Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC "PROIECTIM CONSTRUCT" SRL angajeaza: - fierar betonist - instalatori, intalatii sanitare si termice CV se depun la proiectim@yahoo.com . Pentru mai multe informatii puteti suna la 0722 282 514.

 • Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE - AUTOMATIST-cu experienta pe un post similar pentru fabrica de constructii cunoscuta din Buzau. Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata + alte beneficii - cazare asigurata pentru persoanele din afara Buzaului. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • SC "PROIECTIM CONSTRUCT" SRL angajeaza: - finisori CV se depun la proiectim@yahoo.com . Pentru mai multe informatii puteti suna la 0722 282 514.

 • SC "PROIECTIM CONSTRUCT" SRL angajeaza: - dulgheri - fierari-betonisti - instalatori - experienta in domeniu - muncitori necalificati CV se depun la . Pentru mai multe informatii puteti suna la 0722 282 514.

 • Angajam SUDORI SI LACATUSI MECANICI cu experienta si calificare in domeniu pentru sudura de teava conducte petroliere. Se ofera : salariu motivant- discutat la interviu+ diurna + transport si cazare asigurate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Poziție :Lacatus Tara: Austria harta_politica_austria Locație : Vorarlberg Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Companie privata Salariul: aproximativ 2600 Euro Net lunar Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata, Posibilitate de lucru ore suplimentare, Se lucreaza în medie 40 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare : asigurata de angajator la costul de 450 de euro pe luna, Costul transportului este suportat de angajat, Concediu plătit 5 săptămâni pe an, Beneficiați de al 14-lea salariu, Condiții de recrutare: Cunoștințe medii de limba germana Experienta de cel puțin 3 ani pe poziția de lacatus Diploma de Calificare Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana completat, si o poza cu dvs.

 • SC "PROIECTIM CONSTRUCT" SRL angajeaza: - finisori CV se depun la proiectim@yahoo.com . Pentru mai multe informatii puteti suna la 0722 282 514.

 • SC "PROIECTIM CONSTRUCT" SRL angajeaza: - instalatori, instalatii sanitare si termice CV se depun la proiectim@yahoo.com . Pentru mai multe informatii puteti suna la 0722 282 514.

 • Societate comerciala angajeaza instalator nascut dupa 1982.

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA- contabiliate primara- pentru benzinarie. Cerinte: - studii superioare/liceu economic; - experienta in domeniul financiar contabil minim 2 ani; - cunostinte in domeniul legislatiei fiscale si contabile; - cunostinte operare PC (MS Office, Internet, Outlook); - persoana ordonata, responsabila, atenta la detalii, capabila sa-si organizeze eficient munca si sa-si respecte termenele. Program de lucru: 6h/zi, de luni pana sambata de la 8:30 pana la 14:30. Se ofera salariu motivant - 1800 lei + 400 lei decontare transport. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 07.06.05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Caut muncitor constructii, amenajari interioare, exterioare, plata la zi, calificat si necalificat

 • Maitru constructor caut firma pt.angajare

 • Societate comerciala angajeaza urmatorul personal: - Agenti comerciali - Soferi posesori de permis categoria D - Muncitori in constructii, calificati si necalificati Cv-urile se vor trimite pe adresa de mail contact@aidepozit.ro

 • Angajez meserias in constructiila la Maracineni,salariu de la 3000 ron. (facem de toate doar in cadrul firmei) Locatie stabila ,cand nu construim facem intretinere si reparatii la spatiile firmei. cv,telefon ,wattsap,email

 • Firma angajează muncitori Calificați și necalificați in domeniul construcțiilor program de 8 pe zi salariul atractiv

 • Maistru constructor doresc angajare

 • FIRMA DIN POPESTI LEORDENI ANGAJEAJA GESTIONAR- MECANIC UTILAJE- STIVUITORIST CERINTE : PERMIS CATEGORIA B CU EXPERIENTA SALARIU 2.000 RON - 2500 RON IN FUNCTIE DE CALIFICARI, ORE SUPLIMENTARE PLATITE, CARTE DE MUNCA. DETALII LA NUMARUL DE TELEFON 0730.250.001

 • Companie de constructii cu traditie din Rm.Valcea, angajam urgent dulgheri, fierari si zidari cu experienta. Pachet salarial atractiv platit la timp, ore suplimentare platite, loc de munca stabil, pe termen lung, inclusiv pe timp de iarna, forme legale, conditii optime de munca. Informatii la nr de tel 0756114500.

 • CAUTAM COLEGI TINERI AJUTOR SCHELAR PENTRU BUCURESTI CU SAU FARA EXPERIENTA, MECANIC UTILAJE, ELECTRICIAN 380V OFERIM CAZARE , CARTE DE MUNCA SALARIU FIX INCEPAND DE LA 2.000RON IN FUNCTIE DE CALIFICARI, ORE SUPLIMENTARE PLATITE. CANDIDATUL IDEAL SERIOS,RESPONSABIL, PUNCTUAL,PERMIS CATEG B. DISPONIBILITATE PT LUCRUL IN SANTIER SI LUCRUL LA INALTIME DESCRIEREA JOBULUI MONTAJ SCHELE, PLATFORME AUTORIDICATOARE SI BOBLIFTURI SANTIER DESCRIEREA COMPANIEI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII DETALI LA NUMARUL 0730.250.001 ASIGURAM SI CAZARE

 • CAUTAM COLEGI TINERI AJUTOR SCHELAR PENTRU BUCURESTI CU SAU FARA EXPERIENTA, MECANIC UTILAJE , ELECTRICIAN 380V OFERIM CAZARE , CARTE DE MUNCA SALARIU FIX INCEPAND DE LA 2.000 RON IN FUNCTIE DE CALIFICARI, ORE SUPLIMENTARE PLATITE. CANDIDATUL IDEAL SERIOS,RESPONSABIL, PUNCTUAL,PERMIS CATEG B. DISPONIBILITATE PT LUCRUL IN SANTIER SI LUCRUL LA INALTIME DESCRIEREA JOBULUI MONTAJ SCHELE, PLATFORME AUTORIDICATOARE SI BOBLIFTURI SANTIER DESCRIEREA COMPANIEI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII DETALI LA NUMARUL 0730.250.001 ASIGURAM SI CAZARE

 • Salveaza cautarea