Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Angajam INGINER – CQ (Responsabil cu controlul calității) pentru companie cunoscuta din domeniul constructiilor din Buzau. Candidatul ideal: - Absolvent al facultăţii de construcţii; - Experienta pe un post similar minim 3 ani; - Cunoaşterea limbii engleze, nivel mediu-avansat; - Spirit de echipa; - Carnet de sofer tip B. Responsabilitati: - Consolidarea documentelor necesare pentru întocmirea cărţii tehnice (Întocmirea proceselor verbale, a procedurilor de lucru, planul calității, P.C.C.V.I. și a tuturor documentelor aferente CT și SM al firmei). - Verificarea calității execuției în șantier. - Păstrarea în evidenţă a documentelor tehnico-economice. - Centralizarea avizelor de însoţire a materialelor puse în operă (beton, armătură...etc.). - Sortarea şi înregistrarea corespondenţei în registrul de intrări-ieşiri. - Îndosarierea documentelor. - Scanarea şi copierea documentelor. - Asigură circuitul informaţiilor. Pachet salarial: salariu motivant + tichete de masa+ alte beneficii. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • 15

  Caut economist financiar cu sau fara licenta pentru pregatirea documentelor cat si pentru prezenterea-execturea acestora in vederea accesarii de fonduri UE! Conditii economice negociabile! Prezinta un avantaj cunoasterea limbii spaniole! Cei interesati pot trimite CV'urile la adresa de mail specificata!

 • 3

  Firma de constructii din Buzau angajeaza personal pentru achizitii publice. Responsabilităţi: -Identifică anunţurile publicate pe Website-urile oficiale (e-licitatie.ro), referitor la contractele de achiziţii publice specifice domeniului societatii; -Procură documentaţia de atribuire de la autorităţile contractante; -Analizează şi clarifică condiţiile de participare la procedurile de achiziţii; -Întocmeşte documentaţia cerută prin caietele de sarcini și fişele de date, completează formularele aferente unei licitaţii, participă la elaborarea ofertelor; -Verifică documentele de calificare; -Depune online sau la sediul autorităţii contractante documentele solicitate pentru atribuirea contractului de achiziţie; -Elaborează documentaţii de atribuire, formulează răspunsuri la clarificări, întocmeşte dosarul procedurii de achiziţie publică; -Organizează şi arhivează documentele aferente activităţii desfăşurate

 • -Societate de contabilitate, angajează pe bază de interviu, economist. -Cerințe minime; -contabilizare cronologică și sistematică a operațiunilor financiar-contabile și patrimoniale -întocmirea și verificarea jurnalelor contabile obligatorii -evidența și analiza conturilor contabile -elaborare de declarații către diverse instituții ale statului -alte lucrări de contabilitate financiară -Candidatul trebuie să îndeplinească minim următoarele condiții; -absolvent studii superioare economice -vechime 5 ani în domeniu -OBLIGATORIU cunoscător al programului de operare și contabilitate SAVA -cunoștințe solide de contabilitate și fiscalitate -o bună stăpânire a legistlației muncii -cunoaștere avansată a pachetelui Microsoft Office. Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa dana.manaila @ gmail.com Vor fi contactate doar persoanele care corespund criteriilor mai sus enunțate.

 • 7

  Societate comerciala cu profil HORECA ,angajeaza persoana tanara si organizata pentru realizarea documentelor de contabilitate primara. Relatii suplimentare puteti obtine la telefon 0742.29.49.51

 • 1

  Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru firma de constructii din Buzau. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta contabila; - cunostinte program Smart Bill. Se ofera: salariu motivant incepand de la 3000 lei net, in functie de experienta. Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru firma de constructii din Buzau. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta contabila - cunostinte program SmartBill. Se ofera: salariu motivant- 3000 lei net. Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 07.06.05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Ofer servicii de contabilitate primara (intocmire nir-uri, registru de casa , banca ) pentru orice domeniu de activitate si evidenta Revisal (CIM, fise de post).Precisez ca as dori sa lucrez la domiciliu.Ma pot deplasa dupa ridicarea documentelor.Programul de contabilitate in care lucrez este Sava.

 • Salveaza cautarea