Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC IB Lemn Comimpex SRL cauta confectioneri textile pentru noul atelier din Tirgu Mures. Se pun la dispozitie 8 posturi full time pentru persoane cu experienta. Se confectioneaza echipamente de lucru pentru import si export. Cerinte: - Experienta minima de 2-3 ani; - Cunostinte operare masini de cusut Durkopp, Pegasus, Brother; - Se opereaza pe masina de cusut liniara la un ac, 2 ace , masina de surfilat 2 ace, butoniera usoara, masina de cusut nasturi; - Comportament adecvat si disciplina muncii; - Experienta in domeniul confectionarii echipamentelor de protectie constituie avantaj; - Experienta cu munca la norma; - Spirit de echipa; Beneficii: - Salar motivant; - Conditii normale de lucru; - Tichete de masa; - Bonus de performanta; - Prima de Pasti si de Craciun Salariul este de 1500 LEI NET (in mana) plus bonuri de masa. Va asteptam CV-ul ! De asemenea puteti sa sunati la numarul afisat in partea dreapta a anuntului!

 • S.C. AUNDE C&S AUTOMOTIVE S.R.L. Companie germana care activeaza in industria automotiva, producator de tapiserii, huse si interioare pentru autovehicule, angajeaza: CONFECTIONERI LA MASINA DE CUSUT Cerinte: Abilitate si dorinta de a invata lucruri noi, indemanare. Experienta in munca (dar nu obligatoriu in domeniu) Minim 8 clase VENIT SALARIAL BRUT MEDIU LUNAR INTRELei : - prima si bonusuri de productivitate incluseLei) - in plus, se acorda tichete de masa ( 15 Lei / zi lucrata ) ALTE BENEFICII : - transport asigurat, platit de companie - ore suplimentare platite conform legii cu spor de 175% - tichete cadou intre 100 si 500 Lei acordate cu ocazia sarbatorilor legale si evenimente speciale. - verificare periodica a sanatatii si sprijin in achizitionarea ochelarilor sau altor aparate. - formare profesionala si specializare continua Asiguram condiții de lucru moderne, sigure, pe termen lung, cu acte in regula conform legislației muncii. Suntem deschiși si angajării persoanelor cu dizabilități. Contact: pentru angajare sunati la interior 113 sau veniti personal la sediul companiei din Santana de Mures, str.Crucii nr 8.

 • Fabrica de confectii textile din Olanda angajeaza muncitori necalificati pentru impachetat, pus etichete si ambalat produse. Se face instructaj la locul de munca in prima saptamana, se cere indemanare si seriozitate si aici pot merge atat femei cat si barbati. Vi se ofera contract de munca individual ,cazare+masa gratuite si asigurare de sanatate si salariu de 2160 E net . Mai multe detalii la telefon 0738 / 665424 .

 • Cerințe: Experiență în croitorie Abilitate și dorința de a învăța Îndemânare Oferim: Pachet salarial atractiv (în funcție de aptitudini) Ore suplimentare plătite conform legii Prime cu ocazia sărbătorilor legale și evenimente speciale Contract conform legii! Mediu de lucru foarte plăcut, nu se lucrează la serie si nici la normă! Pentru detalii sunati la 0756-655.703, email: sau vă așteptăm personal în Sangeogriu de Mures, Str. Transilvaniei, nr 158. Jud. Mures

 • Angajam personal pentru postul de croitoreasa imbracaminte dama, este necesara experienta in domeniu. Programul este full-time de luni pana vineri cu weekend liber, mediu de lucru placut. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, te rugam sa ne contectezi la numarul 0756655703. Salar in functie de aptitudini.

 • Salon de creatie rochii de mireasa angajeaza croitoreasa cu experienta. Se ofera: Pachet salarial avantajos care se va negocia in functie de experienta Posibilitatea de a castiga bani suplimentari sub forma de prime si bonusuri Programul de lucru se va stabili de comun acord Conditii bune de lucru, atelierul fiind dotat cu echipamente de lucru noi Va rugam sa imi lasati un mesaj cu numele si numarul de telefon si va vom contacta pe la sfarsitul lunii august pentru a programa o discutie. Ma puteti contacta la telefon 0742013059 pentru alte detalii.

 • Salon de creatie rochii de mireasa angajeaza croitoreasa cu experienta. Se considera experienta si munca de acasa sau capacitatea de a croi si coase rochii de seara/mireasa. Se ofera: Pachet salarial avantajos Posibilitatea de a castiga bani suplimentari sub forma de prime si bonusuri. Programul de lucru se va stabili de comun acord. Conditii foarte bune de lucru, atelierul fiind dotat cu echipamente de lucru noi. Ma puteti contacta la telefon 0745512125 pentru alte detalii.

 • Salveaza cautarea