Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV


Poți edita Cv-ul tău aici înainte să îl trimiți.

Trimite unui prieten

Trimite

Tehnician Sisteme de Securitate si Detectie Incendiu

Valabil din 11.07.2024 10:35:28
Specificații
Numele companiei SECURETRONIX
Tip job full time
Experienta experienta peste 3 ani
Nivel de studii calificat
Limbi straine Engleza
Carnet conducere B
Locuri vacante 3
Disponibil din 2024-08-01
Disponibil imediat da
Descriere

Ce așteptăm de la candidatul ideal:

Studii superioare tehnice în domeniile Automatică, Calculatoare, Electrotehnică sau Electromecanică (prezintă un avantaj). Vrem să investim în dezvoltarea ta continuă!

Absolvirea unui curs de tehnician inginer în sisteme de securitate (reprezintă un avantaj). Arată-ne că ai o pregătire specializată în domeniu!

Experiență minimă de 3 ani în sisteme de securitate. Vrem să profiți de oportunitatea de a aplica cunoștințele și experiența ta acumulate!

Cunoștințe vaste legate de sistemele de securitate. Arată-ne că ai expertiză în acest domeniu în continuă evoluție!

Capacitate de analiză și sinteză. Vrem să te bazezi pe abilitățile tale analitice pentru a găsi soluții eficiente!

Prezență de spirit și abilități de comunicare. Veți avea oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a colabora cu colegii și clienții noștri valoroși!

Limba engleză la nivel mediu. Vrem să ne asigurăm că poți comunica cu succes cu toți partenerii noștri internaționali!

Permis de conducere categoria B. Vei avea oportunitatea de a te deplasa și de a servi clienții noștri în diferite locații.

Dacă vei fi ales pentru acest post, vei beneficia de un program flexibil, pentru a ne asigura că atât clienții noștri, cât și tu, veți fi mulțumiți.

Vei avea ocazia să te ocupi de lucrări de instalare și punere în funcțiune a sistemelor de securitate, să testezi și să evaluezi echipamentele tehnice și să acorzi asistență tehnică.

Vei avea posibilitatea de a rezolva problemele electrotehnice și de a lucra conform proiectelor și documentelor tehnice.

Ne dorim ca angajații noștri să fie împliniți profesional și personal. Vom investi în dezvoltarea ta și îți oferim oportunitatea de a crește în carieră în cadrul companiei noastre. Vom aprecia inițiativa ta, creativitatea și spiritul tău de echipă.

Dacă ești pregătit să faci parte dintr-o echipă dinamică și să-ți aduci contribuția în domeniul securității și detectării incendiilor, atunci suntem aici să te susținem.

În calitate de Tehnician Inginer în Sisteme de Securitate și Detectie Incendiu, vei avea oportunitatea de a aduce valoare adăugată clienților noștri și de a contribui la siguranța comunității.

Descrierea jobului:

Pregătești terenul pentru siguranță: executând lucrări de instalare și punere în funcțiune a sistemelor de securitate, pui bazele fundamentale pentru protecția clienților noștri.

Ai controlul în mâini: testezi, evaluezi și pui în funcțiune echipamentele tehnice de securitate, asigurându-te că acestea funcționează în parametri optimi și oferă protecție de încredere.

Intervenții rapide și mentenanță eficientă: vei fi responsabil de intervenții și mentenanța sistemelor de curenti slabi, fie că acestea sunt instalate de firma noastră sau preluate în service în baza contractelor și solicitarilor. Contribuția ta va asigura funcționalitatea optimă a acestor sisteme critice.

Ai puterea de a readuce viața în echipamente: vei realiza repuneri în funcțiune a echipamentelor electrice și electronice, oferindu-le o nouă viață și asigurându-te că acestea își îndeplinesc scopul într-un mod eficient și fiabil.

Ești constructorul de soluții: executând lucrările conform proiectelor, schițelor sau altor documente tehnice, vei construi sisteme solide și adaptate nevoilor clienților noștri.

O siguranță bine instalată: vei asigura testarea și instalarea echipamentelor, componentelor și sistemelor electrice, creând un mediu sigur și funcțional pentru clienții noștri.

Ești un salvator tehnologic: oferi asistență tehnică și rezolvi problemele electrotehnice întâmpinate în timpul și după punerea în funcțiune a lucrărilor. Abilitățile tale tehnice vor face diferența în oferirea de soluții rapide și eficiente.

Ești stăpânul documentelor: vei întocmi documentele aferente activităților prestate, asigurându-ne că totul este bine documentat și în conformitate cu standardele și cerințele.Te așteaptă un mediu de lucru dinamic și stimulant, unde vei fi încurajat să-ți dezvolți abilitățile și să avansezi în carieră. Vei avea un program flexibil, care îți oferă libertatea de a-ți gestiona timpul în funcție de nevoile tale și de a menține un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

Suntem dedicați oferirii de oportunități continue de formare și perfecționare, astfel încât să fii mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și inovații din domeniul securității. Vei avea șansa să lucrezi pe proiecte diverse, care îți vor permite să înveți mereu lucruri noi și să contribui la creșterea și dezvoltarea ta si a companiei noastre.

Valorizăm pasiunea ta pentru tehnologie, abilitățile tale analitice și atitudinea ta proactivă. Te încurajăm să aplici la acest job și să te alături echipei noastre dinamică. Împreună, vom construi un viitor mai sigur și vom avea un impact semnificativ în

Anunțuri recomandate

Aplică rapid
SECURETRONIX

Vezi toate anunțurile
Ați atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje, accesați abonamentul VIP
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite!

Ați atins limita de mesaje permise.

Pentru a putea trimite mai multe mesaje trebuie să vă validați numărul de telefon.

Validează telefonul
;