Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Iasi doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • depistes izvoare cavitati apa panza freatica perimetru de 100m cu 500 lei plus deplasarea

 • caut sa angajez tencuitori mecanizati ,salariu motivant

 • Caut: - Dulgher - Ferari - Zidar Se ofera loc de munca stabil, cu numeroase beneficii pe termen lung.

 • Caut: - Dulgher - Ferari - Zidar Se ofera loc de munca stabil, cu numeroase beneficii pe termen lung.

 • Firma de constructii angajeaza cu carte de munca: fierari, dulgheri, zidari, finisori si necalificati. Locatie fixa in orasul Iasi. Lucrari interioare si exterioare. Salarizare motivanta, echipament de munca, cazare in cazul persoanelor din afara localitatii. Mai multe detalii despre angajare la nr. 0743.906.619

 • Angajam 30 muncitori calificati si necalificati pentru montaj de schela la Timiosra. Salariu atractiv. Oferim cazare. Tel.0741111860, 0724222860.

 • *structuristi( dulgheri,fierari betonisti etc) MINIM 14 RON PE ORA si creste pentru fiecare în parte Se ofera: -contract de munca -cazare in camin sau abonament -plata la 2 saptamani Nr 0752847633

 • ANGAJĂM dulgheri si fierari Se ofera:contract de munca legal ,echipament de protectie,banii se dau o data la doua saptamani fara a ramane ceva in casa. Pentru navetisti platim abonamentul iar pentru cei care nu pot face naveta oferim cazare. Pentru alte detalii sunati la nr: 0758303342 0752847633

 • Societate comerciala de constructii civile SC AUSTROCASA INTERNATIONAL SRL cu sediul in Municipiul Iasi, angajeaza : - Muncitori calificati - Muncitori necalificati - Contract de munca pe perioada nedeteminata - Salariu negociabil, 3000 - 4000 RON in regim Avans / Lichidare, - Cazare celor din exterior. - Decontarea transportului - Cursuri de specializare in domeniul constructiilor - 1 zi libera in saptamana aniversarii zilei de nastere - Asigurare in caz de accident de munca de 10.000 euro Pentru detalii si informati va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745 703 152.

 • DEBEO JOBS S.R.L., Agent de Muncă Temporară, Iași, România, înregistrată la Registrul Comerțului Iași, având autorizația cu nr. A/0000927 emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale angajează lucrători in construcții: zidari calificați si necalificați, cu si fără experiență, pentru client din Iași, pentru reparații generale si renovare. LOCAȚIE: Iasi CERINȚE • persoană serioasă, dinamică și proactivă; • persoana îndemânatica, capabila sa-si organizeze munca. • minima experiență în activități de zidărie • persoana disponibila sa muncească si doritoare sa învețe, pentru necalificați. BENEFICII • contract de munca • salariul net intre 1800 - 2600 lei. Transmiterea candidaturilor Candidații interesați se pot înscrie completând datele de mai jos, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie contactați de unul din operatorii de recrutare. De asemenea, CV-ul poate fi trimis utilizând unul din următoarele canale de comunicare la adresa de e-mail: Informații suplimentare se pot obține la nr de tel. 0332.401.106. Prin transmiterea datelor personale, a CV-ului sau a oricărei alte informații, declarați ca sunteți de acord cu termenii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, menționați aici: https://bit.ly/2Rz4Pnr Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate și în deplină confidențialitate. Va mulțumim!

 • Angajam muncitori calificati :dulgheri /fierari/ zidari / tencuitori ;Finisori :glet,rigips ,gresie/ faianta ,termosistem etc;Muncitori necalificati cu minime cunostinte de santier.Salarizare buna 3000-4500 lei + bonusuri de performanta platite la saptamana/luna.Posibilitate cazare si masa!

 • Angajăm băieți aplicare efecte decorative cu experiență în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare. Dacă ai înclinație artistică, ești creativ, pasionat de artă, capacitatea de a transforma pereții beneficiarilor noștri într-o adevărată capodoperă de artă și deții carnet de conducere, așteptăm să ne contactezi. Telefon : 0755217397 E-mail :

 • Angajam muncitori calificati si necalificati cu experienta in constructii. Proiecte de lunga durata, Cerem seriozitate.

 • Sc Nera Alpin Srl angajeaza alpinist utilitar sau dorim o eventuala colaborare. Rugam seriozitate. Informatii la nr de tel: 0742059221

 • ROVERE MOBILI cauta un manipulant marfa/montator pentru Iasi Candidatul ideal: Experienta intr-un post similar (ideal, dar nu obligatoriu; Onestitate ; seriozitate; Capacitate de lucru in echipa; Persoana atenta, dornica sa invete, stabilitate; Responsabilitati: Descarca, manipuleaza marfa si o monteaza la depozitul si showroom-ul din Iasi si la sediul clientului Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet salarial inregistrat in Cartea de Munca; Mediu de lucru placut; Program: L-V: 9:00 - 17:30 Locatie: showroom Iasi, Sos. Pacurari nr. 121 (In cadrul Era Shopping Park)

 • Angajez zidari zugravi meseriasi muncitori necalificati in constructi ofer salar bun tel 0740696157

 • Detalii: 0769149893 / 0744490280 Construiește-ți ANUL ACESTA un viitor în Germania, alături de noi! MEIN Personal GmbH ofera: - contract german, - pachet salarial atractiv (platit la timp), - asigurare medicala, din prima zi de lucru, - cazare gratuita, cat mai aproape de santier/ loca?ie, - continuitate in munca, indiferent de anotimp. Hai la munca, in Germania! Danke! Prezentarea companiei: MEIN Personal GmbH este alegerea de referință pentru profesioniștii care caută locuri de muncă atractive în Germania. Willkommen in Deutschland zu arbeiten! :)

 • Cautam operatori-mecanici pe utilaje grele precum excavatoare si buldoexcavatoare cu experienta si responsabilitate. Se cere un nivel ridicat de experienta in domeniu si anumite calitati de baza precum integrarea in echipa, responsabilitate, implicare si devotament.

 • Candidatul ideal: Firma de constructii SC DAROCONSTRCUT SRL pune la dispozitie un post de Inspector SSM in cadrul societatii noastre. Candidatul ideal trebuie: - Sa fie absolvent al unui curs în domeniul SSM; - Cunostinte solide in domeniul legislatiei SSM; - Sa fie absolvent al unui curs de cadrul tehnic cu atribuții în domeniul PSI; - Sa aiba studii superioare tehnice; - Responsabilitate crescuta; - Cunostinte MS Office; - Persoana organizata, flexibila, atenta la detalii; - Abilitati foarte bune de comunicare; - Sa detina permis de conducere cat B ATRIBUTII: - Întocmirea fișelor individuale de securitate și sănătate în muncă la angajare și instruirea generală privind securitatea și sănătatea în muncă a noilor angajați; - Distribuirea fișelor individuale de securitate și sănătate în muncă conducătorilor locurilor de muncă, care au responsabilitatea de a face instruirea periodică de securitatea muncii; - Verificări programate și neprogramate a respectării normelor de securitatea muncii; - Verificarea înregistrărilor din fișele individuale de securitate și sănătate în muncă; - Este responsabil de instruirea generala si supravegherea instruirii la locul de munca a angajatilor DAROCONSTRUCT din santier; - Participa la evaluarea riscurilor privind securitatea angajatilor si elaborarea instructiunilor de prevenire si protectie, in functie de particularitatile activitatii desfasurate; - Cerceteaza, inregistreaza si declara accidentele de munca constatate; - Verifica cunoasterea si aplicarea de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul SSM; - Intocmeste si actualizeaza periodic necesarul de acordare a echipamentelor individuale de protectie; - Tine evidenta si programeaza examenele de medicina muncii. TEL 0728.900.224

 • Angajam MUNCITORI CONSTRUCTII (salahori si finisori) Oferim: - Contract de munca - Salariul negociabil in functie de experienta intre 3000 - 5000 lei - Cazare in Timisoara - Transport - Seriozitate - Lucrarile sunt in Timisoara Detalii la numarul 0768520797

 • Salveaza cautarea