Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez sofer duba 3,5 to + pompa de beton fixa.

 • Echipa profesionista executăm lucrări de finisaje: rigips, glet, parchet, zugrăveli, gresie si faianta sector1, 2, 3 Bucuresti Oferim calitate și seriozitate.

 • Angajam muncitori in constructii in Italia calificati sau necalificati. Mentionam ca locurile de munca sunt stabile si de durata. Se cauta persoane cu experienta in domeniu,iar experienta in strainatate este un PLUS. Oferim: salariu motivant, cazare in casa privata cu utilitatile platite, echipamente de protectie, seriozitate si continuitate. Tel: 00393298866568

 • Angajez muncitori in constructii case de lemn

 • Angajam muncitori in constructii case de lemn. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati

 • Executam zugraveli faianta.ect.

 • Executam gleturi, grosier și de finisaj, tinci, rigips, montaj tapeturi, etc

 • Firma de instalatii electrice angajeaza, pentru lucrarile din Bucuresti, electricieni in constructii. Cei care aplica pentru acest loc de munca trebuie sa stie sa foloseasca corect si eficient sculele electrice, sa stie sa taie cu masina de facut caneluri, sa sparga caramida si betonul, sa monteze doze de legatura si de aparat, sa traga circuitele electrice si sa le fixeze pe pardoseala si pe pereti, sa faca legaturi electrice in doze, sa monteze tabloul electric si sa faca legaturile in el, etc. Se face angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Programul de lucu este de opt ore pe zi. Pentru cei din provincie se asigura cazare. Salariul este de 3000 de lei pe luna.

 • Firma de confectii metalice Angajeaza sudor electric si in argon

 • Firmainstalatii electrice, angajam electrician si ajutor electrician.

 • Angajam echipa de 4 muncitori pentru executia de tencuieli mecanizate santiere din Bucuresti si vecinatati. Salariu net cuprins intre 2500 Lei si 2700 Lei in functie de cunostinte si experienta. Sporuri in functie de productivitate la mp. Asiguram transport din localitatile invecinate pentru grupuri de 4 persoane. Program de lucru: 8:00 - 16:30 cu jumatate de ora pauza. o Loc de muncă stabil – contract pe perioadă nedeterminată; o Pachet salarial atractiv corelat cu nivelul de experiență; o Echipament de protecție; o Mediu de lucru performant.

 • Productie de confectii metalice si confectii din fier forjat cu inclinatii artistice. Responsabilitati: lucru calitativ , respectarea regimului de munca si a cerintelor superiorilor , respectarea regulilor de ordine interioara si respectarea colegilor de munca Beneficii: salariu lunar, concediu paltit, delegatii platite, ore suplimentare platite

 • Fabrica care realizeaza obiecte pentru amenajari interioare si exterioare din fibra de sticla angajeaza urgent muncitori necalificati, barbati si femei. Salariu 2000 lei lunar, transport platit, bonuri de masa. Program luni-vineri 8.00 - 16.00. Varsta minima de angajare 25 ani. Salariul poate creste in functie de experienta si seriozitatea fiecaruia. Telefon 0765680800 Vezi detalii pe www.fiberchim.com

 • Angajez dulgheri !pentru mai multe detalii sunati la.nr 0775390700

 • Societate constructii angajeaza zugravi,faiantari si pietrari. Santiere in Bucuresti. Salarii foarte bune , in baza experientei fiecaruia.

 • Compania MKS Fatade isi extinde echipa ! Angajam LEGAL personal calificat, dar si tineri - pe perioada nedeterminata pentru lucrari deja contractate atat in tara, cat si peste hotare. - 50 de montatori - pereti cortina si fatade ventilate - - 20 montatori tamplarie PVC - 5 sudori - 20 lacatusi mecanici - 10 rigipsari - 10 electrieni - 50 muncitori necalificati in vederea calificarii in meseriile de montator - pereti cortina si fatade ventilate Esti potrivit pentru noi daca - esti dispus sa lucrezi la inaltime (utilizand schele, nacele, lifturi s.a. ) - ai capacitatea de a lucra in echipa - esti dispus sa inveti sa lucrezi cu unelte de generatie noua Constituie avantaj - daca ai lucrat in domeniu Tinerii vor beneficia de cursuri de specializare si indrumator in primele luni. Persoanele din provincie vor beneficia de cazare in Bucuresti. Datorita expertizei in anul 2016 am fost prezenti in peste 20 santiere din Bucuresti (Mega Mall, Bucharest ONE, Cortina Residence, Hermes, Electronica Business Park, Metropol, AFI Park 5). Am pastrat acest trend ascendent, ajungand ca in 2017 sa fim peste 80 de profesionisti in domeniul montarii de fatade ventilate si pereti cortina. Rezultatele noastre recomandandu-ne in afara granitelor Romaniei, am fost solicitati pentru a executa lucrari similare in tari precum Franta, Belgia, Israel si Marea Britanie, in urma unei evaluari amanuntite a portofoliului, cat si a personalului. Obiectivul pentru 2017 este sa avem peste 140 de colegi, 40% din activitate fiind sustinuta de proiectele din afara Romaniei. Poti aplica pana in data de 32.12.2017 trimitand CV-ul tau la adresa cariera {at} mksfatade.ro sau apeland 0721 532 712 - (La noi toti colegii lucreaza va incurajam sa sunati dupa ora 17 de luni pana vineri sau sambata intre 9 si 14)

 • SC MAJEXIM INTERNATIONAL angajeaza personal calificat (incepator) in domeniile: executie-montaj tamplarie Al/PVC, fatade ventilate, lacatusi mecanici. Salariu net: incepand cu 3000 lei.

 • si muncitor necalificat pentru societate de instalatii termice si sanitare cu program de lucru L-V si contract de munca, cu activitate in Bucuresti.Oferim cazare pentru persoanele din provincie.

 • INSTALATOR si ajutor instalator lucrari sanitare si termice, angajam pentru societate nu pentru un proiect dorim oameni seriosi care doresc stabilitate raza de activitate este Bucuresti-Ilfov progrm L-V si CM; tel. 0748755313

 • ajutor instalator si muncitor necalificat pentru lucrari de instalatii sanitare si termica in Bucuresti. Dorim persoane serioase la locul de munca, program de lucru L-V.

 • Salveaza cautarea