Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • .Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru firma de constructii din Buzau. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta contabila. Se ofera: salariu motivant incepand de la 2400 lei net, in functie de experienta. Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 07.06.05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru firma de constructii din Buzau. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta contabila. Se ofera: salariu motivant incepand de la 2400 lei net, in functie de experienta. Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Caut economist financiar cu sau fara licenta pentru pregatirea documentelor cat si pentru prezenterea-execturea acestora in vederea accesarii de fonduri UE! Conditii economice negociabile! Prezinta un avantaj cunoasterea limbii spaniole! Cei interesati pot trimite CV'urile la adresa de mail specificata!

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru brand cunoscut din domeniul alimentar. Responsabilitati: - inregistrare facturi intrari (marfa, obiecte de inventar, furaje, materiale consumabile,piese de schimb, materii prime, mijloace fixe) - emitere bonuri de consum - inregistrarea si emiterea facturilor de clienti - operare registru de casa (chitante, dispozitii incasare/plati, bonuri fiscale, rapoarte Z) - inregistrare extrase de cont - emiterea si inregistrarea rapoartelor de productie - evidenta calcul amortizare - calcul salarii + revisal+ emitere contracte de munca - evaluare inventare (inregistrare plusuri/ minusuri) - calcul perisabilitati - verificari de sfarsit de luna Candidatul ideal: - Experienta in operare program Sava si depuneri declaratii- constituie avantaj - Persoana atenta la detalii, dinamica si cu spirit de echipa; - Capacitate de organizare si planificare; abilitati de comunicare. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pachet salarial: salariu motivant + tichete de masa. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Ofer servicii de contabilitate primara (intocmire nir-uri, registru de casa , banca ) pentru orice domeniu de activitate si evidenta Revisal (CIM, fise de post).Precisez ca as dori sa lucrez la domiciliu.Ma pot deplasa dupa ridicarea documentelor.Programul de contabilitate in care lucrez este Sava.

 • Oferim seriozitate si salariu motivant

 • SC angajeaza contabil pentru evidenta primara,cu sau fara experienta profesionala. Relatii la nr.telefon 0723778758

 • SC angajeaza economist cu contract de munca full-time. Relatii la nr.telefon 0723778758

 • Candidatul ideal: - studii medii/superioare in domeniul economic; - cunostinte operare PC (Excel, Word, Internet); - cunostinte minime de fiscalitate; - capacitate de planificare, organizare, coordonare si verificare; - capacitatea de indeplinire si transmitere a tuturor rapoartelor solicitate de catre conducere. - - inregistrare facturi servicii , investitii, vanzare - evidenta furnizori, clienti,imobilizari, impozite si taxe; - inregistrarea registrelor de casa , banca si deconturi - intocmirea/verificarea rapoartelor contabile (jurnale, fise, declaratii, etc) – 0721.605.887

 • Societate comerciala, angajeaza contabil cu experienta in domeniul constructiilor. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de mail.

 • Societatea Bodega Pietroasa angajează Operator facturare cu experiență minim 2 ani în contabilitate, pentru punctul de lucru din localitatea Vernești. Constituie un avantaj cunoștințele de operare în programul Sava. Se oferă salariu motivant și transport asigurat.

 • Candidatul ideal: Experienta in resurse umane si salarizare Cunostintele de legislatie a muncii constituie un avantaj Cunostinte operare program Saga, cunostinte operare PC (Word, Excel, Office), excelente abilitati de comunicare si organizare, nivel inalt de implicare si responsabilitate, abilitati specifice (lucrul cu cifrele), atentie la detalii. Descrierea Jobului: • administreaza si actualizeaza baza de date pentru angajati; • colecteaza si centralizeaza informatiile justificative privind statul de plata (pontaje, concedii medicale/de odihna, modificari de salarii, prime, bonusuri, retineri din salariu, tichete de masa etc.); • efectueaza calcului salarial, intocmeste statului de plata; • intocmeste evidenta concediilor de odihna • intocmeste diverse raportari solicitate de catre client; Beneficii: Pachet salarial atractiv; Asigurare medicala; Oportunitatea dezvoltarii profesionale intr-un mediu dinamic Post pentru Buzau

 • Salveaza cautarea