Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm muncitori calificati in domeniul constructiilor cu specializarea dulgheri, zidari, zugravi Rog seriozitate

 • Caut muncitori calificati in domeniul constructii cu specializare dulgheri, zidari, zugravi, faianteri/gresieri pentru BELGIA Rog seriozitate.

 • Caut muncitori calificati pentru meserile: dulgheri, zidari, zugravi, faiantari Relatii la telefon 0724095677

 • TEHNICIENI pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces + PERMIS CONDUCERE Cerinte obligatorii : experienta in domeniul instalarii sistemelor de securitate , posesor permis conducere MUNCITORI in constructii; INSTALATORI cu experienta in lucrari stingere incediu ( hidranti interior/exterior ) posesor permis conducere categoria B: Cerinte obligatorii : experienta in domeniul constructiilor/lucrari hidranti, permis de conducere Salariu motivant Posibilitate de evalutie profesionala Pentru mai multe informatii va asteptam la sediul unitatii Mun Buzau str. Prutului, nr.48, judet Buzau sau la numarul de telefon 0727793318

 • Firma de construcții. Angajam URGENT - muncitori calificați pentru REALIZAREA de PREFABRICATE din BETON. - program luni - vineri 7 -16 ( cu pauza de masă) - SALARIU 2360 NET ( in mana ) - se lucrează 2 weekend- uri pe luna - acestea SE PLĂTESC în PLUS separat - daca sunt situații de ORE peste program SE PLĂTESC in PLUS - contract de munca - la cerere se oferă CAZARE Se caută PERSOANE SERIOASE și stabile. Zona Bulevardul Industriei Pentru detalii sunați la nr 0730 275 828

 • Angajam MAISTRU ELECTRICIAN pentru unul din furnizorii traditionali de materiale electrice pentru piata buzoiana, prin deschiderea unui depozit en-gross de materiale electrice de un inalt nivel calitativ, avand la baza consultanta tehnica, gama diversificata a materialelor, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitatea si preturile competitive ale produselor furnizate. Responsabilitati: - Asigura suport administrativ si operational pentru activitatea zilnica; - Coordoneaza si supravegheaza personalul din subordine; - Conduce in mod direct activitatile de executie a lucrarilor; - Urmareste asigurarea tuturor materialelor, documentelor si conditiilor necesare executiei; - Supravegheaza permanent desfasurarea lucrarilor. Cerinte: - Scoala de maistrii in domeniul instalatiilor electrice; - Autorizatie ANRE- obligatoriu; - Abilitati de comunicare si munca in echipa; - Experienta intr-o pozitie similara minim 3 ani; - Seriozitate, punctualitate, corectitudine. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0744668559.

 • Angajam ELECTRICIAN AUTOMATIST pentru fabrica de constructii din Buzau. Cerinte: - calificare in domeniu - experienta de lucru in fabrica. Se ofera: - salariu motivant- pornind de la 3000 lei - tichete de masa (300 lei) + masa asigurata + alte sporuri - cazare asigurata pentru persoanele din afara Buzaului. Pentru detalii sunati la numarul: 0744 668 559.

 • Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE - AUTOMATIST-cu experienta pe un post similar pentru fabrica de constructii cunoscuta din Buzau. Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata + alte beneficii - cazare asigurata pentru persoanele din afara Buzaului. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • executam lucrari rigips ,tavane casetate ,tavane extensibile simple si 3d luciose sau mate lucram si la particulari si lucrari industriale

 • SC CONSTRUCTII SI PRELUCRARI METALICE SRL, MEMBRA AURORA GROUP angajeaza muncitori pe urmatoarele posturi: - lacatus confectii metalice si sudor mig/mag confectii metalice si electric. RELATII LA TEL. 0238/720 061, 0746/ 234 217 si la adresa de email: MUN. BUZAU, STR. AUROREI, NR.15, JUDETUL BUZAU INTRE ORELE 09:00-17:30.

 • Firma, angajeaza lacatus montator fatade sticla si aluminiu. Salariu atractiv

 • salariu foarte motivant + tichete de masa

 • Angajez electrician pentru lucrari in Bucuresti (constructii : blocuri ) partea electrica . Ofer cazare in Bucuresti . Pentru cei din Buzau le ofer transport Lunea dimineata dusi in Bucuresti si adusi vinerea . Rog seriozitate .

 • Angajam INGINER CONSTRUCTOR - santier- pentru companie din Buzau. Cerinta postului : - experienta relevanta in domeniu - minim 2 ani; - permis conducere cat. B; - disponibil pentru deplasare in tara. Beneficii : - salariu motivant- discutat la interviu; - bonuri de masa / diurna; - plata orelor suplimentare; - prime / bonusuri performanta. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon 0744 668 559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • Angajam muncitori in constructii in meseriile de dulgheri,fierari betonisti,zidari ,zugravi ,rigipsari si hidroizolatori. Salarii deosebit de motivante.Puncte de lucru in Buzau ,Bucuresti si Austria.

 • caut lucrari de constructii . case la rosu. cofraj. zidarie. tencuieli manual glet. garduri. etc

 • Firma de constructii executa urmatoarele lucrari: zidarie ,glet, faianta, gresie , parchet,dusumele,mozaic,marmura,scari interioare-exterioare,rampe, zugraveli,pavaje , design rigips, tavane rigips, electricitate, instalatii sanitare,canalizare ,borduri,gratare de curte ,amenajari interioare -exterioare, fatade,socluri de piatra , garduri , cu specialitate in renovari apartamente cauta de lucru in Buzau. Nr de tel : 0771 190 136 Persoana de contact : Relu

 • Angajăm urgent muncitori cu experiență și fără experiență în domeniu montaj pavaj și borduri.Salariu intre 1800 (necalificati ) si 2500(calificati).Asiguram masa si cazare in deplasari. Tel 0721063952.Rugăm maximă seriozitate.

 • Caut loc de munca in constructii in buzau sunt calificat in zidarie dar stiu sa fac orice doar instlatie de apa nu stiu. Sunt serios caut firma serioasa

 • Salveaza cautarea