Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Bucuresti Sector-3

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Suntem în căutarea unei/unui expert contabil cu drept de semnătură IN HOUSE ( de preferat să cunoască lb. engleza). Să aibă experiență cu contractele de împrumut. Se tine contabilitatea la mai multe firme , dintre care aprox 6 sunt active. Se lucrează în SAGA. Program L - V - 8.30 -17.30 Salariu 1200 euro . Activitatea principală a firmelor este în domeniul dezvoltării imobiliare și închiriere spații. Sediu birou zona Piata Universității. Nu trimiteți CV , se va veni cu el personal la interviu. Alte detalii se vor discuta în cadrul interviului. Tel 0730 275828

 • 1

  Angajam gestionar Candidatul ideal - Absolvent dе liceu tehnic sau facultate tehnica; - Minimum un an experienta intr-o pozitie similara; - Persoana organizata, responsabila, muncitoare, atenta la detalii; - Cunostinte MS office; - Permis dе conducere. Descrierea jobului: - Organizаrеа si coordonarеа eficiеntа а activitаtii din dеpozit; - Respеctаrеа procеdurilor logisticе аlе companiеi; - Evidеntа intrаrilor/iesirilor; - Mеntinеrеа rеlаtiеi cu dеpаrtаmеntеle tehnicе; - Intocmireа de rapoarte.

 • 2

  Birou contabilitate angajaza - Persoana cu atributii de secretariat, teren si notiuni de contabilitate primara. Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana responsabila, serioasa, sociabila, cu o atentie distributiva in timpul programului de lucru si capabila de lucru in echipa (dorim colaborare pe termen lung). Cerinte: - Cunostinte operare PC (Windows, Office, Internet); - Notiuni contabilitate primara; - Abilitati bune de comunicare; - Atentie distributiva; - Rezistenta la stres; - Loialitate, seriozitate, atitudine pozitiva. - Absolvent liceu economic sau cel putin absolvent de cursuri de contabilitate primara. Descrierea jobului: - Contabilitate primara specifica birou de contabilitate, lucrari de secretariat ( scanare de documente, procesare acte, etc.) - arhivarea in bune conditii a documentelor financiar-contabile, - Relationarea cu clientii / furnizorii (telefon, email, deplasare pentru plasare sau ridicare documente) - Deplasari la diverse institutii - Alte sarcini administrative solicitate de managerul general. Program lucru: Luni – Vineri 09 – 18 (1 ora pauza) Salariu se va discuta la interviu in functie de nivelul de cunostiinte. CV - urile se vor trimite la adresa de e-mail: Telefon: - 0722 642 818 - 0736 647 918

 • 7

  Suntem o companie logistică cu sediul în Asia și care se extinde în Europa. Acum aveți deschidere pentru un manager de salarii în România Candidatul ideal trebuie experimentat în calculul de bază. Taxele includ gestionarea transferurilor bancare online și verificarea ratei orare a angajaților. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe de bază în excel pentru o documentare corectă CERINȚE: - Aveți o atitudine bună - Urmați indicațiile - Cunoștințe de bază în doamna Excel - Cont bancar cu acces online - Calcul de bază - Angajament profesional Programa: Aceasta este o muncă flexibilă, dar trebuie să lucrați 40 de ore pe săptămână și să puteți livra sarcinile necesare. Total 8 ore pe zi, cu excepția weekendurilor Vei lucra de la distanță de acasă prin rețelele noastre de calculatoare interconectate. Vă vom oferi computerul cu care veți lucra și, de asemenea, responsabil pentru costurile datelor. COMPENSARE: 5.500 RON salariu lunar INFORMATII DE CONTACT: Aplicați acum în timp ce oferta limitată durează

 • Responsabilitati: - verificare tranzactii - validarea si introducerea datelor bancare - procesarea cererilor sosite din filiale - gestionarea datelor clientilor bancii Program: 9:00- 18:00 Pachet salarial: 2400 net+300 bonuri de masa+ alte beneficii Cerinte: - Absolvent/Student - Limba italiana la un nivel minim B1 - dorinta de invatare Orase: Bucuresti si Iasi

 • 7

  Angajam contabila cu experienta , cunoscatoare SAGA, avantaj daca a lucrat intr-o firma de contabilitate. Cv la email:

 • 5

  Birou contabilitate angajez contabil cu experienta, program lucru luni-vineri , 8h / zi. Descriera postului -intocmire situatii financiare-contabile in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, -calculeaza taxele si impozitele -realizeaza operatiunile si situatiile obligatorii de incheiere lunare/anuale. -intocmeste balanta lunara, -intocmeste raporturi contabile / fiscale obligatorii catre autoritatile statului cu respectarea termenelor -intocmeste registrele contabile obligatorii. Salariul negociabil.

 • 20

  Firma contabilitate,..cautam contabil cu/fara experienta, cunoscator Saga..pt contabilitate primara Conditii deosebite Tel: 0723.159.772

 • 3

  Firma de consultanta cauta expert contabil pentru infiintare firma de contabilitate.

 • Birou contabil independent, membru activ Ceccar si inspector resurse umane, ofer servicii complete de contabilitate si resurse umane. - Contabilitate de gestiune si financiara; - Intocmire registre si jurnale TVA; - Intocmire balanta de verificare; - Intocmire si depunere declaratii lunare/trimestriale; - Intocmire si depunere bilant anual si raportari semestriale. - Servicii resurse umane: intocmire CIM, acte aditionale,state salarii, eliberare adeverinte, transmitere Revisal. Intocmire si depunere declaratia unica. Detin licenta soft( Saga) si semnatura electronica.

 • 1

  Hotel angajează fată pentru contabilitate primară zona Batiștei, program de lucru flexibil. Posibilități de promovare. Mediu de lucru plăcut. Așteptăm un CV

 • Economist contabil cu experienta de 20 de ani in contabilitatea firmelor private intocmesc contabilitate completa cu preluarea actelor de la sediul clientului.Pretul prestatiei porneste de la 200 lei/lunar in functie de volumul actelor.

 • Membru activ Ceccar, atestat inspector resurse umane, ofer servicii complete financiar-contabile si RU, pentru SRL, PFA, II, IF.Intocmire si depunere declaratia unica. Pentru mai multe detalii, rog mesaj.

 • Expert contabil membru CECCAR ofer servicii financiar contabile : CONSULTANTA FINANCIARA ANALIZA FINANCIARA CENZORAT - Contabilitate financiara si de gestiune; - Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, registrului de evidenta fiscala, jurnalelor de TVA; - Intocmirea balantei de verificare lunare; - Stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale, intocmirea documentelor pentru plata acestora; - Servicii personal : contracte , Revisal , state salarii , Declaratia 112; - Intocmirea si depunerea bilantului contabil ; - Depunere declaratii fiscale ; - Consultanta si asistenta pentru organizarea contabilitatii primare; - Reprezentarea in relatiile cu organele de control ; - Ridicarea actelor contabile de la sediu clientului sau de la punctele de lucru ale acestuia; In cazul in care se doreste tinerea contabilitatii la sediu clientului un reprezentant al firmei de contabilitate se deplaseaza si verifica actele contabile 2 - 5 zile pe luna.

 • Expert contabil, cu experienta, ofer servicii de contabilitate completa: intocmirea balantei lunare/situatii financiare , inchei si certific bilantul anual / semestrial, depunerea declaratiilor lunare/trimestriale online - inregistrarea documentelor in evidenta contabila computerizata in conformitate cu principiile contabile, - salarizare completa : intocmire contracte, decizii ,acte aditionale, inregistrare in REVISAL Efectuam urmatoarele servicii: a.efectuarea contabilitatii lunare si intocmirea balantei de verificare; b.intocmirea registrelor si jurnalelor contabile care sunt in sarcina executantului; c.intocmirea si depunerea declaratiei privind impozitul pe profit/venit; d.intocmirea si depunerea decontului de TVA; e.intocmirea si depunerea decontului privind obligatiile de plata la bugetul de stat; f.intocmirea si depunerea declaratiei privind obligatiile la Bugetul Asigurarilor Sociale si Fondurile Speciale; g.evidenta operatiunilor cu ITM (asistenta in pregatirea dosarelor de angajare/inchidere a contractelor de munca, depunerea si ridicarea documentelor la/de la ITM, completarea Registrului de Evidenta a salariatilor, intocmirea statelor de plata pe baza pontajelor trimise); h.intocmirea si depunerea raportarii semestriale; i.intocmirea si depunerea bilantului anual; j.alte situatii financiar-contabile conform legislatiei in vigoare, acolo unde este cazul.

 • Sărbătorile vin ! Ai veniturile raportate la ANAF? Poti face împrumut doar cu buletinul daca veniturile tale sunt raportate in fiecare luna la ANAF ! Conditii? Sa ai 1000 lei venit minim/luna ,varsta cuprinsă între 22-65 ani ,contract de munca pe perioada nedeterminată de minim 3 luni la actualul loc de munca si sa nu ai istoric negativ in Biroul de Credit ! Bucuresti sector 3 : 0763617234 Bucuresti sector 2 : 0762240330 Va dorim sărbători fericite!

 • Eco- Legis Expertconsult este o societate de expertiză contabila şi audit financiar, cu peste 20 de ani de experienţă, înfiinţată în anul 1996. Ce servicii prestam? •contabilitate •audit financiar •audit intern •audit fonduri europene •audit piata de capital •consultanta fiscala •expertiza judiciara si extrajudiciara •etc. Societatea este autorizata de organismele de reglementare a profesiei: CECCAR, CAFR si CCF. Prestam serviciile la preturile evaluate in functie de anvergura lucrarilor si complexitatea acestora.Am construit o reputatie in domeniul fiscal si financiar, nu datorita faptului ca am fost cei mai ieftini, ci pentru ca am ales sa livram intotdeauna servicii calitative, datorate echipei de profesionisti ce contureaza statutul societatii noastre. Asteptam cu interes un e-mail/telefon pentru a stabili detaliile unei colaborari de lunga durata, bazata pe profesionalism si incredere, intrucat acest fapt defineste o relatie bivalenta din care prosperitatea noastra cat si a businessului pe care il administrati va reiesi fara indoiala.

 • 2

  Candidatul ideal: - Experienta de minim 2 ani in pozitia de Economist / Contabil / Resurse Umane; - Cunostinte temeinice de fiscalitate, contabilitate si resurse umane; - Intentia de colaborare pe termen lung; - Cunostinte avansate de operare CIEL, Microsoft Word si Excel, experienta in utilizarea calculatorului si a internetului, etc; - Seriozitate, atentie la detalii si bineinteles predarea lucrarilor la timp; - Sa lucreze bine in echipa, de asemeni sa ii placa lucrul cu clientii; - Orientare catre rezultate. Descrierea jobului: - Inregistararea si verificarea tuturor documentelor contabile in conformitate cu legislatia in vigoare; - Intocmirea declaratiilor situatiilor si rapoartelor lunare; - Intocmirea balantelor contabile; - Intcmirea op-urile dupa inchiderea lunara; - Mentinerea relatiei cu clientii si transmiterea situatiei contabile la sfarsit de luna in functie de solicitari; - Ofera asistarea clientilor in aspectele legate de probleme contabile. Trimite-ne un mesaj cu CV-ul tau si dupa te asteptam la noi la birou, zona Nerva Traian.

 • 2

  Firma de contabilitate angajeaza: contabil cu experienta de minim 5 ani avand cunostinte in folosirea programului SAGA si a legislatiei in vigoare contabil contabilitate primara avand cunostinte program SAGA ,experienta minim un an

 • Firma de constructii, angajam contabila cu experienta. Detalii contact: 0722291156 Simona

 • Salveaza cautarea