Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Suntem intr-o continua dezvoltare, de aceea cautam alpinisti utilitari cu experienta si aptitudini in lucru la inaltime sau persoane care doresc sa devina alpinisti utilitari. Cerinte: - Studii medii (liceu sau scoala profesioanala profil tehnic, constituie un avantaj) - Atestat de alpinist (se poate obtine atestatul in cadrul companiei noastre) - Disponibilitate de deplasare. - Permis de conducere (optional) - Oferim conditii optime de lucru, pachet salarial atractiv Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonicsau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • 1

  Firma de constructii antreprenor general cauta colaborare cu echipe instalatii sanitare si termice pentru proiecte proprii.Detalii la numarul de telefon.

 • 8

  Firma de cobstructii antreprenor general cauta colaboare cu echipe specializate pe rigips pentru proiecte proprii. Detalii la numarul de telefon!

 • Nevoie urgenta de slefuitori si faiantar plata se face la mp

 • Pentru mai multe detalii: Stefan Petre - 0755.111.308 CANDIDATUL IDEAL: -Detine autorizatie ISCIR valabila; - Experienta pe reachtruck cu lame laterale; - Experienta in manipularea materialelor cu stivuitorul; RESPONSABILITATI: - Incarca/descarca marfurile in/din mijloacele de transport, utilizand stivuitorul - Verifica buna functionare a stivuitorului la inceperea activitatii - Pastreaza utilajul in conditii bune de functionare BENEFICII: - Contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni; - Transport asigurat pana la locul de munca cu plecare de la gura de metrou Pacii (punctul de lucru fiind la intrarea in Dragomiresti Vale) - Salariu atractiv: 2200 RON NET + tichete de masa de 15 lei - Prime de sarbatori - Program de lucru Luni-Vineri (8h) in doua schimburi : 7:00-15:30 / 12:30-21:00 - Conditii foarte bune de lucru, depozit nou , incalzit - Mediu de lucru la standarde internationale;

 • NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG:  sa fie o persoana cu spirit tehnic si mecanic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca;  sa aiba studii medii tehnice finalizate;  sa aiba experienta de minum 3-5 ani pe un post similar in cadrul unei fabrici; CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN?  Vei executa operarea, in fabrica, pe utilaje de caserat/extrudare in scopul obtinerii profilelor PVC prin produsul de productie specific;  Vei executa operatiunile de aprovizionare cu materiale de ambalat si materii prime in functie de masina/linia pe care este alocat;  Vei executa operatiuni de masurare a produsului finit in functie de masina/linia pe care este alocat si completeaza fisele de activitate specific sectiei;  Vei raporta orice deviatie de la standard a consumului de materiale si semifabricate sefului de formatie in cel mai scurt timp;  Vei executa toate operatiunile specifice fazei de lucru in care este alocat. CE ITI OFERIM?  Contract de munca pentru perioada nedeterminata;  Program de 8 ore in schimburi cu pauza de masa (06.00 – 14.00, 14.00 – 22.00, 22.00 – 06.00);  Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta;  Posibilitate de formare profesionala (calificari);  Asigurare privata de sanatate; PACHET SALARIAL  salariu: 2700 net - 2970 lei/net (in functie de experienta si performantele profesionale)* inclusiv cu prevederile Ordonantei de urgenta nr. 43/2019  tichete de masa: 15 lei/zi;  ore suplimentare platite;  spor de noapte si de weekend platit;  decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); Daca te-am convins, te asteptam sa ne contactezi la adresa de email: si/sau la numarul de telefon: 021 4042709

 • Dulgher parchetar tamplar faiantar ecxecut lucrari de calitate cu garantie. In bucuresti si in afara bucurestului

 • firma ,caut colaborare cu antreprenor general ,termosistem

 • 1

  Lucrare particular șapă 10 lei mp, chituit rigips 1 leu /mp, glet 4 lei /mp, lavabilă 2 lei /mp (2 mîini), glafuri, colțuri cu colțare din aluminiu 4 lei ml, Obiecte sanitare, parchet, faianță, gresie etc.

 • Executăm lucrări de instalații sanitare și termice

 • Firma instalati angajaza necalificati pt santier

 • Caut colaboratori in constructii ( mai exact meseriași) sau echipa .salariu săptămânal Pentru detalii tel.0734465899 pentru bucuresti sau pipera.

 • 4

  Societate comerciala, angajeaza sofer duba , preferabil cu experienta. Angajarea se face cu contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu fix. Domeniul activitatii noastre : dezvoltare imobiliara, zona Militari, Bucuresti. Noul nostru coleg va avea atributia de a aproviziona santierul cu marfa . Relatii suplimentare la telefon/interviu.

 • 9

  Firma de proiectare si executie instalatii electrice,angajam electricieni si ajutor de electrician eventual cu permis de conducere,pentru activitati de executie lucrari de instalatii electrice in Bucuresti si jud.Ilfov.Salariu motivant.

 • Cautam personal calificat, cu experienta de minim 5 ani pentru postul de meserias constructii (dulgher și fierar betonist structuri constructii). Obligatoriu să știe bine planul construcției. Salariul 4000 lei pe luna, net, bani in mana. Oferim cu seriozitate salariul la timp, la doua saptamani la datele stabilite. Se lucreaza in București, sector 5, dar nu se oferă cazare. CERINTE: 1. Mai mult de 5 ani experienta calificata pe santier; 2. Cautam oameni priceputi, seriosi, muncitori, care inteleg importanta increderii reciproce, muncii in echipa si a colectivului. 3. In timpul programului sunt interzise: consumul de alcool și utilizarea telefonului mobil in scop de relaxare. Doar urgente. 4. Prima saptamana este de proba in care veți face dovada respectării planului, dexteritatea pe meserie, seriozitatea cu care puneți în practică experienta dobândită în decursul anilor, punctualitatea la programul de lucru. 0766324953 Daniel

 • Cautam personal calificat, cu experienta de minim 5 ani pentru postul de meserias constructii (dulgher și fierar betonist structuri constructii). Obligatoriu să știe bine planul construcției. Salariul 4000 lei pe luna, net, bani in mana. Oferim cu seriozitate salariul la timp, la doua saptamani la datele stabilite. Se lucreaza in București, sector 5, dar nu se oferă cazare. CERINTE: 1. Mai mult de 5 ani experienta calificata pe santier; 2. Cautam oameni priceputi, seriosi, muncitori, care inteleg importanta increderii reciproce, muncii in echipa si a colectivului. 3. In timpul programului sunt interzise: consumul de alcool și utilizarea telefonului mobil in scop de relaxare. Doar urgente. 4. Prima saptamana este de proba in care veți face dovada respectării planului, dexteritatea pe meserie, seriozitatea cu care puneți în practică experienta dobândită în decursul anilor, punctualitatea la programul de lucru. 0766.324.953 Daniel

 • 2

  Angajez muncitori necalificați construcții. Detalii la telefon.

 • Angajez muncitor munca grea (sapator) in domeniul constructiilor. Salariu 3000-4000 lei

 • 1

  Caut persoane in Bucuresti cu experienta in domeniul constructiilor civile . Prezinta un avantaj cunostintele si experianta in domeniul electric.

 • 3

  Angajăm muncitori calificați 《zidari》 si necalificați in Bucuresti placari de blocuri. Oferim cazare mâncare 3 mese pe zi si țigări. Salariul 3000 lei / lună. BRUT

 • Salveaza cautarea