Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • SC IB Lemn Comimpex SRL cauta confectioneri textile pentru noul atelier din Tirgu Mures. Se pun la dispozitie 8 posturi full time pentru persoane cu experienta. Se confectioneaza echipamente de lucru pentru import si export. Cerinte: - Experienta minima de 2-3 ani; - Cunostinte operare masini de cusut Durkopp, Pegasus, Brother; - Se opereaza pe masina de cusut liniara la un ac, 2 ace , masina de surfilat 2 ace, butoniera usoara, masina de cusut nasturi; - Comportament adecvat si disciplina muncii; - Experienta in domeniul confectionarii echipamentelor de protectie constituie avantaj; - Experienta cu munca la norma; - Spirit de echipa; Beneficii: - Salar motivant; - Conditii normale de lucru; - Tichete de masa; - Bonus de performanta; - Prima de Pasti si de Craciun Salariul este de 1500 LEI NET (in mana) plus bonuri de masa. Va asteptam CV-ul ! De asemenea puteti sa sunati la numarul afisat in partea dreapta a anuntului!

  • Angajam croitor incaltaminte. Se ofera conditii foarte bune de lucru, salariu motivant si asiguram transport pe raza localitatilor Targu Mures si Sangeorgiu de Mures. Pentru detalii suplimentare sunati la nr. de telefon intre orele 7.00-14.00 de Luni pana Vineri.

  • Angajez croitoreasa cu norma intreaga si bonusuri in functie de realizari. Detalii la numarul de telefon: 0786040699

  • S.C. AUNDE C&S AUTOMOTIVE S.R.L. Companie germana care activeaza in industria automotiva, producator de tapiserii, huse si interioare pentru autovehicule, angajeaza: CONFECTIONERI LA MASINA DE CUSUT Cerinte: Abilitate si dorinta de a invata lucruri noi, indemanare. Experienta in munca (dar nu obligatoriu in domeniu) Minim 8 clase VENIT SALARIAL BRUT MEDIU LUNAR INTRE 2.300 – 3.500 Lei : - prima si bonusuri de productivitate incluse (250 - 800 Lei) - in plus, se acorda tichete de masa ( 15 Lei / zi lucrata ) ALTE BENEFICII : - transport asigurat, platit de companie - ore suplimentare platite conform legii cu spor de 175% - tichete cadou intre 100 si 500 Lei acordate cu ocazia sarbatorilor legale si evenimente speciale. - verificare periodica a sanatatii si sprijin in achizitionarea ochelarilor sau altor aparate. - formare profesionala si specializare continua Asiguram condiții de lucru moderne, sigure, pe termen lung, cu acte in regula conform legislației muncii. Suntem deschiși si angajării persoanelor cu dizabilități. Contact: pentru angajare sunati la 0265 265123 interior 113 sau veniti personal la sediul companiei din Santana de Mures, str.Crucii nr 8.

  • Atelier confectii textile situat in Tg Mures , angajeaza persoana pentru ajutor la croit. Se ofera un mediu de lucru placut si linistit, contract de munca, program luni-vineri 9.00-14.00 , salariu in functie de competente, stabilit in urma unei probe de lucru. Detalii la telefon 0749696271 dupa ora 17.00

  • Atelier confectii textile in serie mica și pe comanda situat in Tg Mures , angajeaza croitoreasa cu cunostinte de executare . Se ofera un mediu de lucru placut si linistit, utilaje noi, contract de munca, program luni-vineri 8.00-16.00 , salariu in functie de competente, stabilit in urma unei probe de lucru. Detalii la telefon 0749696271 dupa ora 17.00

  • Salveaza cautarea