Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de lucru cu diverse firme de croitorie pentru lucru la domiciliu de preferat din Râmnicu Sărat mai multe detalii la telefon

 • Caut croitoreasa cu experienta-Suceava. Detalii la tel; 0757 848053. Suceava.

 • Atelier creație vestimentară in Bucuresti, angajează croitoreasa pentru lucru cap-coada ( croit, cusut), după tipar, rochii de seara si mireasa, serii mici sau la comanda! Cerinte: cunoașterea tuturor operațiilor, atentie deosebita la detalii! Salariu: incepand cu 2500 lei in functie de abilități, stabilit în urma unei perioade de acomodare de 2 saptamani!

 • Angajăm călcătoreasă cu experiență pentru finit confecții damă în Sânnicoară. Program luni-vineri 8 ore doar de dimineața , salariu fix ( se negociază după proba de lucru în funcție de performanțe), bonuri de masă, decontare transport.

 • Asiguram salariu corespunzator si tichete de masa de 15,18 lei, program un singur schimb (luni-vineri), decontam abonament naveta. Locatie: Sebes, strada Calarasi. Te invitam la sediul nostru sa ne cunoastem si sa discutam toate detaliile unei colaborari avantajoase! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati telefonic 0760621997 sau prin mesaj.

 • Fabrica de confectii textile din Olanda angajeaza Muncitori necalificat pentru impachetat, pus etichete si ambalat produse. Se face instructaj la locul de munca in prima saptamana, se cere indemanare si seriozitate si aici pot merge atat femei cat si barbati. Vi se ofera contract de munca individual si salariu de 2160 NET, cazare+masa gratuite si asigurare de sanatate. Informatii detaliate la 0747 \ 167 * 733 sau 0747 / 167 - 734 .

 • masina confectie functioneaza doar pentru cei care cunosc

 • Muncitori pentru fabrica de textile (cusut, calcat, ambalat si etichetat) din Olanda. Munca necalificata, ce se deafasoara 8h/zi in 2 schimburi. Se face instructaj la locul de munca, un avantaj pentru cine nu are experienta in domeniu. Se asigura cazare gratuita 2 mese pe zi si asigurare medicala. Salariul net este de 2150 euro lunar, orele suplimentare muncite se platesc separat (sunt optionale). Informatii detaliate la 0747 - 167 * 733 sau 0747 * 167 - 734 .

 • Angajam croitorese pentru executie lenjerii ,cu eperienta in croit.

 • Posturile pentru care căutăm personal sunt OPERATOR TRICOTAJE. Pachetul salarial conţine: Salariu motivant între 2.230 RON si 4000 RON, în funcţie de norma de producţie zilnică, calificare şi responsabilitatea asumată;  Transport la locul de muncă;  Tichete de masa. În cazul în care sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele coordonate:tor maşină tricotat; Persoane de contact: Anca - 0756166662

 • Ofer servicii de croitorie de orice tip Confectionez draperii si perdele Efectuez servicii de tapiterii canapele si fotolii

 • Firma de confectii textile angajeaza sef linie si personal croitorie. Salarii foarte bune si program pe un schimb.

 • Firma de confectii angajează designer vestimentar.

 • Societate comerciala, zona Gemenii - Brasov, cartierul Florilor, angajeaza confectionera textile CALIFICATA! Persoana interesata lucreaza "CAP-COADA" imbracaminte industriala: salopete, halate, geci, veste, tricouri etc. Program 8 ore/zi de Luni-Vineri de la ora 7:00-15:00. Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa, abonament transport. Mediu de lucru placut. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon din anunt.

 • Societate specializata in productia de haine de protectie pt lucru( salopete, halate etc),haine pt spitale, tinute de paza (pantaloni, camasi jachete), haine pt politie etc. angajez CROITOREASA cu experienta in croi si capabilă să asambleze integral la masina de cusut liniara produsele croite , exista tipare sau croi dupa masuri, experienta in croitorie rapida, modificari si reparatii, croit si cusut serie mica, zona dambovita, bonusuri de sarbatori,( paste, craciun), de vechime, nu conteaza varsta, pot fi pensionare cu drept de lucru, salariu negociabil se stabileste dupa interviul de angajare in functie de experienta si seriozitate.

 • Amgajez croitoreasa cu experienta pentru modificari si reparatii, croit si cusut serie mica( camasi, pantaloni, fuste, rochii , halate, jachete , salopete etc.), exista tipare sau croi dupa masuri.Nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de lucru, bonusuri de sarbatori, de vechime,salariu si procent din incasari negociabil in functie de experienta ,seriozitate si vechime in firma, zona Dambovita.

 • societate specializata in confectionarea hainelor de lucru( salopete, halate etc)haine paza si protectie,haine de strada( fuste, rochii, pantaloni), diverse, angajez : 1.personal calificat ( croitoreasa) pentru croi si masina de cusut liniara, surfilat, cu experienta in asamblarea integrala a produselor croite si experienta in croi ( dupa tipare dar si dupa masuri), exista tipare, experienta pentru croitorie rapida, modificari si reparatii,contract de munca, colectiv si conditii de lucru exceptionale,salariu motivant in functie de experienta care se negociaza dupa interviul de angajare in functie de vechime in firma si de seriozitate se ofera si procent din vanzari,bonusuri de sarbatori, nu conteaza varsta, pot fi pensionare cu drept de lucru, zona Dambovita.

 • Acum angajez cusatoreasa care stie sa coase la masina de cusut sau la urzit, rasucit, bobinat poate fi si pensionara, cu domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe, program 8 ore / zi, 5 zile pe saptamana . Facem si calificari la locul de munca. Contact telefon 0256283824 orele 8-15 , sau tel mobil 0722133573 orele 14-20

 • Acum angajez filatoare/ bobinatoare, poate fi si pensionara , cu domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe , program 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. Facem si calificari la locul de munca. Contact telefon 0256283824 orele 8-15 , sau tel mobil 0722133573 orele 14-20

 • Acum angajez tesatoare, poate fi si pensionara , cu domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe , program 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. Facem si calificari la locul de munca. Contact telefon 0256283824 orele 8-15 , sau tel mobil 0722133573 orele 14-20

 • Salveaza cautarea