Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Covasna Moacsa

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma dinamica, inovativa in continua crestere cauta pentru depozit din Danemarca operatori la sortare colete si manipulanti marfa. Responsabilitati: - sortarea coletelor - manipularea coletelor - ambalarea coletelor - etichetarea coletelor - alte atributii specifice postului. Cerinte Candidatul ideal: - rezistenta fizica - disponibil sa efectueze ore suplimentare - dornic de afirmare profesionala.Plecare rapida!Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Companie de transport din Austria, cauta soferi categoria B, cu experienta, pentru firma de curierat din Austria, orasul Viena.Cazarea este asigurata de cate angajator, se asigura training de specialitate. Cerinte Minim 1 an experienta in condusul autovehiculelor Experienta in domeniu reprezinta un avantaj Persoana motivata, rezistenta la stres si disponibilitate pentru mobilitate.Detalii si informatii referitoare la plecare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Se cauta personal pentru ferma de Ciuperci din Franta. Se cauta: -culegatori ciuperci: -soferi transport personal cat B Franta -operatori pentru ambalare ciuperci in caserola. Fermele ofera cazare pe toata durata contractuala,la case complet mobilate si utilate si transport Romania-Franta se ofera de angajator. Cerinte Apt de munca; Dorinta de munca si de castig extra; Punctualitate si responsabilitate; Indemanare si dexteritate; Nu se cere experienta,dar daca exista,este un vantaj;Plecare dupa incheierea contractului.Informatii referitoare la plecare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

 • Firma de curatenie din Belgia cauta personal curățenie (femei și bărbați). Se va lucra în spații comerciale, birouri etc. Se oferă: echipament, telefon de serviciu, CAZARE + TRANSPORT GRATUIT. Salariu: 1700 euro, bonus la fiecare sfarsit de saptamana. Cerinte - seriozitate - flexibilitate - responsabilitate - îndemânare - adaptabilitate - dorință de a munci.Limba straina nu este cerinta obligatorie.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

 • Fabrica de dulceturi si compoturi din Suedia angajeaza personal pentru urmatoarele atributiuni: -pregatirea materiilor prime, prepararea dulceturilor si a compoturilor, ambalarea si etichetarea lor.Se accepta femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani fara cunostinte de limba.Salariul este de 2600 euro si cazare gratuita,se ofera bonusuri in functie de productivitate. Beneficii: -contractul de munca este cu angajatorul strain; -cazarea, asigurarea medicala si transportul sunt oferite de catre angajator. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

 • Ingrijire persoane in varsta sau baby-sitter,eventual menaj

 • Ingrijire persoane in varsta sau invalide(asistent medical generalist).Ingrijire+educatie,copii,orice varsta(bona)

 • Salveaza cautarea