Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita Nucet

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Se cauta soferi cat. B in Elvetia orasul Geneva pentru distributie legume fructe in supermarket-uri, magazine, scoli, gradinite, spitale etc, fara antecedente penale cu un salariu de 2800 euro.Personal pentru munca la banda, sortat, ambalat, etichetat legume fructe, barbati si femei cu varsta cuprinsa intre 18-59 ani cu un salariu de 2300 euro. Beneficii: salariu atractiv (2300 euro-2800 euro), cazare gratuita in apartamente cu 2 camere mobilate si utilate, posibilitati de cumparaturi in apropiere, , alocatie pentru copiii minori.Plecare rapida! Contact la tel.0759850322 .intre orele 9 – 20 de L-S.

  • Ferma de animale din Dambovita cauta persoane serioase pentru ingrijire animale.Se ofera conditii deosebite de cazare,masa si salarii.Telefon

  • Angajator din Suedia cauta pentru angajare muncitori calificati si necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de paste fainoase. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber.Inscrierea si depunerea actelor pentru angajare se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefonde luni pana sambata de la 9 la 20 .

  • Fabrica de legume fructe din Olanda angajeaza personal in conditii decente pentru prelucrarea legumelor si a fructelor.Se ofera salariul de 1900 euro/luna, se lucreaza 5 zile, 40 ore/saptamana. Transportul, cazarea si o masa/zi sunt asigurate de angajator. Oferta: -pachet salarial atractiv - plata salariului direct pe card -posibilitati de invatare si a cunostintelor profesionale -contract de munca pe perioada nedeterminata -orele suplimentare se compenseaza cu zile libere sau se platesc -facilitati in obtinerea unui credit bancar Pentru informatii suplimentare sunati la nr. de tel. 0739768294. de L-S intre orele 9-20.

  • executăm lucrări in constructii Executam lucrări in constructi de la case blocuri si lucrari de reparati mai multe relati la telefon

  • Companie cu sediul in Finlanda,cauta stivuitoristi pentru depozite de legume fructe cu contract pe perioada nedeterminata. Se lucreaza minim 40 ore / sapt maxim 60 ore /se lucreaza 8 ore / zi + ore suplimentare.Cazarea se asigura de angajator, se ofera o masa/zi, transportul se suporta de angajator. Locurile se ocupa in limita celor disponibile! Tel. 0739768294.intre orele 9 – 20 de L-S.

  • Salveaza cautarea