Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Descriere Locuri de muncaEsti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa:

 • Societate cu sediul in Bacau angajeaza contabila . Persoana trebuie sa posede permis cond cat B . Tel contact 0752123708

 • G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice, pentru ocuparea postului de VERIFICATOR BANI. Cerinte post: - studii medii; - cunostinte de operare PC si experienta in gestionarea numerarului/valorilor– reprezinta avantaj; - capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate, rezistenta la stress; - disponibilitate de lucru in ture preponderent de noapte. Descrierea jobului Resposabilitati: Raspunde de: - numararea, verificarea integritatii, a capacitatii de circulatie si autencitatii banilor; - banderolarea, semnarea si stampilarea banderolelor pachetelor de bancnote; - incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM. Beneficii: - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; spor de week-end: 15%; - posibilitate ore suplimentare - spor 100% - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. PENTRU ANGAJARE, VA RUGAM SA NE LASATI UN MESAJ. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare.

 • Companie din Bacău, recrutează economist cu studii superioare economice, cu minim 5 ani experiență în domeniu în vederea prestării de servicii financiar-contabile, începând cu înregistrarea documentelor financiar-contabile, până la nivel de balanță. Cerință obligatorie cunoașterea programului Winmentor; Cunoștințe de legislație contabilă și fiscală. Nu este necesară calitatea de expert contabil; Disponibilitate la program prelungit Persoană atentă la detalii, cu abilități bune de organizare și planificare. Îți oferim: Șansa de a lucra într-o companie importantă din Romania; Salariu net de 3000-3500 Lei; Seriozitate (plata salariului fără întârziere ); Creșteri salariale în funcție de performanță Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Mediu de lucru plăcut și bine organizat Relatii la 0234.535.610 / 0755.388.345 Cv se trimit la secretariat ecim @ gmail . com

 • Buna ziua Sunt interesat de un loc de munca in Municipiul Bacau, pentru CENTRUL DE PREGATIRE PROFESIONALA Bucuresti, cu sucursala la Bacau. Sunt pensionar de profesie economist.

 • Societate cu sediul in Bacau angajeaza contabila-asistent manager. Persoanele interesate trebuie sa detina permis de conducere categoria B. Relatii la telefon; 0234-517657 . CV-urile se pot trimite pe adresa :

 • Salveaza cautarea