Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Atelier de confectii situat in zona Crangasi cauta calcator cu experienta. Atelierul produce pentru export produse de dama si pentru copii.

 • Moda - Tim S.A. angajeaza: Operator confectii textile Descopera pas cu pas tainele artei de a realiza obiecte vestimentare de inalta calitate, alaturi de o echipa de profesionisti. - Oferim angajatilor nostri: -un loc de munca stabil; - program de lucru intr-un singur schimb; - un mediu de lucru sanatos si familial; - transport gratuit; - tichete de masa; - salariu - bonus de performanta la 4 luni. Pentru a afla cum te poti alatura echipei noastre, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0256 499012, 0723.573.423, email: info@modatim.ro, sau direct la sediul societatii de pe Platforma Incontro Hala 8, vis-a-vis de Metro din Calea Sagului. Oferta noastra se adreseaza doar persoanelor cu experienta.

 • Firmă de confecții angajează croitorese pentru reparații și modificări. Abilități de lucru obișnuite, în mașini industriale. Oferim salarii atractive, mediu plăcut și modern de lucru. Telefon: 0730 589 639

 • Angajez croitor / croitoreasa pentru reparatii, modificari si confectii articole de imbracaminte. Timp de lucru 4 sau 8 ore / zi. Contract de munca si salariu atractiv.

 • Cautăm croitoreasă/cusătoreasă, cunostinte medii/avansate de croitorie, care să aibă experientă in confectiile de dama, să stie sa faca o rochie de la inceput pana la finisare. Rochiile trebuie doar cusute, nu si croite. Cunostintele de croire si realizarea tiparului reprezintă un avantaj. Se lucrează pe masini industriale de cusut, triplock industrial si statie de călcat. Programul este de la 9 la 17, de luni pana vineri, insă este flexibil. Oferim carte de muncă, salariu atractiv + posibilitatea castigului extra in perioada mai - octombrie, bonus pentru ore suplimentare. Suntem o echipa tanara care lucreaza din pasiune, lucram la comanda, dar avem si propriile colectii bi-anuale, atelier cu experienta si centru de cursuri de croitorie pentru incepatori. Atelierul este situat in Piata Unirii.

 • Atelier de croitorie, furnizor de servicii in cadrul unui magazin de decoratiuni interioare, angajeaza croitor pentru departamentul Textile – zona Baneasa, sector 1 sau departamentul Textile - zona Pallady, sector 3. Realizam perdele, draperii, fete de perna, fete de masa sau ajustari ale produselor deja existente in magazin. Postul presupune preluarea comenzilor respectiv consilierea clientilor privind tesatura, dimensiuni, modalitati de executie ale produsului, etc. Programul presupune si lucrul in zile de weekend sau o parte din sarbatori legale, acestea fiind platite dublu. Angajarea se face cu contract de munca Cerinte: - Experienta anterioara in croitorie; - Foarte bune abilitati de comunicare; - Capacitate de lucru in echipa; Oferim: - Pachet salarial motivant intre 2200 si 2500, format din 1700 lei sal net contract de munca + 300 tichete de masa, decontarea transportului si weekenduri sau sarbatori legale platite dublu. - Mediu de lucru placut si modern Pentru detalii, ne puteti contacta la nr. telefon 0735.215.451.

 • Angajam croitor - confectioner pentru zona Baneasa, cu experiență de minim 1 an sau persoane cu motivatie sa se pregateasca in acest domeniu. Se lucreaza produse de decor (scurtat perdele, fete de perna, de masa, pus bride/rejansa etc), atat croit cat si cusut la masina industriala. Programul presupune si lucrul in zile de weekend sau o parte din sarbatori legale, acestea fiind platite dublu. Angajarea se face cu contract de munca Cerinte: - Experienta anterioara in croitorie; - Abilitati de comunicare; - Capacitate de lucru in echipa; Oferim: - Pachet salarial motivant intre 2200 si 2500, format din 1700 lei sal net contract de munca + 300 tichete de masa, decontarea transportului si weekenduri sau sarbatori legale platite dublu. - Mediu de lucru placut si modern Pentru detalii, ne puteti contacta la nr. telefon 0735.215.451

 • Atelier croitorie, in cartierul Mărăști, angajez Cusatoreasa, salar fix plus prime, in funcție de experiența!

 • Caut confectionere ptr atelier mic conditi avanrajoase salariu in functie de experiență rog si ofer seriozitate

 • Caut colaborare cu croitorese sau ateliere individuale de croitoie care sa munceasca de acasa .Acestea trebuie sa detina minimum de dotari : masina de cusut liniara industriala si triplock industrial .Domiciliul trebuie sa se afle in Targoviste sau in localitati invecinate .Firma se afla in Targoviste .Detalii la telefon .

 • Firma angajam Cusatoreasa pentru masina de cusut electrica. Studii medii, 8 clase, 10 clase, scoala profesionala. NU ESTE NECESARA EXPERIENTA. Cerinte : -atentie sporita -chef de munca -spirit de echipa -seriozitate -punctualitate Cunostinte sau experienta in acest sens pot constitui un avantaj. Se ofera salariu net 1500-2500 pe masura ce vor fi invatate produsele si in functie de realizari. Contract de munca. Program de luni pana vineri, de la 08:30 - 16.30. Activitatea se desfasoara in Brasov,str Timis Triaj nr 6, autobuzul 34 sau 34 barat. Responsabilitati: -lucru la masina de cusut si la masina de taiat jaluzele,pe mese cu diverse materiale textile, CV-urile se vor trimite atasate la raspunsul la acest anunt.

 • Execut lucrări de croitorie, confecții dama, lenjerii pat, perdele, retușuri la preturi mici. Telefon: 0761685126

 • Atelier imbracaminte militara angajeaza croitoreasa si masiniste pentru liniara,triploc,uberdeck pregatire rezonabila. Salariu incepand de la 1800 lei functie de realizari+bonuri de masa. Relatii telefon 0720.180.890

 • Candidatul ideal Punctual, responsabil, atent la detalii, eficient, corect, cooperant. Descrierea jobului - executa operatii specifice procesului tehnologic - executa operatii de confectionare- asamblare articole de imbracaminte - executa operatii de calcat - executa operatii de coasere butoniere, cheite, nasturi OFERIM: •salariu atractiv •program L-V 8H/zi, ore suplimentare platite dublu •bonusuri •conditii de lucru foarte bune Acces la transport in comun Descrierea companiei ALFATEX UNIFORMS SRL este o companie romaneasca, ce are ca obiect de activitate productia si comercializarea echipamentelor si uniformelor militare individuale.

 • Confecții textile angajează confecționere,masiniste,călcător,curățat ațe, cu şi fără experiență.

 • Atelier CROITORIE angajeaza croitoreasa cu experienta. LOCATIE:Sec3, Theodor Pallady 21. PROGRAM: 9-17, SALARIU: incepand de la 1200RON, negociabil in functie de produse terminate pe zi. Mai multe detalii la telefon: 0720215626

 • Candidatul ideal: - Studii tehnice in domeniul textil; - Minimum 5 ani experienta pe un post similar; - Aptitudini de comunicare si lucru in echipa; - Persoana flexibila, motivata si proactiva; - Disponibilitate la deplasari. Descrierea jobului: - Verifica si comunica cantitatile rezultate din croit si motivele pentru care nu s-a inchis comanda, dupa caz comunica si eventualele lipsuri de accesorii; - Urmareste realizarea seriei "0" si intocmeste un raport de calitate; - Controleaza pe fluxul de productie calitatea executiei operatiilor conform cu documentatia tehnica aferenta; - Controleaza calitativ si dimensional produsele in fazele de executie si dupa calcatul final, dupa calcatul final, prin sondaj sau integral la cerea sefului direct; - Anunta locul si data de unde se face incarcarea, dupa realizarea raportului de calitate; - Urmareste ca toate livrarile sa fie insotite de modelul original; - Verifica daca in momentul livrarii comanda corespunde ca numar de bucati ca si cantitate croita; - Urmareste returnarea dispozitivelor, utilajelor de lucru, a plusurilor de materiale si accesorii trimise fabricilor de productie pentru realizarea comenzilor.

 • caut loc de munca ca lucrator in croi in industria textila . mentionesz ca am 20 de ani experienta si cunosc toate fazele . multumesc . 0745220181

 • EV Milano producător vibrant specializat în rochii de mireasă și rochii de seară. Suntem încântați să vă oferim locuri de muncă ! - croitorese de comandă si având creativități. - confectionar croitorie Poziția va atrage un salariu satisfăcător bazat pe experiența dvs și cu viziunea de a deveni parte a liderului de brand de succes la nivel mondial. Salariul va fi discutat doar în etapa interviului. Plus oportunități de a câștiga pe baza performanțelor. Asiguram transportul. Analize medicale gratuite. Cadouri ocazionale. Locatie: Calinesti / Jud. Arges 0 7 4 6 6 9 7 7 5 1

 • Descrierea jobului: Angajăm personal profesionist și cu experiență pentru mașină de cusut. Responsabilități: a. Vei participa la procesul de producție, principalul rol fiind acela de a coase la mașina de cusut. Oferim: a. Pachet salarial considerabil, proporțional cu rezultatele aduse. b. Bonuri de masă c. Transport d. Oportunitatea de a face carieră dezvoltând unul din cele mai renumite brand-uri de design vestimentar din România. e. Un cadru ideal de învățare și dezvoltare continuă. f. Un mediu de lucru familial, și la bine și la greu.

 • Salveaza cautarea