Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Iasi

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Buna ziua, Am nevoie urgent de cineva dispus să facă niruri.

  • Sc angajeaza expert contabil,program part time,remuneratie de stabilit Cv la tehnic@geocondesign.ro

  • SC angajeaza contabila in Iasi. Cerinte : - studii superioare economice sau curs de contabilitate - experienta in domeniul economic, constituie un avantaj - cunostinte utilizare programe contabile - cunostinte inregistrare facturi, conturi, intocmire balante, bilanturi - persoana serioasa, atenta la detalii Salariul poate varia in functie de experienta in domeniu. CV-ul se depune pe site publi24 sau la telefon 0734885496

  • Societate de contabilitate si consultanta fiscala Cine suntem? Membri CECCAR, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul contabilitatii, consultantei fiscale si evaluarilor Echipa tanara, dinamica, specializata, din care nu ai cum sa nu faci parte Ce cautam? Studenti sau masteranzi cu specilizarea contabilitate pentru pozitia de Junior Accountant si persoane cu experienta in domeniu pentru pozitia de Senior Accountant. Cunostinte avansate de operare PC si MS Office (Word, Excel); Gandire analitica si abilitati foarte bune de comunicare, responsabilitate Care sunt sarcinile? Tinerea evidentei contabile conform legislatiei si procedurilor specifice firmei; sarcinile sunt foarte clar atribuite permitand dezvolatarea abilitatilor profesionale. Elaborarea de situatii finaciare, intocmire declaratii si raportare rezultate Ce oferim? Pachet salarial atractiv si bonusuri in functie de performante; Un mediu perfect pentru un inceput de cariera in domeniu Daca esti interesat, trimite CV-ul tau la adresa ""

  • Persoana pe care o căutăm să intre în echipa noastră va lucra în mod direct cu Directorul General al companiei și Directorul economic. Sarcini și responsabilități generale: 1. Evidența financiară a grupului de firme(centralizare); 2. Plăti facturi, facturare; 3. Contabilitate primară; 4. Trimitere state de plata și pontaje către toate firmele din grup; 5. Verificare plăți în extrase pentru facturile emise; 6. Completarea și crearea diverselor rapoarte solicitate; 7. Diverse alte activități specifice biroului. Pentru a te integra repede în noua poziție ar trebui să îndeplinești următoarele condiții: Experiență în contabilitate primară; Foarte bune cunoștințe de utilizare a pachetului MS Office ; Rezistență la stres și efort prelungit; Abilități de comunicare, organizare și sistematizare; Atenție către detalii, responsabilitate, ordine, corectitudine și punctualitate; Capacitate de asimilare rapidă, inițiativa și amabilitate; Orientare către calitate, rezultate și respectarea termenelor limită; Capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp; Orientare către eficiență, inițiativă; Familiarizat cu lucrul în drive; Studii universitare economice – specializările Contabilitate, Finanțe/Bănci constituie un avantaj.

  • Caut urgent o cantabila/secretara pentru o intreprindere individuala cu domeniul in constructii. Mai multe detalii in privat!!

  • Salveaza cautarea