Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Bucuresti doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinte: - Studii economice medii sau superioare - Minim 1 an de experiență în contabilitate primara si de gestiune - Atenție la detalii - Abilități de comunicare eficienta - Cunoasterea si experienta in lucrul cu programul de contabilitate Ciel V7 - Capacitate de lucru în echipă și individual - Cunoștințe bune Microsoft Office, în special Excel Descrierea jobului: - Facturarea catre clienti; - Inregistrarea si verificarea facturilor de la furnizori; - Inregistrarea, urmarirea si verificarea bonurilor de consum, transferurilor intre gestiuni; - Verificarea documentelor financiar-contabile de gestiune intrate in companie si obtinerea aprobarilor pentru a fi inregistrate in contabilitatea companiei; - Participarea la inventariere; - Arhivarea documentelor; - Alte activitati legate de buna desfasurare a activitatii de gestiune a stocurilor. Beneficii: Salariu atractiv; Perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern; Contract de munca pe perioada nedeterminata inregistrat legal cu plata salariului si a asigurarilor de stat obligatorii la timp; Control medical periodic; Program de lucru 8 ore/zi. Compania este infiintata de 25 ani si are finalizate proiecte de anvergura in domeniul instalatiilor electrice in constructii.

 • Expert contabil, cu dubla pregatire economico-juridica, peste 15 ani experienta, specializat drept fiscal si contabil (consiliere, reprezentare, aparari, intampinari, contestatii RIF si alte acte administrative), cu experienta, inclusiv in contabilitatea productiei, grupuri de firme, nerezidenti, doresc CIM angajare part-time, ca si Contabil-sef. Ofer si cer seriozitate, colaborare leala si confidentiala pe termen lung, salariul net min. intre 1000-3000 euro (in functie de volum, complexitate si riscuri) + masina de serviciu pt locatii din zone limitrofe Bucurestiului. Pt firme (foarte) mici se poate colaborare pe cabinet expert contabil. Veti simti diferenta si calitatea profesionala, la un raport calitate-pret in favoarea Dvs.

 • Caut colaborare pentru servicii de contabilitate. Contact:Iuliana-0763118413

 • Techstone Romania angajeaza urgent contabila, job full time, cu experienta in contabilitatea productiei si grupuri de firme. Cerem si oferim seriozitate. Salariu negociabil in functie de exterienta si bonuri de masa. Pe adresa de email afisata in anunt, va rugam sa trimiteti CV insotit de foto.

 • Oferim servicii de salarizare, resurse umane si Revisal. Experienta noastra de peste 15 ani in salarizare si administrare resurse umane este pusa la dispozitia clientilor nostri prin oferirea de servicii profesionale de calitate si consultanta in legislatia muncii. Serviciile oferite de noi sunt: # administrare resurse umane: administrare dosare de personal, contracte individuale de munca, intocmire de adeverinte, raportari catre ALOFM/AJOFM, ITM, Casa de pensii, Casa de sanatate; # ReviSal: gestionare si transmitere informatii catre Inspectia Muncii, raport per salariat, adeverinte de vechime; # Salarizare: introducerea pontajului lunar si gestionarea clarificarilor, introducere concedii de odihna, concedii medicale, tichete de masa/ tichete cadou/ vouchere vacanta, prime, bonusuri, avantaje in natura, pensii facultative, avansuri, popriri, adeverinte cu stagiul pentru concedii medicale, adeverinte pentru concediul de crestere a copilului, intocmire documente privind recuperarea sumelor platite pentru concediile medicale ( FNUASS); # Consultanta legislatia muncii: intocmire/ actualizare Regulament Intern, Contract colectiv de munca, intocmire documente necesare procedurii de cercetare disciplinara/ concediere individuala/ colectiva, intocmire documente statistice. Pentru detalii si oferta personalizata va stam la dispozitie la telefon/ whatsapp: 0774.952.367.

 • R.A.D.E.F.”Romaniafilm” – in insolventa – angajeaza 1 Auditor Intern cu contract individual de munca pe durata nedeterminata Conditii obligatorii pentru ocuparea postului: - are cetăţenia română si domiciliul în România; - are capacitate deplină de exerciţiu; - are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de medicina muncii; - nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea -licenţiat in studii economice - cu calitate de Auditor Intern Certificat -vechime peste 5 ani in domeniul economic, minim 2 ani experienta in domeniul auditului intern Responsabilitati : -raspunde de prezentarea obiectiva, corecta, fidela si fara omisiuni a deficientelor constate a situatiilor urmarite in misiunea incredintata de conducerea unitatii, in conformitate cu normele nationale de audit; -raspunde de prezentarea in raport a inexactitatilor si erorilor constatate si includerea elementelor probante. Sarcini : -efectuarea misiunii de audit intern conform programarii aprobate de conducere; -urmarirea procedurilor utilizate pentru elaborarea documentelor justificative, circulatia acestora si a sistemelor de contabilizare ; -analiza procedurilor; -controale necesare; -efectuarea de controale interne de detectare (confruntarile cu banca, confruntarea balantei analitice cu cea sintetica, etc.) -comunicarea cu conducerea intreprinderii semnalind prin raport rezultatul controalelor interne; -verificarea corectei aplicari a procedurilor interne stabilite de conducerea intreprinderii; -aplicarea normelor nationale de audit financiar (procedurile si principiile fundamentale care stau la baza activitatii ); -colectarea de elemente probante necesare pentru a trage concluzii si a exprima opinii asupra situatiilor financiare; -concluziile din lucrarile efectuate se vor concentra in rapoarte destinate utilizatorilor dinainte stabiliti; -se asigura ca toate operatiunile miscarilor patrimoniale care fac obiectul inregistrarilor in contabilitate sa fie inregistrate; -se asigura ca toate inregistrarile contabile transpun corect operatii reale ( verificarea realitatii inregistrarilor ) -bune abilitati de comunicare, prezentare, planificare, organizare -onestitate, seriozitate, adaptabilitate, perseverenta si capacitate mare de munca Pentru alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind una din metodele urmatoare: R.A.D.E.F. ROMÂNIAFILM Adresa: Șoseaua Străulești nr. 3-5, sector 1, București Tel. Secretariat: 021 310 50 36 SERVICIUL RESURSE UMANE Tel: 021 312 81 70

 • WORK INTERIM EXPERT recruteaza pentru client din Luxemburg. SENIORI CONTABILI/EXPERT CONTABIL. Candidatul ideal. - studii superioare in domeniu economic. - experienta minim 5 ani pe o pozitie similara. - experienta in utilizarea unui program de contabilitate - nivel avansat precum si capacitatea de familiarizare rapida cu diverse softuri din cadrum companiei. - cunostinte solide Operare PC, MS, office. - cunostinte solide privind legislatia financiar - contabil si o buna intelegere a standardelor. - aptitudine pro-activa, abilitati de comunicare si organizare. - seriozitate, stabilitate si maturitate profesionala. OBILIGATORI LIMBA FRANCEZA NIVEL AVANSAT. Se ofera. Salariu - 2100 euro Cazare asigurata Transport asigurat Contract perioada nedeterminata Persoanele interesate sunt rugate sa ne comunice sau sa trimita un cv. Mail: Contact - 0767047360

 • CUMPARAM CREANŢE (DATORII) EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASAT / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE. I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe: 1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa,etc; 2. Creanţe extrem de dificil de încasat pentru care ati avut si nu mai aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget. 4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriu-zisă, pentru creanţele dumneavoastra, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază. AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori: a) suma, cuantumul creanţei; b) situaţia debitorului; c) vechimea creanţei; d) debitorul şi solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative şi temeinicia acestora; III. De reţinut: Activitatea descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul de a le înstrăina, daca ajungem la un acord de voinţa.

 • Cautam vorbitori de limba italiana pasionati de domeniul financiar-bancar. Daca esti in cautare de noi provocari, te asteptam in echipa! Ce trebuie sa faci: Oferire de suport pe zona de POS-uri, tranzactii bancare, validare date Ce se cauta: Diploma de bacalaureat Italiana minim A2.2-B1 (pentru back office) si B2 (pentru call center) Engleza A2-B1 Microsoft Office Program de lucru: L-V, 9:00-18:00 (pentru back office) si in ture, 24/7 (pentru call center) Pachet salarial: + 2400 lei net / 3000 lei net + tichete de masa 15ron/zi lucrata + asigurare medicala la clinica privata + voucher anual 1850ron (pentru diferite servicii: spa, sala, vouchere magazin , etc) – Platforma Benefit Locatie: Zona Pipera, la 5 minute de gura de metrou Daca oferta noastra prezinta interes sau ai nevoie de mai multe detalii, pot fi contactata la numarul de telefon 0739850444.

 • Sucursala pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport “Smart”-S.A. Sucursala Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea postului de economist in cadrul Serviciului Financiar, Contabilitate si Patrimoniu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata. Modalitatea de ocupare a postului: concurs/examen, organizat in data de 09.03.2020 (ora 10.00 - proba scrisa; ora 12.00 - proba interviului). Ultima zi pentru inscriere la concurs: 06.03.2020 Locul desfasurarii concursului: sediul S“Smart” S.A. Sucursala Bucuresti din Sos. Stefan cel Mare Nr.1A, et. 5, sector 1, Bucuresti Tematica, bibliografia si relatii suplimentare se vor obtine la tel. 021/2016381 sau 031/4257195. Cerinte pentru ocuparea postului: - studii superioare economice; - minim 2 ani experienta in specialitatea studiilor superioare economice; - cunostinte MS Office (Excel, Word); - rigurozitate, perseverenta, promptitudine Acte necesare inscrierii la concurs: - carte de identitate, original si copie; - copia actului de studii; - copia carnetului de munca si/sau adeverinta care atesta vechimea in munca; - cazier judiciar; - adeverinta medicala eliberata de medicul de familie, care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare; - curriculum vitae. Descrierea generala a responsabilitatilor: - Tinerea evidentei si intocmirea jurnalelor pentru conturile repartizate; - Intocmirea “Situatiei cheltuielilor indirecte”, - Intocmirea decontului de TVA; - Elaborarea situatiei lunare a stocurilor; - Intocmirea situatiei cheltuielilor nedeductibile si a notelor de debitare.

 • Economist/Contabil cu o vasta experinta in domeniu, ofer servicii de contabilitate completa; salarizare, REVISAL, depunere declaratii online, refacere contabilitate, pentru SC, ONG, PFA, II, IF, CABINETE MEDICALE, CABINETE NOTARIALE. Tarifele percepute sunt negociabile.

 • 2 posturi de consultant financiar in domeniul pensiilor si asigurarilor de viata la cea mai puternica companie de pe piata romaneasca si unul dintre cele mai puternice brand- uri la nivel international Contract de colaborare : venit minim brut 2400 lei Reprezinta atuuri: - experienta in domeniul asigurarilor (mai ales daca persoana detine cod RAF) - experienta in vanzari directe - experienta in domenii de activitate ce implica relationare si negociere directa cu oamenii - experienta in domenii de activitate ce implica pragatire si instruire de persona - orice fel de experienta de viata care va face un centru de influenta social Cerinte Candidatul ideal: - studii medii finalizate + diploma BAC - profil si atitudine de liber profesionist - relationeaza usor si ii face placere sa cunoasca oameni noi - stie ca pentru a avea succes e nevoie de disciplina si perseverenta - sustine cu incredere lucrurile in care crede - este genul care merge inainte, indiferent de obstacole - tine la principiile sale , indiferent cat de greu ii este

 • andidatul ideal cunoasterea limbii spaniole nivel mediu; exeperienta in domeniul financiar - contabil; cunoasterea Pachetului Microsoft Office - nivel mediu; abilitate de gestionare a datelor; initiativa, spirit practic; interes pentru dezvoltarea profesionala proprie; spirit de echipa; abilitate foarte buna de comunicare; persoana oragnizata si dinámica Descrierea jobului Prelucrarea si introducerea datelor in aplicatie; Transmitere informatii de orice tip, rapoarte financiare, etc; Solicitarea de informatii si facturi intrare/iesire in gestiune; Urmarire, obtinere, evidente privind facturile; Descarcare facturi electronice, salvare pe server. Se vor intocmi si comunica rapoarte de gestiune de mai multe tipuri, la cererea clientilor sau sefilor ierarhici; Solicitare de informatii, documente furnizorilor; Intocmire contracte si documente privind relatia cu furnizorii; Pastreaza relatia cu institutiile statului si anume: Administratia financiara: Depunere declaratii, obtinere certificate (sediu fiscal, rezidenta, etc.) Directia de Impozite si Taxe Locale: Inregistrare evaluari si imobile, radiere imobileIntroducerea datelor de pe avizele de transport; Semnalarea sefului ierarhic cu privire la eventualele inadvertente sau greseli de pe desfasuratoare, facturi, avize, etc; Ordonarea documentelor pe categorii, in bibliorafturi si dosare; Efectuarea de operatiuni legate de programul informatic de gestiune; Furnizarea de informatii profesionale la cererea sefului direct sau a sefilor ierarhici Salariu net: 2800 lei Abonament medical Regina Maria Pentru mai multe informatii, va rog sunati la numarul de telefon 0747290094.

 • Vino în Echipa Optima! Cautăm coleg/colegă pentru rolul de RPA Business Analyst. ‍‍ Obiectivul principal va fi să înțelegi perfect și să inovezi pe procesele de business, pe care să le poți transpune în cerințe clare către dezvoltatorii noștri, pentru ca împreună să implementați soluții inovatoare de tip RPA.️‍♀️ Consideri că te potrivești pentru un astfel de rol? Așteptăm CV-ul tău la adresa de e-mail: sau pe link-ul de mai jos: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/rpa-business-analyst/1272007

 • Job Description Continuous learning is essential. That’s why we offer amazing and learning opportunities to help you drive your future. Join our new Client Advisory project in Bucharest! Be part of our brand-new Service Desk team and benefit from an intensive learning and development plan and grow your career at an accelerated pace. What will you do? • Provide functional and technical support for resolution of all the customer, requests • Receive and log internal and external customer request • Ensure proper documentation, notification, escalation, tracking & follow up of all incidents • Perform customer request/problem identification & follow procedures to resolution Qualifications Are you the right fit for the Job? • You are fluent in Italian and have a conversational level of English • You are familiar with Cisco, Juniper, Adtran and Sonus networks • You have an interest in Telecommunications and / or Internet Service Companies • You are proficient in MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) • You have previous experience in customer service and are a great communicator • You have attention to details and analytical skills What’s in it for you? • Work alongside a team of specialists and access custom training that help improve your professional skills • Be part of a team with a strong sense of togetherness and work in a relaxed atmosphere where whatever the problem might be, there is always a solution for it; • Access to a global network of knowledge and resources; • Continuous learning and exposure to a disruptive business and new challenges; • Attractive benefits package including coverage of public transportation, private medical services, private pension account, life insurance private account, gym subscription or medical services for a member of the family, meal vouchers for each working day, online, interactive library subscription. Attach and send the CV and you will be definitely contacted.

 • Job Description Continuous learning is essential. That’s why we offer amazing and learning opportunities to help you drive your future. Join our new Client Advisory project in Bucharest! Be part of our brand-new Customer Care & Bill Inquiry team and benefit from an intensive learning and development plan and grow your career at an accelerated pace What will you do? • Communicate directly with the customers and resolve customer's inquiry through inbound calls and chat • Facilitate chat/phone request for Billing Issues • Deliver professional and on time, service to all customers • Inform customers on additional Billing services Qualifications Are you the right fit for the Job? • You are fluent in Spanish and have a conversational level of English • You 6 months experience in Telecommunications and / or Internet Service Provider Companies • You are proficient in MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) • You are an efficient communicator • You have attention to details and analytical skills What’s in it for you? • Work alongside a team of specialists and access custom training that help improve your professional skills • Be part of a team with a strong sense of togetherness and work in a relaxed atmosphere where whatever the problem might be, there is always a solution for it; • Access to a global network of knowledge and resources; • Continuous learning and exposure to a disruptive business and new challenges; • Attractive benefits package including coverage of public transportation, private medical services, private pension account, life insurance private account, gym subscription or medical services for a member of the family, meal vouchers for each working day, online, interactive library subscription. Attach and send the CV and you will be definitely contacted.

 • Job Description Continuous learning is essential. That’s why we offer amazing and learning opportunities to help you drive your future. Join our new Client Advisory project in Bucharest! Be part of our brand-new Customer Care & Bill Inquiry team and benefit from an intensive learning and development plan and grow your career at an accelerated pace What will you do? • Communicate directly with the customers and resolve customer's inquiry through inbound calls and chat • Facilitate chat/phone request for Billing Issues • Deliver professional and on time, service to all customers • Inform customers on additional Billing services Qualifications Are you the right fit for the Job? • You are fluent in Italian and have a conversational level of English • You 6 months experience in Telecommunications and / or Internet Service Provider Companies • You are proficient in MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) • You are an efficient communicator • You have attention to details and analytical skills What’s in it for you? • Work alongside a team of specialists and access custom training that help improve your professional skills • Be part of a team with a strong sense of togetherness and work in a relaxed atmosphere where whatever the problem might be, there is always a solution for it; • Access to a global network of knowledge and resources; • Continuous learning and exposure to a disruptive business and new challenges; • Attractive benefits package including coverage of public transportation, private medical services, private pension account, life insurance private account, gym subscription or medical services for a member of the family, meal vouchers for each working day, online, interactive library subscription. Attach and send the CV and you will be definitely contacted.

 • Job Description Continuous learning is essential. That’s why we offer amazing and learning opportunities to help you drive your future. Join our new Client Advisory project in Bucharest! Be part of our brand-new Customer Care & Bill Inquiry team and benefit from an intensive learning and development plan and grow your career at an accelerated pace What will you do? • Communicate directly with the customers and resolve customer's inquiry through inbound calls and chat • Facilitate chat/phone request for Billing Issues • Deliver professional and on time, service to all customers • Inform customers on additional Billing services Qualifications Are you the right fit for the Job? • You are fluent in French and have a conversational level of English • You 6 months experience in Telecommunications and / or Internet Service Provider Companies • You are proficient in MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) • You are an efficient communicator • You have attention to details and analytical skills What’s in it for you? • Work alongside a team of specialists and access custom training that help improve your professional skills • Be part of a team with a strong sense of togetherness and work in a relaxed atmosphere where whatever the problem might be, there is always a solution for it; • Access to a global network of knowledge and resources; • Continuous learning and exposure to a disruptive business and new challenges; • Attractive benefits package including coverage of public transportation, private medical services, private pension account, life insurance private account, gym subscription or medical services for a member of the family, meal vouchers for each working day, online, interactive library subscription. Attach and send the CV and you will be definitely contacted.

 • Job Description Continuous learning is essential. That’s why we offer amazing learning opportunities to help you drive your future. Join our new Client Advisory project in Bucharest! Be part of our brand-new Network Activation Specialists team and benefit from an intensive learning and development plan and grow your career at an accelerated pace. What will you do? • Ensure the proper functioning of Layer 1 and 2 of the physical network and activate the circuit to the customer • Accept and test local loop from 3rd Party provider • Validate the wiring connections between ports elements in the electronic cross connect devices • Build Private Virtual Connections (PVCs) between BEAS and Layer 2 and 3 switches • Schedule dispatch with field operations • Activate Wireless and Local area networks Qualifications Are you the right fit for the Job? • You are fluent in Spanish and have a conversational level of English • You have minimum 2 years of previous experience in Telecommunications and / or Internet Service Companies • You are proficient in MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) • You want to have the flexibility for your personal projects are willing to work in a 24/7 shift schedule • You have excellent communication skills • Previous experience in stakeholder management is considered an advantage What’s in it for you? • Work alongside a team of specialists and access custom training that help improve your professional skills • Be part of a team with a strong sense of togetherness and work in a relaxed atmosphere where whatever the problem might be, there is always a solution for it • Access to a global network of knowledge and resources Continuous learning and exposure to a disruptive business and new challenges • Attractive benefits package including coverage of public transportation, private medical services, private pension account, life insurance private account, gym subscription or medical services for a member of the family, meal vouchers for each working day, online, interactive library subscription Attach and send the CV and you will be definitely contacted.

 • Salveaza cautarea