Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Sibiu Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Responsabilitati: Intretinerea retelelor de alimentare cu apa si canalizare; Intretinerea si exploatarea statiei de epurare; Remedierea defectiunilor si/sau avariilor aparute la retelele de distributie apa si canalizare; Executie de bransamente si racorduri la reteaua de apa si canalizare, extinderi conducte; Cerinte: -Studii medii; -Experienta in domeniu este un avantaj; -Persoana comunicativa, responsabila; Beneficii Oferite - Mediu de lucru dinamic; - Salariu motivant

 • Companie de constructii si instalatii, angajeaza instalator retele alimentare cu apa (sudor PEHD). Se ofera pachet salarial motivant si alte beneficii salariale.

 • FIRMA DIN GERMANIA OFERIM LOCURI DE MUNCA CA INSTALATOR NU TREBUIE SA AIVE DIPLOMA DAR SA CUNOASCA MESERIE FIRMA OFERA TRASPORT GRATUIT SI CAZARE CONTRACT DE MUNCA NELIMITAT IN GERMANIA CU TOATE DREPTURILE DIN GERMANIA TEL.

 • 4

  Firma din germania angajaza INSTALASORI INDUSTRIALI DE TEVI INSTALATOR SANITARE califivati si pot sa fie si necalificati dar sa stie totusi meserie in domeniul instalator sanitareTavi industriale incediu firma ofera trasport gratuit si cazare gratuita contractul se face pe teritoriul germaniei pana ce nu plecati aveti contractul in mana va rog seriozitate tel.

 • Catutam instalatori care sa: - aiba aceasta calificare, - sa detina o minima experienta in domeniu, - sa fie dispusi sa lucreze pe santiere industriale in tara, - sa aprecieze o oferta corecta si legala de lucru. - preferabil sa detina autoturism, - sa aiba domiciliul stabil in Sibiu, adiacent jud. Sibiu. Nu se ofera cazare in Sibiu! Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, plata corecta conform contractului, Salariul pleaca de la un minim 3000 lei si se stabileste dupa proba de lucru/ interviu, diurna de 40 lei/ zi, cazare foarte buna pe santier, decontarea combustibilului pentru transport, alte beneficii. Rugam doar persoanele motivate si care indeplinsesc conditiile mentionate sa ne trimita CV-ul pe acest site. Multumim!

 • Caut un instalator sanitar și instalații termice care are nevoie de un salahor ,fac cursuri de instalatori si aș vrea să practic această meserie nu prea am experiență dacă mă poate ajuta cineva vă rog să mă contactați, vă mulțumesc!!

 • 1

  Firma de instalatii cu vechime angajeaza instalatori cu experienta, pentru lucrari in zona Sibiu si strainatate. Salarizare in functie de experienta si implicare. Asteptam Cv-urile la adresa: Informatii la numarul de telefon .

 • Salveaza cautarea