Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • firma productie textile angajeaza barbati, femei prin calificare la locul de munca. program lucru 6-14 . interviuri iasi, stradela vantu 3 , podul de fier. .0232277783

 • Firma textile angajeaza bobinatoare fire bumbac pe masina Imatex cu 48 fuse

 • Firma de tricotaje angajeaza confectionere pe masina Triplok sau Uberdeck. Program dimineata luni-vineri. Interviu Podul de fier Stradela vantu 3

 • Firma productie textile angajam magazionera , facturista pt magazia de produse finite a societatii. Activitatea consta in preluarea produselor de pe linia de productie, depozitarea pe rafturi, si alcatuirea coletelor pt livrare la clientii firmei. Intocmirea documentelor justificative, facturi, chitante, avize. . si a documentelor interne de gestiune.

 • firma productie textile angajeaza ,femei indiferent de varsta si pregatire,pot fi si pensionari, prin calificare la locul de munca pt a lucra pe diferite posturi. interviuri , Iasi, podul de fier , stradela vantu 3 tel 0232277783

 • Inginer, absolvent al Facultatii de Textile execut tipare confectii textile, in regim part time ( colaborare) , dupa mostra, schita, poza sau tabel de dimensiuni. In pretul tiparului este inclusa gradarea si eventualele ajustari dupa executia primei mostre. Relatii la telefon 0756571267 Romi.

 • Caut sa lucrez in proiectare, part time, pentru fabrici de textile. Ca soft de proiectare stiu sa lucrez pe geminicad si lectra (modaris, diamino)

 • masina confectie functioneaza doar pentru cei care cunosc

 • Angajez confectioneri, calcator pentru calcat final, doar cu experienta ,mediu de lucru placut, salariu+tichete + bonus.

 • SC Dana Point SRL, societate de productie accesorii din piele si inlocuitori angajeaza operatori pentru sectia de productie si confectionere pentru masinile de cusut, cu sau fara experienta. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV pe adresa mentionata sau relatii la tel.0332 409807 sau 752314092 .

 • Maxwell Textiles SRL firma dotata cu masini noi de ultima generatie,angajeaza confectioneri articole textile,salariu negociabil si bonusuri functie de performante

 • Angajam confectionere cu experienta. Se ofera: - contract de munca - mediu de lucru favorabil dezvoltarii personale - atmosfera placuta - dotari moderne - program de lucru fix - salar avantajos fix - bonuri de masa - decontare transport

 • Atelier de croitorie la comanda in Iași, angajeaza croitoreasă. Cautam o persoana organizata si serioasa, cu atentie la detalii, de preferat cu experienta(e un plus) la croire materiale si realizarea cap coada a unui produs (rochii fetite si femei).

 • SC CORA TEXTILES SRL situata in Tatarasi, str Aurel Vlaicu nr. 78 (in incinta fostului Abator) langa Posta Romana, angajeaza confectioneri cu experienta minim 3 ani pentru sectie de confectii textile, produse din materiale mediu spre grele, serii de productie lungi. Avem in dotare masini de cusut noi de ultima generatie, conditii excelente de lucru. Mediu de lucru fara stres. Program fix de lucru: 5 zile pe saptamana, 7.00 - 15.30 Se ofera salar fix 50 RON/zi net(in mana), transport 200 ron si bonuri de masa (1 bon/zi)+ bonificatie in functie de performante si bonus de angajare pentru grup mai mare de 15 persoane

 • Beneficii: Experienta in domeniu constituie un avantaj dar nu este obligatorie; Scolarizare gratuita la locul de munca; Bonusuri și prime în funcție de performanță; Tichete cadou Crăciun / Paşte; Mediu de lucru curat; Stabilitatea locului de munca si seriozitate; Program – 8 h. (6 - 14:30) de luni pana vineri; Cerinte: Persoana serioasa si muncitoare; Dexteritate manuala, atentie la detalii; Locatie: STR. Aurel Vlaicu 78 Ne puteti contacta la numarul 0753 111 823 - sau CV la adresa de mail:

 • Atelier de creatie angajam croitoreasa sau confectionera cu experiența pentru retusuri și rochii la comanda. Program de luni pana vineri, 8 ore/zi, salariu motivant in funcție de experienta.

 • Atelier Ilada Maison de Couture angajam croitorese, cu si fara experienta, pentru retusuri rochie mireasa si seara si creatie rochii fetite! colaboram cu saloane de rochii cunoscute in Iasi! salarii atractive si bonusuri in functie de volumul de lucru! program de lucru flexibil!

 • SC ART Limited, zona Bucium - Socola Iasi, angajeaza confectionere pentru masini simple si masini de surfilat. Program de lucru 8 ore/zi, Luni - Vineri. NU se lucreaza Sambata si Dumineca. NU se fac ore suplimentare. Salariu motivant in functie de performante intre 1500 - 2000 LEI net. Lunar angajatii primesc prime peste salariu, bonuri masa, decontare transport, Tel: 0744 695905 Email:

 • Atelier de creație vestimentară, în Iași, angajează pe perioada nedeterminată croitor cu experiență. Cerințe: - capacitatea de a realiza produsul cap-coadă, cusut; - executarea operațiior de croit/ cusut conform cerintelor; - bune abilități de lucru în echipă; - atenție la detalii, îndemțnare, precizie; - experiență minimă de 5 ani. Beneficii: - mediu de lucru plăcut, luminat, spațios, minim de strres; - utilaje noi, de ultimă generație; - salariu motivant; - Iasi, zonă centrală; - program de funcționare: 9-13/14-18 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon, 0770 544 185

 • Atelier de confectii textile dama, situat in Iasi, Strada Silvestru nr.26-36 , angajeaza confectioner cu experienta in masina liniara si surfilat. Program flexibil , 8h/zi de Luni-Vineri . Castig salarial : intre 1350-2000 lei net/luna ( salar negociabil in functie de performanta). Informatii suplimentare si programari pentru interviu la numarul 0768 811 544 .

 • Salveaza cautarea