Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Bistrita-nasaud

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Esti in cautarea unui loc de munca si doresti sa dezvolti o cariera in departamentul financiar contabil? Alatura-te echipei noastre si vei avea urmatoarele Sarcini si responsabilitati : -intocmire evidenta financiar-contabila; - verificare si inregistrare documentele primare; - verificare jurnalele de TVA; - verificare situatia stocurilor si soldurilor conturilor; - intocmire si depunerea declaratiilor fiscale, situatii financiare; - tinerea corecta si la zi a evidentei financiar-contabile; Pentru Departamentul de Contabilitate cautam un Economist cu experienta, vesel si organizat care sa ne ajute sa crestem frumos si sa venim zambind in fiecare zi la munca.

  • Caut loc de munca in Bistrita ca si Functionar Administrativ pentru birou, precizez ca am vechime si experienta in munca de peste 15 ani.

  • Firma PIM Corporation SRL cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT si Securitate angajam contabil. Cautam o persoana serioasa cu studii superioare, experienta in domeniu prezinta un avantaj. Programul de munca este de 8 ore, de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00. Oferim salariu atractiv.

  • Salveaza cautarea