Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Disponibil imediat

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 240 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • loc de munca in germania stabil actele in regula salariul motivant in functie de cunostintele fiecaruia pentru mai multe det sunati sau lasati numarul pe wrzap. Rog seriozitate multumesc

 • 7

  Societate de construcții angajam dulgheri si zidari. Salariu motivant, asiguram pranzul si carte de munca.

 • Recrutam persoanl pentru posturi de Lacatusi si Lucratori in instalatii sanitare - pentru santiere industriale din Israel si Germania. Conditii principale pentru santierul din Israel: pasaport cu o valabilitate minima de un an, atestare si experienta in functia pentru care se aplica - se vor da probe in cazul acceptari candidatului. Conditii salariale avantajoase in functie de proiect si functie - 2800e-3500e/luna. Se asigura cazare in conditi decente si transport in si din santier. CV-urile se depun la adresa de email idicata Pentru mai multe detalii:

 • 3

  Buna ziua, ne mărim echipa și in acest sens căutam colegi operatori pentru următoarele meserii: Dulgheri, zidari, faianțari, instalatori, zugravi, electricieni, sudori, lacatusi mecanici. Zona Prahova și Dâmbovița. Moreni. Pentru detalii sunati la telefon.

 • SC REAL INVEST CENTER SRL, din Bucuresti, angajeaza 60 persoane pe postul de " Muncitor necalificat la demolarea cladirilor ". Cerinte: studii generale si limba engleza. CV la adresa: simona @ workinro . ro , pana in data de 05 . 07 . 2022 . Concursul va avea loc in data de 05 . ra 17:00

 • 7

  Angajez urgent meseriasi in constructii in Sibiu, gresie, faianta, parchet, zugravit, gletuit, tencuit, etc. Salariu 4500 lei net. Informatii la telefon .

 • 24

  O diplomă de calificare =un loc de muncă mai bine plătit ,o șansă mai mare de angajare . Școala națională de meserii in parteneriat cu PATRONATUL NAȚIONAL ROMAN organizează cursuri autorizate pentru adulți ,in diverse meserii cerute pe piața muncii . STIVUITORIST cu aviz ISCIR SUDOR cu aviz ISCIR Construcții (zidar ,electrician ,faianțar zugrav ,lăcătuș montare ,instalator ,fierar betonist ....etc ) Agent securitate cu atestat Lucrător comercial Bucătar Ospătar BARMAN Vânzător în unități alimentare Cofetar patiser Brutar Măcelar Infirmier (autorizat de Ministerul Sănătății ) Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist Stilist protezist unghii (curs de inițiere ) Tehnician maseur și reflexoterapie Instructor preparator formare . Preturi incepand de la 450 lei ,plata in rate . După înscrierea la curs eliberăm la cerere , ADEVERINȚE ,necesare angajării .. Informații suplimentare la interval . SCOALA DE MESERII

 • Maistru rigipsar caut de lucru în particular cer și ofer seriozitate

 • 1

  Angajam , in conditiile legii, montatori tamplarie PVC si aluminiu, doua posturi. Conditii! 1. Experienta in domeniu montajului tamplariei pvc si aluminiu, 2. Permis categoria ,,B,, 3. Corectitudine, seriozitate, spirit de lucru in echipa. Oferta salariala! 1. Pachet salarial format din salariu de baza in constructii, 3100 lei brut, plus card bonuri de masa in valoare de 200 lei pe luna, 2. Program de lucru de 8 ore / 5 zile pe saptamana, 3. Echipament de lucru oferit gratuit de firma.

 • 1

  Profilul persoanei candidate: - studii medii sau scoala profesionala de profil mecanic - experienta pe un post similar min. 2 ani - experienta de lucru in santier - prezinta avantaj - atentie sporita la detalii - persoana organizata, responsabila Responsabilitatile principale ale postului: - executa lucrari de lacatuserie - montaj structura metalica in santiere din UE, cu respectarea cerintelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instructiunile tehnologice primite. Angajarea se face in urma interviului si a probei de lucru. Incadrarea in categoriile salariale se face pe baza experientei si a rezultatelor la proba de lucru. Beneficii: - salariu net 2000 - 3000 euro - se asigura cazare si transport Descrierea companiei Suntem specializati in proiectarea si productia de structuri metalice pentru proiecte de constructii si de echipamente industriale. Activam pe piata romaneasca si pe piata internationala in domeniul prefabricarii structurilor metalice, componente pentru industria de transport si echipamente sub presiune. Avem o vasta experienta in realizarea confectiilor metalice usoare (balustrade, scari, copertine, suporti), confectiilor metalice medii (hale industriale, pasarele pietonale, grinzi chesonate pentru poduri rulante), confectiilor metalice speciale tubulaturi ventilatii, structuri auxiliare nave maritime, vase sub presiune (rezervoare).

 • 1

  Activitatea se desfasoara la fabrica din Baicoi, jud. Prahova. Profilul persoanei candidate: - certificat calificare vopsitor industrial - experienta pe un post similar min. 2 ani - cunostinte temeinice privind tehnologiile de executie si de control, dar si caracteristicile materialelor de vopsire: aspect, parametri chimici, parametri de aplicare in functie de natura suprafetelor pe care aplica vopseaua. - atentie sporita la detalii - persoana organizata, responsabila Responsabilitatile principale ale postului: - pregateste suprafetele si materialele pentru vopsit, executa lucrarile de vopsire si finisare, aplica tratamentele speciale (dupa caz), cu respectarea cerintelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instructiunile tehnologice primite. Angajarea se face in urma interviului si a probei de lucru. Beneficii: - salariu net 4000 lei - tichete de masa

 • Societate comercială cu sediul în Jilava angajăm muncitori necalificati pentru deplasări în țară în vederea prestarii serviciilor de întreținere bazine carburant. Se oferă contract de munca, masina de serviciu, o masa pe zi si bonusuri. Pentru mai multe detalii, rog contatati nr. din anunt.

 • 3

  Cerinte: Studii medii profil Experienta in domeniu, minim 1 an Cunostinte: citire desen tehnic, debitare, ajustare, montare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.

 • 6

  FIRMA DE CONSTRUCTII SC ALPACOM CASA CLIMA SRL, ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI, FINISORI, GRESIERI, FAIANTARI, TENCUITORI SI MONTATORI POLISTIREN. SALARIU BRUT ESTE INTRE 3000-7000 LEI IN FUNCTIE DE EXPERIENTA SI CALIFICARI. RELATII LA TEL:

 • Compania Rasan Construct angajeaza personal calificat în vederea executări lucrărilor de construcții : - termosisteme - amenajări exterioare - amenajări interioare Lucrările se desfășoară pe raza județului Cluj. Candidatul ideal : - serios - muncitor - punctual - dispus să învețe lucruri noi Se oferă : - un loc de muncă stabil cu contract legal, dreptul la concediul de odihnă - salariu motivant care poate ajunge până la 7000 lei net(în mână) in funcție de performanțe. - echipament de muncă - posibilitate cazare pentru grupuri/echipe Contact :

 • Firma cu experienta in executia si montajul tamplariei de aluminiu si fatade ventilate angajeaza muncitori calificati si necalificati. Santierele sunt in Bucuresti si in zonele limitrofe. Programul de lucru este de 8 ore/zi Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Asigurare medicala si plata contributiilor sociale - Salariu atractiv cu posibilitati de crestere periodica - Bonuri de masa - Transport decontat Permisul de conducere constituie un avantaj Pentru mai multe detalii si programare la un interviu sunati la Interviul va avea loc in zona Moara Vlasiei, Ilfov

 • Aducem muncitori calificați/necalificati din ASIA in toate domeniile de activitate Aducem personal Asiatic pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem personal din ASIA: ( Bangladesh, India, Nepal, Pakistan, etc) Firma angajatoare NU suporta nici o cheltuiala pentru aducerea in Romania a personalului angajat (precum biletul de avion al acestuia, taxa consulara viza sau alte cheltuieli conexe). EuroEmpleo este o agentie specializata în plasarea fortei de munca din ASIA. Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase solutii. Aducem muncitori calificati si necalificati in aproape toate domeniile industriale, de la constructii, agricultura, personal fabrici textile si alimentatie, Horeca, soferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curatenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce sa apelezi la aceasta solutie? -Cu sigurantă îti doresti ca din echipa ta sa faca parte oameni loiali, doritori sa munceasca si sa evolueze. Din experienta noastra si a clientilor nostri, putem afirma ca personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; -Nu va trebui sa îti faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experienta în conditii de lucru diferite și prezinta rezistenta fizica sporita; -Vorbesc limba engleza si sunt dispusi sa învete limba romana, ajungand sa poata relationa direct cu clientii; -Sunt motivati sa munceasca pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasa; -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cat dureaza pana cand oamenii selectati ajung în companie? -Aproximativ 2-3 luni de la depunerea documentației. -Ce conditii trebuie sa ofere angajatorul? -Cazare, masă , salariu. - Mâncare , sau bonuri de masă în valoare de 20 lei pe zi. - Salarizarea ; minimul brut pe economie trebuie asigurat. De exemplu în domeniul construcțiilor 3000 lei brut pe luna. -Ce se întâmpla daca angajatul doreste sa paraseasca locul de munca mai devreme? -Oferim angajatorilor garantie de înlocuire gratuita timp de 1 an de zile. Noi ne ocupam de toate formalitatile legale Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS sau mesaj pe WhatsApp si cat mai curand posibil unul dintre colegii nostrii o sa ia legatura cu dumneavoastra. Contactează-ne - Telefon/SMS/WhatsApp.

 • SC ELLADRIA INTERNATIONA SRL, din Jud. ARAD angajeaza 10 persoane pe postul de " Muncitor necalificat la demolarea cladirilor ". Cerinte: studii generale si limba engleza. CV la adresa: simona @ workinro . ro , pana in data de 04 . 07 . 2022 . Concursul va avea loc in data de 04 . 07. 2022 ora 17:00

 • 7

  Angajăm Laminatori fibră de sticlă pentru o lucrări în Olanda. Activitatea se va desfășura la o companie ce produce bărci, yacht-uri, vase de croazieră. Ofertă: - salariu 12 - 13 Euro net/oră; - program de lucru full-time; - job stabil, pe perioadă nedeterminată; - angajare cu contract românesc, detașare prin A1; - cazare și mașină de serviciu asigurate; - echipament de lucru; - asistență la training VCA. Responsabilități: - laminarea manuală a bărcilor; - aplicare straturi de gel-coat, rășină epoxidică și fibră de sticlă; - laminare și prin polispray; - eliminare surplus de material și decofrare matriță; - utilizarea corectă a uneltelor de lucru și a echipamentelor; - se lucrează în atelier pentru bărci de diverse dimensiuni (6 - 25 metri); - lucru individual, cât și în echipă. Candidatul ideal: - cunoaște proprietățile rășinilor și a fibrei de sticlă; - 2+ ani experiență practică ca laminator; - interpretare plan/ desen tehnic; - limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); - persoană responsabilă, muncitoare, cu spirit de echipă; - precizie și atenție la detalii.

 • 1

  Angajăm Zugrav pentru proiecte de renovări în Olanda. - Renovare interior/ exterior case - Recondiționare suprafețe de lemn Vă oferim: - salariu de 11 - 11,50 Eur net/ oră/ experiență; - program de lucru full-time; - cazare gratuită și transport intern în Olanda asigurat (mașină de serviciu); - contract cu angajare în România, detașare cu formularul A1; - echipament și scule de lucru asigurate; - asistență permanentă din partea angajatorului. Postul constă în: - curățare și pregătire suprafețe, gletuit, finisare; - zugrăveli exterioare, diverse tipuri de vopsea; - pregătire și amestecare materiale; - curățare, șlefuire lemn (ferestre, uși, grinzi, bârne etc.); - vopsire și lăcuire suprafețe din lemn. Cerințe: - studii medii/ profesionale; - experiență anterioară ca zugrav (obligatoriu); - experiență în recondiționare suprafețe lemn (avantaj); - limba engleză nivel conversațional/ mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); persoană muncitoare și de încredere.

 • Salveaza cautarea