Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma constructii si dezvoltare imobiliara angajeaza muncitori calificati/ finisori ( rigipsari, faiantari, zugravi) si necalificati domeniul constructii. Program de lucru L-V 08.00- 17.00, S 8.00- 15.00 ( pauza de masa inclusa). Se ofera pacher salarial format din salariu de baza si bonusuri in functie de experinta dovedita, contract de munca, posibilitatea perfectionarii la locul de munca, cazare pentru persoanele din provincie.

 • Firma constructii si dezvoltare imobiliara angajeaza muncitori calificati/ finisori ( rigipsari, faiantari, zugravi) si necalificati domeniul constructii. Program de lucru L-V 08.00- 17.00, S 8.00- 15.00 ( pauza de masa inclusa). Se ofera pacher salarial format din salariu de baza si bonusuri in functie de experinta dovedita, contract de munca, posibilitatea perfectionarii la locul de munca, cazare pentru persoanele din provincie.

 • SC KLADOR TRUST SRL cu sediul in Bucuresti sect.6(vis-a-vis) stadion Ghencea,face angajari in domeniul productiei sistemelor de ferestre si usi din Aluminiu si PVC. Posturile presupun activitati de productie si montaj sisteme ferestre si usi atat local(in Bucuresti) cat si la nivel national(cu asigurarea cazarii si diurnei). Programul de lucru de la 08.00 la 17.00 Pentru cei care locuiesc in provincie SE ASIGURA CAZARE in apartamente amenajate in aceeasi incinta cu sediul firmei. Conform legislatiei in vigoare referitoare la LEGEA SALARIZARII IN CONSTRUCTII,suma minima de la care se pleaca negocierea salariului lunar este de 3000 ron BRUT/2362 ron NET. Salariul se plateste esalonat in 2 parti : AVANS - pe data de 15 a fiecarei luni LICHIDARE - pe data de 30/31 a fiecarei luni Peste salariul negociat la interviu,societatea asigura bonusuri si beneficii TELEFON : 0742396198

 • Societate instalatii electrice, angajam electricieni cu experienta.Oferim contract de munca, salariul la timp Rog seriozitate.Pentru mai multe detalii, la numarul de telefon.

 • Firma de constructii din Voluntari angajeaza muncitori.Dulgheri, fierari betonisti, zidari.

 • Societate comerciala angajam cu carte de munca electricieni(salariu incepand cu 3200 lei net) si ajutor electrician(salariu incepand cu 2400 lei net) din orice localitate din tara pentru desfasurare activitate instalatii electrice in Bucuresti. Pentru cei din provincie se ofera cazare si decontare transport pana la locul de munca.

 • Angajam montator schela calificat cu salariu net intre 3.000 si 4.000 lei si muncitori necalificati cu salariu net intre 2.000 si 2.500 lei.

 • Firma, angajeaza lacatus montator fatade. Salariu motivant

 • Angajez muncitori cu experienta in constructii pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate. Se ofera: Cazare in apartamente,vile sau camin depinde de locatia Santierului. Angajati cu carte de munca Salariul la doua saptamani .La zi 160-200 lei in functie de pricepere.Bucuresti.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera Angajati cu carte de munca Salariu Aproximativ 4500 de lei.La zi 160-200 lei in functie de pricepere.Bucuresti.

 • Caut dulgher urgent salaru la telefon 0737150718

 • Angajam meseriasi(Constructii)Bucuresti.Salariu 160-200Lei/zi.Pentru salahor salariu incepe de la 100-150Lei/zi,posibilitate de avansare,oferim cazare,30Lei avans/zi.

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Pentru interioare. Rigips,lavabila,glet. Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Angajam muncitori calificati si necalificati in constructii. Perioada nedeterminata de lucru!sau echipa de meseriasi pentru colaborare pe termen lung pentru Termosistem. Cer si ofer seriozitate.Ofer cazare. Localitate:Bucuresti.

 • URGENT ANGAJAM 200 muncitori cu experienta pentru placat polistiren salariu intre 200Lei/zi,posibilitate de avansare,oferim cazare,30Lei avans/zi.Locatie Bucuresti.

 • Firma Constructii.Angajam muncitori ,colaboram cu echipe, pentru placari cu polistiren , amenjari interioare si exterioare,gresie,faianta,rigips,glet,zidarie,parchet..Personal rigips 160-180/ron.Montatori gresie faianta 150-170/ron se negociaza in functie de experienta dvs.Cautam oameni seriosi.Asiguram continuitate in munca indiferent de anotimp sau sezon. Inceperea lucrului imediat.Oferim: -Se ofera salariu de la 200/ron lei pe zi la Polistiren .- Contract de munca - Unelte si echipamente profesionale - Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.Punct de lucru Chiajna.

 • Firma constructii Acms,Bucuresti Angajam: -cu experienta -fara experienta Oferim: -salariu atractiv -cazare/30 lei pe zi. Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa.

 • Firma Constructii Angajam Meserias cu sau fara calificare pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este intre 160 - 200 lei/zi si se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Angajez muncitori cu experienta pentru polistiren si interioare.Plata la zi de la 160 ron la 200 in functie de pricepere,salariul la saptamana sau de doua ori pe luna.Ofer Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Salveaza cautarea