Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Hunedoara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca in domeniu economic sau medical!!!( economist sau asistent medical generalist)

 • economist, contabil autorizat CECCAR, efectuez lucrari de contabilitate primara ( productie, gestiune ) si generala; • intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale; • intocmirea/certificarea/depunerea bilantului contabil; GESTIONAREA RESURSELOR UMANE, REVISAL. - DECLARATIE UNICA pentru persoane fizice, PFA, I.I. semnatura electronica.

 • 1

  Sc Leader Kasler angajeaza fata/femeie pentru gestiune depozit legume si fructe, pentru mai multe detalii sunati la 0721944050.

 • 1

  Asociatia C.A.R. UNIREA DEVA angajeaza ECONOMIST Profilul candidatului: - studii superioade de specialitate (financiar-contabile); - experienta de minim 3-5 ani in contabilitate; - cunostinte bune operare PC, MS OFFICE (Word, Excel); - persoana responsabila, dinamica, sociabila, atenta la detalii , gandire logica, profil moral corespunzator functiei, conduita profesionala corespunzatoare. - bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. - Cunostinte la zi de legislatie financiar-contabilă si fiscalitate; - Capacitate de analiză și sinteză, de respectare a termenelor limită, de organizare a locului de muncă și de asimilare, transpunere și adaptare la cerințe de ordin metodologic și operațional instituite prin proceduri și instrucțiuni de lucru derivate din strategia economico-financiară a organizației; - Stăpânirea noțiunilor de buget, cost control, cash-flow și capabilitatea de operare cu acestea. CV-URILE vor fi depuse in format electronic la adresa de email :, sau la in format letric la sediul central din Deva, b.dl Decebal, bl.5, parter Informatii la telefon : 0351 412 681 / 0787 874 982 sau email :

 • Absolvent de studii superiaore program licenta(C.I.G) + master (Contabilitate si Audit) caut loc de munca in domeniul financiar-contabil sau un domeniu care se poate incadra in sfera aceasta. Disponibil pentru angajare la program part time sau full time. Raspund la orice intentie serioasa din partea unui angajator/recrutor(mesaj privat)

 • Salveaza cautarea