parte de tot respectul cuvenit, într-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) și ai posibilitatea să crești profesional.
Suntem o echipă diversă, cu oameni faini, o echipă în care nu există eu ci noi , și odată ajuns la noi, ești parte din familia noastră.
Dacă ai citit tot anunțul și ai ajuns până aici, acum fă pasul final și aplică!

Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.
Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.
Ce facem:
Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.
Te aștepăm alături de noi dacă:
Vrei să ai impact; Îți place să contribui; Crezi în puterea echipei și a țelului comun; Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.
Locații Electromontaj în România:
Sediul Central; Sucursala București; Sucursala Bacău; Sucursala Craiova; Sucursala Pitești; Stația de Încercări Stâlpi; Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați; Fabrica de Cleme și Armături.
Locații Electromontaj externe:
Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

Anunturi recomandate

Aplica rapid
Electromontaj S.A.

Vezi toate anunturile
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!