Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Iasi Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez faiantari pentru orașul Iasi si necalificați

 • Echipa tanara si serioasa efectuam lucrari de amenajari interioare cat si exteriore. Gleturi, var, rigips, gresie, faianta, travertin, izolație cu vata sau polistiren, decorativa, garduri, foisoare de gradina plus multe altele. 0755837256.lucram cu contract si factura!!!!

 • INGINER CONSTRUCTOR CCIA – SEF SANTIER INGINER CONSTRUCTOR CCIA – CALITATE INGINER CONSTRUCTOR CCIA - URMARIRE PRODUCTIE / DECONTARE Conditii : - Experienta minim 3 ani in domeniu, pe postul solicitat - Experienta in construirea magazinelor de retail, constituie un avantaj

 • Caut sudor pentru diverse lucrari si meserias acoperis tigla metalica precum si alte lucrari.

 • Angajam pe perioada nedeterminata personal pentru posturile de: 1. Mecanici utilaje ( buldozer, excavator, buldoexcavator); 2. Soferi profesionisti autobasculante; 3. Gestionar depozit central si gestionar santiere-aprovizionare materiale. Pentru toate posturile este necesara experienta in domeniu. Se vor solicita la angajare atestatele pentru mecanici, avize medicale si psihologice pentru soferi. Pentru posturile de gestionari se solicita permis categoria B si cunostinte bune de operare PC. Se ofera contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant, cazare daca este cazul si diurne pentru deplasarile in afara Iasului. Cei interesati pot trimite mail pe adresa sau pot solicita informatii la numarul de telefon 0751.022.239.

 • Firma de constructii civile angajeaza persoana responsabila pentru coordonarea parcului auto. Se solicita experienta in domeniu. Persoana de contact: ing. Razvan - 0749478819 email:

 • Firma de constructii cautam muncitori sau echipe de muncitori pentru constructii la rosu. Oferim salatii atractive, cazare si transport!

 • Angajez bun cunscator Autocad pentru executie RLV-uri, planse: desenator tehnic, arhitect sau inginer constructor. Rigurozitate, atentie la detalii, seriozitate. Poate fi student in an terminal sau masterand, minime cunostinte de constructii sau instalatii. Societatea se ocupa de proiectare si intocmirea documentatiei pentru obtinerea avizelor/autorizatiilor pentru securitate la incendiu. Munca este fulltime, la birou. Salariu motivant, peste medie.

 • Recrutam personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2500 si 5500 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. (Va rog ca duminica sa nu se sune)

 • Societate comerciala profil constructii cu sediul in Iasi, angajeaza inginer constructor drumuri , poduri si cai ferate. CV-urile dumneavoastra va rugam sa le transmiteti pe adresa :

 • SC. Angajam meseriași in amenajări interioare,plata de la 150 la 200 ron zi in functie performantele fiecaruia

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • Angajez norma intreaga inginer constructii pentru gestionare santiere zona Dorohoi, Botosani, Saveni. Salariu 3000-4500 lei.

 • Angajam 30 muncitori calificati si necalificati pentru montaj de schela la Timiosra. Salariu atractiv. Oferim cazare. Tel.0741111860, 0724222860.

 • Caut: - Dulgher - Ferari - Zidar Se ofera loc de munca stabil, cu numeroase beneficii pe termen lung.

 • CAUT sudor ,meserias acoperis tigla metalica,alte lucrari . Iasi,.0745763677

 • S.C.DAROCONSTRUCT SRL DIN IASI, ANGAJAM URGENT INGINERI CONSTRUCTORI PENTRU DEPARTAMENTUL TEHNIC - INCEPATORI SI AVANSATI. SALARIU SI BONIFICATII IN FUNCTIE DE PERFORMANTE. TELANA VITALARULAURA NECHIFOR SEDIUL FIRMEI: IASI, STR AUREL VLAICU NR. 76A ( TATARASI)

 • FIRMA DE CONSTRUCTII- IASI, ANGAJAM ELECTRICIAN SI INSTALATORI PENTRU JUDETUL IASI. CONTRACT DE MUNCA SI SALARIZARE FOARTE BUNA. TEL

 • Candidatul ideal: Firma de constructii SC DAROCONSTRCUT SRL pune la dispozitie un post de Inspector SSM in cadrul societatii noastre. Candidatul ideal trebuie: - Sa fie absolvent al unui curs în domeniul SSM; - Cunostinte solide in domeniul legislatiei SSM; - Sa fie absolvent al unui curs de cadrul tehnic cu atribuții în domeniul PSI; - Sa aiba studii superioare tehnice; - Responsabilitate crescuta; - Cunostinte MS Office; - Persoana organizata, flexibila, atenta la detalii; - Abilitati foarte bune de comunicare; - Sa detina permis de conducere cat B ATRIBUTII: - Întocmirea fișelor individuale de securitate și sănătate în muncă la angajare și instruirea generală privind securitatea și sănătatea în muncă a noilor angajați; - Distribuirea fișelor individuale de securitate și sănătate în muncă conducătorilor locurilor de muncă, care au responsabilitatea de a face instruirea periodică de securitatea muncii; - Verificări programate și neprogramate a respectării normelor de securitatea muncii; - Verificarea înregistrărilor din fișele individuale de securitate și sănătate în muncă; - Este responsabil de instruirea generala si supravegherea instruirii la locul de munca a angajatilor DAROCONSTRUCT din santier; - Participa la evaluarea riscurilor privind securitatea angajatilor si elaborarea instructiunilor de prevenire si protectie, in functie de particularitatile activitatii desfasurate; - Cerceteaza, inregistreaza si declara accidentele de munca constatate; - Verifica cunoasterea si aplicarea de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul SSM; - Intocmeste si actualizeaza periodic necesarul de acordare a echipamentelor individuale de protectie; - Tine evidenta si programeaza examenele de medicina muncii. TEL 0728.900.224

 • Salveaza cautarea