Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • execut case si vile la rosu ,consolidari ,termosistem ,garduri etc. tel.0724857504

 • Firma de constructii angajeaza URGENT fierari dulgher zidari necalificați salariu atractiv

 • 4

  Companie de constructii cu vechime de 10 ani din Brasov, care dezvolta un proiect imobiliar cu mai multe blocuri de 10 etaje pe termen lung, angajeaza imediat pentru santierul din Brasov: - Gletuitori, zugravi - Montatori - gresie, faianta - Montatori termosistem ( placare fatada cu polistiren ) Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Se asigura continuitate in munca indiferent de anotimp , mai ales pe timpul iernii. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • Angajam muncitori calificati in meseria de lacatus confectii metalice. Activitatea se desfasoara in fabrica din Baicoi, jud. Prahova sau in santierele din tara. Cerinte: - certificat de calificare lacatus - experienta anterioara prezinta avantaj - program de lucru in 2 schimburi; full-time - seriozitate si dorinta de munca Beneficii: - salariu atractiv, in functie de experienta, stabilit in urma probei de lucru - tichete de masa - transport pe raza judetului Prahova pentru lucru la fabrica - cazare si transport pentru santierele din tara Contact: Banica Constantin: 0741 762 125 Despre noi: Avem o vasta experienta in fabricarea structurilor din otel sudate, construite din grinzi, sectiuni structurale sau placi (coloane conice, grinzi). Trasabilitatea este mentinuta pe parcursul intregului proces de fabricatie. Calitatea deosebita si orientarea catre dorintele clientilor ne fac sa putem realiza orice proiect din domeniul nostru de activitate. Executam: - Confectii metalice usoare: balustrade, scari,copertine, suporti. - Confectii metalice medii: hale industriale, pasarele pietonale, grinzi chesonate pentru poduri rulante. - Confectii metalice speciale: tubulaturi ventilatii, structuri auxiliare nave maritime, vase sub presiune (rezervoare).

 • 1

  Caut un băiat cu o minimă experiență pe șantierele de construcții disponibil să învețe, corect, serios și colaborativ. De preferat din Câmpina. Tariful îl vom stabili după 2 zile de probă.

 • 5

  Angajez electricieni cu si fara experienta, muncitori necalificati. Telefon 0723368201

 • ANGAJAM persoane serioase, gata sa isi asume responsabilitatea pentru munca lor, sa se alature unei echipe bine sudate si care sa indeplineasca cerintele dе mai jos: - Experienta in domeniul comercial dе minim 2 ani; (constituie avantaj experienta in domeniul constructiilor) ; - Excelente abilitati dе utilizare computer (Word, Excel, baze dе date, internet); - Studii: superioare (licentiat) sau medii (diploma dе bacalaureat); - Spirit dе observatie, dinamism, gandire comerciala, eficienta, teamplayer ; - Capacitate de analiză și sinteză, spirit de echipă, perseverență; - Reale si excelente abilitati dе comunicare si negociere; Salariu negociabil. Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională, într-un climat în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită documentele menţionate mai jos, la adresa: – CV în limba română; – diplome – scrisoare de intenție în limba română Va asteptam sa va alaturati echipei!

 • Firma de constructii angajeaza ingineri constructii civile si industriale, dedicati meseriei, profesionisti, • Persoane active, pozitive, cu initiativa, curiosi, dispusi sa invete mereu; • Experienta de lucru efectiv in executie santiere; • experienta in productie/proiectare in domeniul constructii civile si industriale • Cunostinte MS Office si AutoCAD; • Ingineri dedicati meseriei, profesionisti, oameni de cuvant. Salariu negociabil. Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională, într-un climat în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită documentele menţionate mai jos, la adresa: – CV în limba română; – diplome – scrisoare de intenție în limba română Va asteptam in echipa!

 • Firma cu experienta in domeniul constructiilor si amenajari interioare, executam la preturi avantajoase lucrari de amenajari interioare si exterioare, consolidari case, constructii case de la cota 0.Ne deplasam oriunde in tara.

 • executam urmatoarele lucrari de amenajari si modernizari curti,turnari beton,pavele,garduri din beton,zidarie,lemn,fier forjat,reparartii si vopsit garduri de orice tip telefon:0733920365

 • 2

  SC. Angajeaza personal calificat si necalificat in domeniul constructiilor si amenajari interioare

 • 7

  Angajam muncitori in constructii cu contract de munca in conditii avantajoase. tel 0722463963

 • 2

  Societate de constructii angajeaza in conditii avantajoase responsabil ofertare-devizier. Cerinte:-studii superioare in constructii -abilitatea lucrului in echipa -comunicare cu echipa Atributii:intocmire devize , calculatii de pret, postcalcule, intocmeste caietele de masuratori, baze de preturi, devize si situatii de plata , incadreaza cantitatile de lucrari in articolele din deviz, calculeaza costul final al investitiei, consumurile specifice si stabileste incadrarea in graficele de lucrari existente.

 • Executăm orice fel de lucrări în domeniul constructiilor in Prahova.

 • Realizez acoperișuri din lemn și montez țiglă metalica, accesorii acoperiș, montare Velux, reparații, consolidări, detalii mai multe la nr 0738348568

 • 6

  SC SIVES SA cu sediul in PLOIESTI , STR.ANDREI MURESANU Nr 58 (linga policlinica Cina ),care executa lucrari in domeniul constructiilor, angajeaza in conditii avantajoase muncitori calificati(inclusiv tineri fara experienta) in meseriile: -INSTALATORI -SUDORI ELECTRICI -SUDORI POLIETILENA -LACATUSI TEVARI Relatii la telefon 0244/534687 si mobil 0723258531 sau la sediul societatii zilnic de luni pina vineri intre orele 8-16.

 • execut case si vile incepand de la sapatura pana la ultimul finisaj int&ext, garduri,consolidari etc. cer si ofer seriozitate.tel.0724857504

 • Ofer garantie ! Executăm orice fel de instalații electrice la preturi super avantajoase pentru dvs. Preturi de criza, calitate profesională ! Executăm lucrări atât în aria prahovei cat si in județele vecine ! Calitate si seriozitate !

 • Caut un băiat cu o minimă experiență pe șantierele de construcții disponibil să învețe, corect, serios și colaborativ. De preferat din Câmpina. Tariful îl vom stabili după 2 zile de probă.

 • s.c angajeaza instalator tehnico-sanitar cu experienta.telefon:0733920365

 • Salveaza cautarea