Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • glet parchet lavabil gresie faianta etc

 • 4

  Inginer mecanic de TCM cu facultate , realizez de la distanta desene 2D sau 3D in AutoCAD sau Inventor dupa schite precum si ansamble/subansamble montate sau sudate.

 • Cautam: INGINER DE OFERTARE INSTALATII CU EXPERIENTA Cerinte Obligatorii: - Persoana cu experienta in domeniu, ca inginer de instalatii - Vechime minima pe post similar: 2 ani - Postul este pentru Brasov Care sunt task-urile tale zilnice? 1. Analiza proiectelor impreuna cu personalul tehnic. 2. Actualizarea preturilor. 3. Analiza preturilor in relatia cu furnizorii. 4. Realizare ofertelor pe baza listelor de cantitati / proiect tehnic. 5. Studiul pietei. 6. Intretinerea relatiilor cu clientii atunci cand este cazul. 7. Explicarea ofertelor atunci cand este necesar Prezentarea companiei Stadtmeister Instal este compania care se ocupa de instalatii HVAC, antiincendiu, termice, sanitare si pluviale. Misiunea principală a firmei este de a produce si monta cele mai bune sisteme HVAC din Europa. Prin perseverentă, inovație și transparență aducem valoare pieței naționale de ventilații. Astfel vă mărtusim cu mândrie că in 2003 am montat prima centrală termică, iar astăzi operăm in Brașov o fabrică cu o capacitate de producție de peste 10000mp/lună de tubulatură metalică din tablă zincată, aluminiu și inox. În fiecare zi executăm cu pricepere și pasiune acel sistem puzzle văzut de tine agățat pe tavanul mall-urilor si supermarketurilor pe care le vizitezi atât de des. De ce suntem dedicati 100% în fiecare zi? Lucrăm transparent, prin incredere toata lumea are de câștigat. Pentru că ne place ceea ce facem și suntem dedicați fiecărei acțiuni pe care o întreprindem. Performanța este importantă pentru noi, mereu ne-am propus lucruri mărețe. Clientii si partenerii, conteaza pentru noi: Răspundem prompt la solicitări. Facem tot ceea ce ne sta în putință pentru a-i ajuta. Provocarile lor sunt si provocarile noastre, le intampinam cu entuziasm si le solutionam cu succes. Pentru FAMILIA Stadtmeister Instal sunt importante următoarele: Sinceritatea, un principiu nelipsit din compania noastră. Unitatea, ajutor reciproc intre toți membrii echipei noastre. Creativitatea, lipsa barierelor în domeniul în care activăm. Dezvoltarea personală și profesională. Mereu invățăm și ținem pasul cu noile tehnologii. Compensare Salariu fix atractiv. Sistem de bonusare pentru rezultate. (afla care este grila noastra de bonusare la interviu) Sistem de evaluare pe baza unor indicatori de performanta. Promovare intr-un program predefinit. Actualizari trimestriale si anuale. Beneficii Detaliile salariale se vor discuta in cadrul interviului!!!1

 • Inginer constructor Ccia cu experiență în domeniul construcțiilor atât în străinătate cît sî în țară inclusiv șef șantier pe monumente istorice atât în Oradea, cît și în Salonta caut colaborare part-time de coordonare ,verificare și consultanță în domeniul construcțiilor,Experiență mea în domeniul coordonării lucrărilor de construcții executate,conform proiectului de execuție pot dovedi prin lucrările coordonate personal,cu stima ing Purza Gheorghe.

 • 4

  Inginer instalatii pentru ofertare si intocmire devize cu program specializat (WinDoc Deviz), masuratori pe teren, relatii cu clientii societatii

 • Descriere Cerinte: - experienta pe un post similar - minim 3 ani; - persoana organizata; - punctualitate; - persoana responsabila; - rezistenta la presiune; - capacitate de a finaliza proiectele in timp util; - bun analizator; Responsabilitati: coordonarea procesului de productie, in conformitate cu schita de proiect, in conditii optime de calitate si sigurante; Asigura inspectia calitativa a produsului final cat si a materiilor prime; Intocmeste rapoarte de calitate si situatii cerute de conducerea societatii in vederea analizarii activitatii desfasurate; Beneficii: mediu de lucru placut; salariu motivant; posibilitati multiple de dezvoltare; Descrierea companiei: Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra natural cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, printre acestia fiind Technistone , Italstone , Infinity , Lapitec , Inalco si altii.

 • Descriere Se lucreaza cu cel mai performant utilaj din domeniul masurarilor; Instruire timp de 30 zile Lucru in echipa cu mesteri cu experienta de peste cinci ani; Dezvoltare personala. Descrierea jobului: Se primește schita de proiect de blat dorit de client de la colegii din showroom care l-au consiliat pe client; Se realizează proiectul din punct de vedere tehnic, ce va urma sa fie dat in producție, in fabrica; Proiectul implica - cotele corecte ale elementelor, schița de execuție pentru fabrica, schita pentru montaj pe teren , incadrari pentru taiere ; Se discuta si se analizeaza impreuna cu Managerul de proiect si/sau echipa cele mai bune solutii specifice fiecarui proiect; Se solicita studii superioare (de preferat tehnice); Experienta in domeniu nu reprezinta un criteriu eliminatoriu. Conditii de lucru : biroul este situat in cadrul fabricii din Otopeni program fix de luni pana vineri 8.00-17.00; transport auto din garajul firmei, mașini noi cu condiții de confort; dotări necesare pentru o activitate optima; orele suplimentare achitate. Descrierea companiei Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra naturala in Chisinau si Bucuresti cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, printre acestia fiind Technistone , Italstone , Infinity , Lapitec , Inalco si altii.

 • 4

  ARTEHNIS este în permanentă dezvoltare și în căutare de oameni dedicați profesiei lor. Ești în căutarea unui loc de muncă, în cadrul căruia vei avea parte de noi experiențe și provocări? Te regăsești în posturile menționate mai jos? 1. Manager proiect; 2. Specialist ofertare; 3. Specialist finanțare; 4. Arhitect proiectant; 5. Inginer proiectant structuri; 6. Inginer proiectant instalații; 7. Inginer proiectant infrastructuri rutiere și ferate; 8. Inginer proiectant rețele edilitare; 9. Inginer proiectant construcții hidrotehnice; 10. Inginer consultant tehnic; Dacă da, atunci te invităm să aplici accesând următorul link: http://artehnis.ro/cariere-artehnis/ Așteptăm CV-ul tău!

 • Cautam coleg responsabil pt. postul: Inginer Ofertare pt. Punctul de Lucru din Baia Mare: Cerinte: - studii tehnice superioare - permis B cu experienta - ideal cunostinte de Autocad - experienta de lucru in domeniu tehnic/ constructii constituie avantaj Responsabilitati: - intocmirea, gestionarea si optimizarea ofertelor financiare(detalii despre portofoliul de produse pe www.accesindustrial.ro) - organizarea, coordonarea si gestionarea lucrarilor - dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii companiei

 • 2

  Uzina metalurgica angajeaza in departamentul vanzari asistent vanzari/key account . Cerinte: engleza la nivel minim B 2, experinta in domeniul vanzarilor de minim 2 ani intr-o societate de productie sau vanzari in domeniul industrial. Oferim transport,tichete de masa,prime de Craciun si Paste.

 • Ești candidatul ideal dacă ai: Cunoștințe tehnice în domeniul tâmplăriei din aluminiu Studii tehnice și/sau experiență în domeniul construcțiilor Gândire analitică, abilitatea de a lucra la mai multe proiecte în același timp și de a le finaliza cu succes Cunoștințe solide de operare PC: Autocad, Outlook, Excel, Word sau WinArhi Atenție la detalii Interes pentru dezvoltarea personală și profesională și vrei o provocare pe termen lung Care vor fi responsabilitățile tale? Vei concepe oferte pentru diferite proiecte de tâmplărie din aluminiu: Cortizo, Schuco, Reynaers Vei colabora cu departamentul de producție și cel de montaj și vei lansa comenzile de materiale către furnizori Vei coordona și urmări realizarea proiectelor pe tot parcursul derulării lor Vei găsi soluții inovatoare pentru rezolvarea provocărilor tehnice apărute Vei furniza feedback din piață pentru a oferi suport la planificarea serviciilor companiei Vei consilia clienții din portofoliu și vei dezvolta relații profesionale solide și de lungă durată Ce îți oferim? - În primul rând, încredere, respect, transparență și onestitate în relațiile cu conducerea echipei, colegii, clienții și furnizorii (ai oportunitatea de a te alătura unui colectiv tânar, proactiv și entuziast) - Angajare cu contract de muncă și ca beneficii suplimentare: bonuri de masă, bonuri cadou și zilnic o masă gratuită; - Salariul va fi super motivant, dar conform obiectivelor îndeplinite de tine (remunerația nu va fi pentru funcția pe care o ocupi, ci pentru rezultatele tale); - Asigurăm transport cu mașini proprii din și spre Cluj-Napoca; - Timpul petrecut împreună va fi calitativ. Ce vei găsi la TermoExpress: O echipă tânără și dinamică; Un mediu în care inovarea și dezvoltarea personală constituie priorități; Posibilitatea de a avansa și a cultiva aptitudini manageriale; Încurajarea unei atitudini proactive în relația cu colegii și partenerii; Spațiul în care profesionalismul și respectul sunt reperele principale ale activității. Descrierea companiei Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, născută în Europa și care activează în industria produselor de folosință îndelungată, fabricând uși și ferestre din Aluminiu, PVC, lemn sau tâmplărie mixtă, precum și alte sisteme de închidere și umbrire. Principalele țări în care activăm sunt România, Franța și Belgia, dar și Elveția, Italia, Germania și Irlanda. De-a lungul activității noastre, ne-am dezvoltat capacități de producție la cele mai exigente standarde moderne, operând un model de business integrat, de la producție la serviciile de consiliere și suport. Suntem o echipa dedicată, cu un mindset orientat spre inovație ce are în spate filozofia de a transforma lucrurile bune în lucruri excepționale. Suntem responsabili și respectăm promisiunile pe care le facem.

 • Angajez inginer,inginera ,proaspat absolvent tinar ,dinamic ptr munca in santier,intocmire documentatii. ..Pentru Tirgu Mures.Se ofera cazare. Va rod lasati mesaj pe watzap.

 • 1

  Termoconstruct, o firmă cu experiență, inființată în anul 2007, a reușit să se dezvolte continuu, în prezent fiind una dintre cele mai apreciate firme de pe piață într-un domeniu în care calitatea și promptitudinea sunt atribute esențiale. Când este vorba despre implementarea unui proiect, oamenii apelează la profesioniștii din branșă. De ce nu și atunci când este vorba despre propria carieră? INGINER CONSTRUCȚII Cum îți dai seama că te potrivești? Ai nevoie de: - studii superioare Facultatea de Construcții Civile; - experiență profesională în coordonare și urmărire execuție imobile locuințe; - experiență în management de proiecte rezidențiale; - cunoștințe avansate de PC și MS Office; - capacitate de a lua decizii; - disponibilitate de lucru cu program prelungit; - abilități de coordonare etape de implementare lucrări; - abilități de gestiune; Aplică în magazinele noastre sau la nr. de tel. și vino în echipa noastră! Se oferă posibilitatea de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru tânăr și salariu motivant, începând de la 3500 lei. Construim împreună!

 • Desene pe calculator (AUTOCAD) execut, modific,actualizez, ,livrez format dwg,dxf sau print.

 • 1

  Angajam Arhitect! Daca doresti sa faci parte dintr-un mediu profesionist, unde toti colegii sunt pasionati de proiectare, sa coordonezi proiecte de amploare cu dedicatie si responsabilitate, trimite-ne CV-ul si portofoliul tau pe adresa de e-mail CV {a} trstudio . r o Candidatul ideal dispune de: – Studii superioare de specialitate finalizate – Facultate de Arhitectura – Experienta de minimum 2 ani in domeniu – Experienta in proiectare in domeniul industrial, locuinte si medical – Cunostinte avansate de Archicad 2d si 3d – cerinta obligatorie – Cerinte medii de Autocad – cerinta obligatorie – Cunoasterea legislatiei in constructii si a normelor tehnice si juridice pentru proiectare – Cunostinte medii de 3 d s Studio M a x si V - Ray – cerinta optionala (modelare, texturare, setari) – Cunostinte medii de Photoshop/Illustrator – cerinta optionala – Experienta in urmarirea si managementul proiectelor de arhitectura - reprezinta un avantaj – Abilitati de comunicare cu beneficiari si subproiectanti - reprezinta un avantaj – Abilitati de urmarire santiere si coordonare diferite specialitati – Punctualitate si disponibilitate pentru deplasari la santiere in tara – Adaptabilitate la conditii de stres si respectarea cu strictete a dead-line-urilor – Capacitate de a lucra in echipa si de a se perfectiona Beneficii: - Implicarea in proiecte importante - Formare si perfectionare continua - Integrarea intr-o echipa de profesionisti multidisciplinara - Lucru intr-un mediu tanar si entuziast - Salariu motivant in functie de capacitate si cu posibilitatea de avansare

 • 3

  Inginer proiectant construcții civile si industriale -proiect re de r zist nt constructii civil si industrial ; -intocmir p rti scrise si parti d s nate pentru proi ct l in derular ; studii superioare d specialitate finalizate; cunoasterea aplicatiilor software specializate :Autocad, Microsoft Office, Experienta de lucru in domeniu este considerata un avantaj

 • 8

  SC GRIMET CONSTRUCT SRL angajeaza: PRELUCRATORI PRIN ASCHIERE, LACATUSI CONFECTII METALICE, SUDORI, ELECTRICIAN, RESPONSABIL CALITATE SI RESPONSABIL COMERCIAL - LOGISTICA Cerinte: - calificare pe meserie - bune cunostinte profesionale si de desen tehnic (in special pentru lacatusi si frezori) - comunicativ si cunostinte bune limba engleza / germana / franceza (pentru responsabilul comercial-logistica) - munca in echipa - dorinta de dezvoltare - seriozitate si implicare Oferim: - conditii de munca si retributie bune, bonusuri de performanta - cursuri si instruiri pentru specializare si de crestere a competentelor - un loc de munca stabil si sigur, unde sunteti respectat si de unde puteti iesi la pensie CV-uri si informatii la: - tel.: 0721 587 935; 0724 173 644 - tele-amil: - site: www.grimetconstruct.ro

 • FCR Global Solution SRL cauta coleg pentru munca in echipa pentru a duce la bun sfarsit proiectele din sticla securizata( cabine de dus, partitionari spatii, placari cu sicla etc). Program de lucru de luni pana joi  8 - 17 si vineri 8 - 14. Cerinte: permis categoria B obligatoriu, serios, ingrijit, minim liceul, experienta in montarea de tamplarie sau abilitati tehnice OBIGATORIU. Salariul se negocieaza in urma interviului. Detalii la nr de tel: de luni pana vineri intreorele 8 - 16 sau CV - uri la adresa

 • MAURER IMOBILIARE SIGHIȘOARA angajează inginer construcții civile / Șef șantier: Cerințele postului: Absolvent al Facultății de Construcții; Experiență de minim 5 ani in construcții / execuție; Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD; Limba engleză nivel mediu/ avansat; Prezență agreabilă, disponibilitate pentru lucru în condiții de stres; Persoană meticuloasă, atentă la detalii; Capacitate de coordonare; Control calitate - structură, instalații, finisaje interioare etc. Responsabilități: Menținerea legăturii cu arhitectul, comunicarea cu diferite părți ale proiectului în ceea ce privește procesul de construcție; Întocmire devize, calculații preț; Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție; Coordonarea permanentă a relațiilor cu subantreprenorii și clienții; Stabilirea unor relații optime cu clienții, pentru rezolvarea in timp util și în bune condiții a tuturor problemelor apărute pe parcursul desfășurării activității; Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite; Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru; Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor; Urmărește implementarea lucrărilor pe șantier. Numai candidații selectați vor fi invitați la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceștia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate și în deplină confidențialitate. Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condițiile minimale solicitate în specificațiile postului. Compania își rezervă dreptul de a testa competențele declarate de către candidați. Prin aplicarea pentru postul publicat vă exprimați acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 • Salveaza cautarea