Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Buzau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Suntem o echipă de meseriași care te poate ajuta să îți faci o casă la roșu sau la gata sau să renovezi una, un acoperiș, să faci un gard etc. Cerem si oferim seriozitate

 • Companie de constructii cu vechime de 10 ani din Brasov, care dezvolta un proiect imobiliar cu mai multe blocuri de 10 etaje pe termen lung, angajeaza imediat pentru santierul din Brasov: - Gletuitori, zugravi - Montatori - gresie, faianta - Montatori termosistem ( placare fatada cu polistiren ) Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Se asigura continuitate in munca indiferent de anotimp , mai ales pe timpul iernii. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • Firma de constructii cu activitate de peste 20 ani angajeaza in conditii deosebite, asistent manager / secretara. Mai multe informatii la nr de telefonCV- urile se pot depune pe mail :

 • Firma de costructii din Buzau angajeaza urgent faiantari,rigipsari,hidroizolatori,zidari,termoizolatori(placari cu polistiren) .Conditii de lucru excelente si salariu motivant.Pt mai multe detalii va asteptam la sediul fimei din Buzau ,str. Urziceni,nr 4 sau la tel

 • Angajam DULGHERI SI FIERARI CU EXPERIENTA SI CUNOSTINTE CITIT PLANURI pentru societate cunoscuta din Buzau. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa. In cazul deplasarilor : se asigura transportul si cazarea + diuna aferenta fiecarei zile. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam SUDORI SI LACATUSI MECANICI cu experienta si calificare in domeniu pentru sudura de teava conducte petroliere. Se ofera : salariu motivant- discutat la interviu+ diurna + transport si cazare asigurate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Fabrica din Timisoara- producatoare de prefabricate din beton- cauta firme pentru colaborare, care sa toarne grinzi. Cerinte: - Curatat tipare - Pus armatura in tipar (este gata facuta) - Sudat piese inglobate- dupa caz - Turnat betonul cu bena in tipar - Vibrare - Finisare Platim la MC turnat functie de complexitatea elementului. Pretul platit este intre 25-33 euro/MC. In medie se ajunge la un 27 euro/MC. Oferim peste acest pret: cazare, toate mesele si decont transport dus-intors la 3 saptamani. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni pana vineri.

 • Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE cu experienta pe un post similar pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Se ofera : salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Fabrica de constructii angajeaza: FIERARI, DULGHERI, FINISORI cu experienta. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa (in valoare de 300 lei/ luna) + masa asigurata + bonus de performanta. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Candidatul ideal Vrei o carieră promițătoare în domeniul topografiei? Te așteptăm în echipa noastră! Ce vei face: - Vei efectua măsurători și trasări topografice specifice, - Vei efectua ridicări topografice și relevee specifice pentru cadastru, - Vei participa la lucrări de urmărirea comportării în timp a construcțiilor, scanare 3D, - Vei respecta principiile, obiectivele și procedurile companiei. Descrierea jobului Ce așteptăm de la tine: - Să ai studii medii/ superioare finalizate, - Să fii serios, responsabil și să vrei să inveți lucruri noi în fiecare zi, - Să aduci precizie și profesionalism proiectelor în care ești implicat, - Să deții carnet de conducere categoria B, - Să ai spirit de echipă și simț practic. Ce îți oferim - Pachet salarial atractiv, corelat cu experiența și performanța, - Aparatură de lucru modernă (stații totale, gps, nivelă electronică, scanner 3D), - Șansa de a lucra cu un colectiv tânăr, profesionist și educat, - Instruire sistematică și practică. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon.

 • Angajam MACARAGIU POD RULANT pentru fabrica din domeniul constructiilor din Buzau. Se cere: - calificare macaragiu pod rulant grupa E + autorizatie Iscir valabila; - experienta pe un post similar; - seriozitate si stabilitate. Se ofera: - salariu motivant + tichete de masa 15lei/zi + masa asigurata; - siguranta financiara. Program de lucru: 8h/zi. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Angajam FIERARI SI DULGHERI CU EXPERIENTA in domeniu si cunostinte privind citirea planurilor, pentru fabrica de constructii din Buzau. Se ofera: pachet salarial motivant : salariu + tichete de masa- 15 lei/zi + masa asigurata + alte bonusuri. Program de lucru: 8 h/zi. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon.

 • Angajez rigipsari. Nu deranjați inutil dacă nu sunteți interesați!!! Cerințe: -Persoane  cu dorința de munca punctualitate la programcu pauza de masa de o ora, weekend liber. Beneficii -salariu începând de laRON și poate creste în funcție de ritmul dumneavoastră de munca. LA CERERE PUTEȚI FI PLĂTIȚI ȘI LA METRU,pretul fiind de 30 RON MP. - O masa pe zi la ora 12:00 -cazare dacă e nevoie -carte de munca -sculele asigurate de noi -transport inclus Lucrarea se afla în Buzău. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați

 • Execut lucrări de finisaj interior și exterior la preț avantajos și negociabil. Telsau

 • Angajam muncitori in constructii in meseriile de dulgheri,fierari betonisti,zidari ,zugravi ,rigipsari si hidroizolatori. Salarii deosebit de motivante.Puncte de lucru in Buzau ,Bucuresti si Austria.

 • Angajam instalator pentru montaj echipamente de tratare apa in diferite locatii. Disponibilitate pentru deplasare in afara localitatii. Salariu motivant

 • Angajam constructor montator pentru montaj echipamente de stocare apa. Disponibilitate pentru deplasare in afara localitatii. Salariu motivant

 • angajeaza instalatori,lacatusi si muncitori necalificati pentru lucrari de instalatii termice si sanitare persona contact

 • angajam rigipsari salariu atractiv intre 2400si 3000 pe luna plata la 14 zile sau plata la mp

 • executam lucrari rigips ,tavane casetate ,tavane extensibile simple si 3d luciose sau mate lucram si la particulari si lucrari industriale

 • Salveaza cautarea